Dan Negru, primele declarații după ce a plecat de la Antena 1 la Kanal D: "Să nu arunci cu pietre în..."

Publicat pe

Iată că se confirmă zvonul că Dan Negru și-a dat demisia de la Antena 1, după 22 de ani! „Regele audiențelor” a semnat cu Kanal D și spune că „cei mai frumoși ani sunt cei care vor veni!”. Dan Negru a postat pe Facebook un soi de mesaj de rămas bun pentru foștii colegi și asigură pe toată lumea că a rămas prieten cu toți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După mai bine de două decenii petrecute la Antena 1, Dan Negru a făcut o schimbare colosală în cariera sa. La scurt timp după ce s-a anunțat oficial că va face parte din echipa Kanal D, prezentatorul TV a postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a vorbit despre decizia sa. Vedeta a postat și o fotografie cu legitimația sa de pe vremea când era reporter la Radioteleviziunea Română, în anul 1992.

Dan Negru, primele declarații după ce a plecat de la Antena 1 la Kanal D: "Să nu arunci cu pietre în..."Dan Negru, primele declarații după ce a plecat de la Antena 1 la Kanal D: "Să nu arunci cu pietre în..."


Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni! Mulțumesc pentru toți anii din urmă! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulțumesc! Porecla „regele audiențelor” le-o datorez lor!

Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi. Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei. Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă!

Există un om căruia ii mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare: Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene. Cand începeam un proiect nou ne îndemna „să țintim luna”.

„Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!” Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română.Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. Dar încă țintesc luna…”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Citește și: Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor: „Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine’

Citește și: Dan Negru și-a dat demisia de la Antena 1, după 22 de ani.Cu ce post TV a semnat

Citește și: Speak și Ștefania sunt izolați în Jakarta, după ce au fost infectați cu COVID-19:„Am dormit cu masca pe față

Kanal D a confirmat că Dan Negru este noua vedetă a postului

Transferul ultimilor ani este oficial. Kanal D a confirmat faptul că Dan Negru, fosta vedetă Antena 1, a intrat în echipa postului de televiziune deţinut în România de turcii de la Dogan. Kanal D a trimis un comunicat prin care confirmă că Dan Negru este noua vedetă a postului.

„Kanal D îşi îmbogăţeşte echipa cu unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune din România: Dan Negru. Personalitate energică, complexă, cu o experienţă de peste 20 de ani în media, prezentator, dar şi scenarist şi realizator TV de succes, cu o energie inepuizabilă şi reinventându-se în permanenţă, Dan Negru este pregătit să cucerească în continuare publicul făcând ce ştie mai bine, televiziune, la Kanal D.

Pasiunile fac viaţa frumoasă. Am avut şansa ca profesia mea să-mi fie şi pasiune şi-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleaşi aspiraţii.

Cand am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionaţi şi am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viaţă şi ne leagă aceeaşi dorinţă, aceea de a face televiziune.

Şi cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Şi vă garantăm că va fi una grozavă!', a spus Dan Negru.”

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune

Format la școala de televiziune Valeriu Lazarov și reprezentant valoros al unei generații de aur de oameni de TV, celebrul prezentator s-a aflat la cârma unor formate internaționale de anvergură precum „Guess My Age', „Beat The Blondes', „Who Wants to Be a Millionair', „Ciao Darwin', „Star Factory', Deal or No Deal', Minute to Win It', Money Drop', Lets Make a Deal'.

A fost supranumit Regele audiențelor' datorită reușitelor obținute de-a lungul timpului, atât în România, cât și în Republica Moldova.

A fost inclus în Top Host European Broadcast' datorită faptului că a prezentat simultan, în două țări (România și Republica Moldova), formate TV internaționale, care au fost lider de audiență. Dan Negru e pregătit să le ofere celor de acasă, din fața micilor ecrane, enterteinment pur și reîntâlnirea cu unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter