Cum a slăbit Andreea Ibacka după ce a născut? Are o siluetă de invidiat: ”Am avut noroc”

Publicat pe
Andreea Ibacka

Andreea Ibacka a născut în luna decembrie o fetiță perfect sănătoasă pe nume Namiko. Vedeta a s-a îngrășat 9 kilograme pe parcursul sarcinii și a reușit să revină în scurt timp la silueta ei. Andreea Ibacka arată foarte bine la 4 luni după ce a devenit mămică.

Este o norocoasă! Andreea Ibacka a luat în greutate doar 9 kilograme pe parcursul sarcinii și deja a reușit să le dea jos. Proaspăta mămică are noroc de o genă bună și asta a ajutat-o mult să slăbească într-un timp record. Soția lui Cabral se mândrește cu o siluetă de invidiat la doar 4 luni după ce a născut-o pe Namiko.

'Am slăbit din decembrie. Eu am mai postat filmulețe, fotografii cu mine nu au fost editate. Am avut noroc. Nu am acumulat foarte mult în timpul sarcinii. Am luat 9 kilograme toată sarcina. Am scăpat foarte repede de ele, dar nu am făcut eforturi în sensul acesta. Cam luna și kilogramul, așa a fost la mine. Am avut o genetică bună.', a declarat Andreea Ibacka pentru VIVA!.

Andreea Ibacka, primele declarații despre cel de-al doilea copil

Deși este încă devreme să se gândească la un al doilea copil, Andreea Ibacka nu exclude posibilitatea unei noi sarcini. Soția lui Cabral ne-a declarat că este ea consideră că este frumos ca orice copil să crească cu un frate de o vârstă apropiată. Așadar, Cabral ar putea fi tată pentru a treia oară, însă pentru asta trebuie să mai avem puțină răbdare, pentru că nu au trecut decât trei luni de la nașterea lui Namiko.

'Dacă ne dă Dumnezeu, da. Adică nu exclud posibilitatea, dar trebuie să mai așteptăm un pic. Să zicem că mi-am făcut antrenamentul acum. A doua oară sau a treia oară e din ce în ce mai ușor. Da, cred că este frumos ca orice copil să crească cu un frate de o vârstă apropiată și s-ar putea întâmpla', a declarat Andreea Ibacka pentru VIVA!.

 

Citește și: Andreea Ibacka, despre relația pe care o are fiica lui Cabral cu bebelușul ei. În multe familii acest subiect este tabu! | EXCLUSIV

Citește și: Andreea Ibacka, despre botezul lui Namiko: 'L-am tot amânat'. Cine vor fi nașii fetiței sale | EXCLUSIV

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro