Gabriela Cristea a fost la ultimul control înainte de a naște al doilea copil. Abia așteaptă să își ducă la piept bebelușul

Publicat pe

Gabriela Cristea a fost la ultimul control înainte de a naște a doua fetiță. Și ea și bebelușul sunt bine. Nu mai este mult timp până când micuța va sta la pieptul mamei. Tăticul Tavi Clonda are emoții și o să asiste la naștere, dar după geam. 

Gabriela Cristea e pe ultima sută de metri cu sarcina, însă nu și-a programat cezariana, pentru că vrea ca fetița să-și aleagă singură ziua când vine pe lume.

'Marți mergem la un ultim control. Să vedem cum e fetița, cum e Gabi. Încă nu știm când va naște. Eu o să asist, dar după geam. Așa am făcut și la Victoria. Sper să mă lase, vreau să-i aud primul sunet. Nu am ce să filmez, pentru că nu se vede nimic. Prima oară mi s-au înmuiat picioarele. Sper să nu leșin, să fiu și acum bărbat', a mărturisit soțul vedetei TV pentru Libertatea. 

Tavi Clonda nu a ascuns faptul că atât el, cât și soția lui au trecut prin momente de panică în urma celor întâmplate cu Andreea Bălan, când artista a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană.

'După ce afli exact ce s-a întâmplat, după ce discuți cu lumea, te mai liniștești. Nici un caz nu seamănă cu altul'. 

Gabriela Cristea ar putea trece prin aceeași tragedie ca Andreea Bălan, la naștere

După ce Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, mai multe viitoare mămici din showbiz s-au îngrijorat. Gabriela Cristea se află în ultima lună de sarcină și în doar câteva zile va putea să-și strângă bebelușul la piept.

Gabriela Cristea va deveni mamă pentru a doua oară la 44 de ani, iar medicii au avertizat-o când a rămas însărcinată. Prezentatoarea TV a mărturisit că la prima fetiță ar fi vrut să nască natural, însă medicii i-au recomandat să facă cezariană, astfel că și la a doua naștere va face tot cezariană. Viitoarea mămică vrea să se asigure că totul este în regulă cu sarcina, iar de fiecare dată când simte că ceva nu este în regulă merge la doctor.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva