Câte kilograme a slăbit Amalia Năstase într-o săptămână, cu noua dietă: "Deci, se poate!"

Publicat pe

Amalia Năstase dezvăluia, acum o săptămână, că a început o nouă dietă după ce a realizat că s-a îngrășat 15 kilograme. Și iată că deja se văd primele rezultate, după doar câteva schimbări alimentare, despre care Amalia spune că nici măcar nu sunt drastice. Câte kilograme a slăbit Amalia Năstase.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au apărut deja primele rezultate ale dietei pe care o ține acum Amalia Năstase! Vedeta spune că nu ține o cură de slăbire ce presupune înfometare, ba chiar este foarte încântată de ceea ce mănâncă zi de zi.

Câte kilograme a slăbit Amalia Năstase într-o săptămână, cu noua dietă: "Deci, se poate!"Câte kilograme a slăbit Amalia Năstase într-o săptămână, cu noua dietă: "Deci, se poate!"

„M-am îngrășat ca fiecare, na, nu m-am îngrășat 15 kilograme în două săptămâni. M-am îngrășat că am mâncat mult de mai mult timp.

S-au pus niște kilograme pentru că am mâncat. Toată lumea are perioade stresante și am mai mâncat lucruri care nu au fost dintre cele mai sănătoase și s-au acumulat niște kilograme. Eu în trecut am reușit să slăbesc 30 de kilograme, fapt care mi-a dat sentimentul că pot.

Așa că m-am gândit că pot să mă mai îngraș, că slăbesc repede. Și asta, cumva, așa e. Pentru că am început de nicio săptămână și am dat deja jos 3 kilograme. Deci, se poate” – a spus Amalia Năstase la Antena Stars.

Citește și: Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera: „Zici că sunt vrăjitoare

Citește și: Mihai Neșu și-a împlinit visul, la 10 ani de accidentul care l-a paralizat:„Orice rău are rolul lui

Citește și: Ce operație estetică și-a făcut Daiana Anghel la față: „Era ceva deranjant'

Ce dietă ține Amalia Năstase și câte kilograme a slăbit

Amalia Năstase spune că are o alimentație echilibrată și consumă preparate gătite special pentru ea, recomandate de către medicul nutriționist. Amalia Năstase nu pune presiune pe ea și își dorește să slăbească treptat, fără a-și pune în pericol sănătatea.

„Am început de luni. Dar toate chestiile astea se fac ducându-te la doctor. Astăzi am mâncat trei ouă și cu trei felii de bacon. Mănânc foarte bine. Mănânc, îmi și place și nici nu mi-e foame.

Mai târziu mănânc un burger de pui cu avocado și salată, fără pâine, în loc de pâine salată. Aseară am mâncat ceva chinezesc de vită, dar cu tot felul de legume și sos de cocos. Le primesc acasă.’, a dezvăluit Amalia Năstase.

„Este o dietă personalizată de nutriție funcțională cu diete customizate de către dr. Ioana Berciu. Aceste diete sunt concepute în funcție de nevoile fiecăruia, de la femei însărcinate până la cei care au un stil de viață vegan, gluten free, keto, paleo, pentru cei cu probleme digestive și balonare, pentru boli autoimune sau boli inflamatorii și multe altele‘, a mai spus ea.

Fosta soție a lui Ilie Năstase recunoaște că nu se simte prea bine în forma în care se află în prezent și că își dorește să revină la kilogramele pe care le avea în trecut.

„Cel mai mult îmi place să fiu slabă. Nu-mi place să fiu grasă. Nu știu ce vă zic vouă… dar eu nu mă simt bine în pielea mea când sunt grasă. Dar mă simt bine în pielea mea când fac ce trebuie să fac. O să și slăbesc, a spus ea.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter