Andreea Ibacka, despre botezul lui Namiko: ”L-am tot amânat”. Cine vor fi nașii fetiței sale | EXCLUSIV

Publicat pe

În urmă cu trei luni, Andreea Ibacka aducea pe lume primul ei copil, o fetiță perfect sănătoasă care s-a lăsat cam așteptată de cei doi părinți. Soția lui Cabral a dezvăluit, în exclusivitate, detalii despre botezul fetiței lor.

Andreea Ibacka a născut la 9 luni și câteva zile, pentru că micuța Namiko s-a lăsat mult așteptată. În luna decembrie, soția lui Cabral aducea pe lume primul ei copil care avea să le umple viața de bucurie. Alegerea numelui pentru cea mică a fost extrem de dificilă, însă cu ajutorul fetei celei mari a lui Cabral, Inoke, au găsit un nume potrivit pentru micuță.

Botezul micuței Namiko va avea loc în scurt timp, pentru că Andreea Ibacka plănuiește ca evenimentul să fie în luna mai. Petrecerea de botez va fi una destul de restrânsă și vor participa doar apropiații acestora. Nașii de botez ai micuței Namiko vor fi Irina și Răzvan Fodor, nașii de cununie ai Andreei Ibacka și a lui Cabral.

'Ne-am gândit și la botez, dar încă nu ne-am organizat ca să zic așa. L-am tot amânat. Probabil va fi la sfârșit de mai. Nu-mi doresc nimic sofisticat, adică vom fi o mână de oameni, familia, câțiva prieteni și vom face un grătar. Probabil o să mă organizez pe ultima sută de metri. A fost important să găsesc o biserică și am ales-o. O să fie un eveniment simplu, cu tematică românească. Vor fi aceiași nași, Irina și Răzvan Fodor, care ne-au și cununat acum câțiva ani.', ne-a dezvăluit Andreea Ibacka.

Citește și: Cum a devenit cunoscută Andreea Ibacka. Se întâmpla în 2007, când făcea furori alături de un alt bărbat frumos

Citește și: Prima imagine cu fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka. E mulatră și are mult păr

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter