Cine este Aron Bob de la Mireasa. Tatăl lui este preot

Publicat pe

Cine este Aron Bob de la Mireasa, sezonul 5. Emisiunea Mireasa a început cu forțe proaspete! Concurenții sunt pregătiți să își întâlnească sufletul pereche în sezonul 5 al concursului matrimonial de la Antena 1. Printre primii care și-au făcut apariția se numără și Aron Bob, un tânăr în vârstă de 23 de ani, pasionat de fotografie. Iată cine este Aron Bob de la Mireasa, sezonul 5.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Aron Bob de la Mireasa, sezonul 5. Mireasa este unul dintre cele mai iubite show-uri matrimoniale din România. Acesta s-a bucurat de un real succes încă din prima ediție și a reușit să unească, cu adevărat, oamenii. Mai mult decât atât, noul sezon a început deja să se difuzeze pe micile ecrane, iar publicul începe să cunoască concurenții. Printre aceștia se numără și Aron Bob, un tânăr plin de speranță, care își dorește să se căsătorească!

Cine este Aron Bob de la Mireasa. Tatăl lui este preotCine este Aron Bob de la Mireasa. Tatăl lui este preot

Tânărul este pasionat de fotografie, are gânduri de însurătoare, dar este și un afacerist convins. El a venit la emisiune alături de bunica sa și știe ce își dorește de la o femeie!

Citește și: Cum au primit-o acasă părinții lui Petrică pe Ela, după ce s-au opus relației.Câștigătorii Mireasa au făcut dezvăluiri inedite

Citește și: Ana și Alex de la Mireasa trec prin momente dificile:Psihic este foarte greu

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:’A fost o discuție…’/ EXCLUSIV

Citește și: De ce lipsește Ioana Maria Moldovan de la Prima TV:„În 19 ani de presă nu s-a întâmplat niciodată

Cine este Aron Bob de la Mireasa, sezonul 5

Cine este Aron Bob de la Mireasa, sezonul 5. Aron Bob este unul dintre proaspeții concurenți ai noului sezon Mireasa. Deși are doar 23 de ani, el susține că este pregătit de căsătorie și știe ce își dorește de la o fată. Ba mai mult, bunica sa este convinsă că el își va întâlni jumătatea pe parcursul concursului și consideră că îi știe dorințele nepotului său.

„Am considerat că poate să fie o oportunitate să îmi găsesc jumătatea. În lumea reală stăm și nu stăm împreună. Suntem și nu suntem împreună, unul lângă celălalt. Lumea în care trăim s-a schimbat. Sentimentele nu mai sunt atât de amplificate.', a spus el în videoclipul de prezentare despre motivele pentru care a decis să vină la emisiune.

Ba mai mult, el știe ce are de oferit, dar și ce își dorește să primească de la următoarea sa parteneră de viață. Se pare că tânărul iubește sinceritatea și asumarea.

„O să spun mereu lucrurilor pe nume. Urăsc să mă prefac, urăsc ca cineva de lângă mine să fie prefăcut! Dacă o să îmi găsesc persoana potrivită, absolut o să mă căsătoresc fără cea mai mică exitare. Am încredere și nădejde în Dumnezeu că o să mă ajute să găsesc pe cineva potrivit. Îmi doresc trei copii, dacă se poate, doi băieți și o fată. Ar fi minunat, însă nu e cazul să ne grăbim.', a spus el.

Aron este pasionat de fotografie

Cine este Aron Bob de la Mireasa, sezonul 5. Aron este un tip destul de simplu, care speră să își găsească jumătatea în cadrul competiției de la Antena 1. Acesta are multe pasiuni precum condusul sau antreprenoriatul, dar cea mai mare o reprezintă fotografia, din care își câștigă și existența.

„Mă numesc Aron, am 23 de ani, sunt din județul Caraș-Severin. Una dintre pasiunile mele principale este fotografia, din care și câștig. Îmi doresc să fie cât mai naturală imaginea, să transmit ceva. Dintre toate persoanele publice de la noi din țară, cred că cel mai mult aș vrea să o pozez pe Antonia.', a declarat el.

Tatăl lui Aron Bob de la Mireasa este preot

Cine este Aron Bob de la Mireasa, sezonul 5. Tânărul are ambii părinți implicați în munca bisericii, iar fratele său a terminat Teologia. Cu toate acestea, el nu le-a urmat exemplul celor care i-au dat viață, ci s-a dedicat altor planuri.

„Tatăl meu este preot în localitatea în care și locuim, iar mama mea este cantor, fix la aceeași biserică unde tata este preot. În anul 2000 a fost prima femeie cantor.', a povestit el.

Cu toate acestea, el a început Facultatea de Teologie, la insistențele fratelui său, însă nu a absolvit-o niciodată. El are studii în matematică informatică, dar și în

„Niciodată nu m-au influențat părinții să fac o alegere pe care și-ar fi dorit-o ei. Tocmai de asta am făcut matematică-informatică în clasa a 9a. A venit fratele meu din spate, el a vrut să facă teologia. Mi-a spus: „Nu vrei să vii cu mine, te rog frumos, la teologie?'. Am continuat la seminarul teologic, iar mai pe urmă, am făcut Facultatea de Teologie din Arad, dar am renunțat și am ales partea antreprenoriatului', a mai povestit el.

Cum trebuie să fie fata potrivită pentru Aron

Cine este Aron Bob de la Mireasa, sezonul 5. Aron a venit la competiția de la Antena 1 alături de bunica sa, după ce mama lui nu a reușit să îi fie alături. Femeia știe ce fată merită nepotul său și i-a făcut și o scurtă descriere.

„Trebuie să fie frumoasă, deșteaptă și devreme acasă!', spune bunica lui.

În aceeași direcție, și concurentul de la sezonul 5 a vorbit despre viitoarea lui parteneră de viață. Aceasta trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a ajunge la inima tânărului.

„Trebuie să fie atrăgătoare în primul rând, până într-un metru și 65 de cm, brunetă, ambițioasă și sinceră. Consider că sinceritatea este pe primul loc, mai presus ca orice. Și foarte multă socializare!', a povestit tânărul.

Sursă foto: Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter