Tatăl lui Șerban Copoț a murit! Artistul este în doliu

Publicat pe

Șerban Copoț este în doliu. Tatăl artistului a murit. Vestea tristă a fost făcută publică chiar de către colegul din de la Antena 1, Dan Capatos. La Xtra Night Show prezentatorul i-a transmis sincere regrete lui Șerban pentru pierderea suferită. 

Șerban Copoț, care este, la rândul lui, tatăl a doi copii, și-a pierdut părintele, fără, însă a da detalii despre acest eveniment trist. Artistul a participat de curând la 'Asia Express', unde a făcut echipă cu Cosmin Seleși și George Vintilă. Invitat sa povestească experiența la Antena 1, Șerban a povestit un moment trist din copilărie, când a fost cât pe ce să-și piardă tatăl și fratele în oceanul Indian.

„Mă uitam pe hartă când eram copil şi vedeam traseele pe care le făcea tata cu vaporul, iar acum văd şi eu aceste locuri. În Oceanul Indian erau să moară tata şi fratele meu. Era să îi pierd pe amândoi, erau pe acelaşi vapor. A venit o furtună puternică, ce a durat trei zile. Din 30 şi ceva de nave, vreo 20 s-au scufundat. Povesteau amândoi că după ce s-a terminat erau sute de morţi în apă. Atunci tata a jurat că nu mai navighează!', a mărturisit Şerban Copoţ.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva