De ce a votat-o Xonia pe Roxana Ciuhulescu, la Survivor: "Avea probleme la..."

Publicat pe

Xonia este prima eliminată din echipa Faimoșilor de la Survivor 2022 și încă este surprinsă că s-a întâmplat așa pentru că, spune artista, a fost în formă maximă. La rândul său, Xonia a votat-o pe Roxana Ciuhulescu pentru eliminare și a explicat motivele ei, însă aceasta din urmă, deși accidentată, a rămas în competiție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Xonia a mărturisit că Roxana Ciuhulescu, pe care chiar ea a votat-o pentru a se întoarce în România, trebuia să plece din Republica Dominicană din cauza problemelor de sănătate. Ea, pe de altă parte, se simțea foarte bine și era în formă. De aceea, nu înțelege de ce a fost eliminată tocmai ea.

De ce a votat-o Xonia pe Roxana Ciuhulescu, la Survivor: "Avea probleme la..."De ce a votat-o Xonia pe Roxana Ciuhulescu, la Survivor: "Avea probleme la..."

„Da, sunt bună, am fost foarte bună, dar trebuia să îl eliminăm pe cine era mai slab. Eu am nominalizat-o pe Roxana, motivele mele ar fi rămas la fel, era accidentată.

Consider că nu era potrivită emisiunea pentru sănătatea ei. Avea probleme la genunchi, nu putea să mai meargă.

Are probleme deja, din prima zi s-a accidentat. Eu fizic sunt excelent. Erau șocați toți când s-a spus numele meu', a zis Xonia în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: O mai ții minte pe Kassandra din telenovela cu același nume?Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz, după ce a spus că nu face mamografie: „Aveți grijă…

Citește și: Cum a fost Andra cerută în căsătorie de Cătălin Măruță. „Îmi tremurau picioarele

De ce a votat-o Xonia pe Roxana Ciuhulescu, la Survivor

Xonia și-a dorit foarte mult să rămână în competiție, deși era extrem de greu să reziști în acele condiții vitrege. Cântăreața mânca foarte puțin, dormea și mai puțin, dar cu toate astea duce dorul adrenalinei de la Survivor.

„Am avut mari emoții când am fost la consiliu, mă uitam la domnul Dan, mi-a zis numele și mă întrebam dacă mi s-a părut. Cea mai frumoasă experiență până în momentul de față a fost pentru mine, mi-am dorit să fiu la Survivor.

Este mult mai greu decât pare la televizor. Mă refer la condiții, sunt zile în care nu mâncăm. Poate mâncăm două linguri de orez, e cald în timpul zilei. A fost probă de imunitate, am ținut 27 de minute această probă.

La final, consider că eu am câștigat imunitatea, stăteam într-o genuflexiune corectă. Orice sportiv știe diferența, dar așa a fost să fie. E frumos, am fost asumată, știam că o să fie greu.

Dormit nu există, ne-a și plouat. E frig, te trezești ud de la umiditate, e frig noaptea. Știam că o să mă nominalizeze. Știam.

Noi jucam pentru o echipă, nu prea exista motiv să mă elimini', a mai dezvăluit artista.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter