Ce pedeapsă a primit George Burcea după ce a condus sub influența drogurilor. Nu e vorba despre închisoare!

Publicat pe

Ce verdict a primit George Burcea din partea judecătorilor, după ce a condus sub influența drogurilor. George Burcea este unul dintre personajele cele mai controversate ale showbizului românesc. Acesta a trecut, de-a lungul timpului, prin multe experiențe care i-au adus probleme, atât de imagine, cât și cu oamenii legii. În urmă cu doi ani, el a fost surprins conducând sub influența substanțelor interzise, iar acum judecătorii i-au dat verdictul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea este un tânăr actor, care a fost căsătorit o perioadă cu Andreea Bălan. Cei doi au împreună și două fetițe absolut superbe, care le oferă zilnic motive să zâmbească. Deși la momentul nunții fanii se așteptau ca cei doi să rămână împreună, la câteva luni de la nuntă, aceștia au divorțat. În acea perioadă, actualul iubit al Vivianei Sposub a fost prins de oamenii legii conducând sub influența substanțelor stupefiante. Acum, la aproape doi ani distanță, judecătorii i-au dat verdictul. Iată ce pedeapsă a primit!

Ce pedeapsă a primit George Burcea după ce a condus sub influența drogurilor. Nu e vorba despre închisoare!Ce pedeapsă a primit George Burcea după ce a condus sub influența drogurilor. Nu e vorba despre închisoare!

Judecătorii au decis ca aceasta să plătească o amendă destul de costisitoare. În cazul în care nu are posibilitatea de a o achita, riscă pedeapsa cu închisoare!

Citește și: Cum a reacționat George Burcea după ce s-a speculat că Viviana Sposub este însărcinată:„O poză pe Instagram nu este…

Citește și: Scandal uriaș între Andreea Bălan, George Burcea în plin proces de divorț:„A înjurat și a spus cuvinte foarte urâte / „Nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară

Citește și: Laurențiu Cazan, despre ultima întâlnire cu Victor Socaciu:„Era foarte abătut

Citește și: Cine este femeia care l-a ajutat pe Lorenzo Lazo să treacă peste decesul lui Edith Gonzalez.E cu 24 de ani mai tânără decât el

Ce verdict a primit George Burcea din partea judecătorilor, după ce a condus sub influența drogurilor

Judecătorii au decis ce pedeapsă primește George Burcea, după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Acesta este obligat să achite o amendă în valoare de 16.000 lei. Decizia nu este una decisivă și poate fi contestată de către actor în termen de 10 zile.

„În baza art. 396 alin. 1, 2 şi 10 C.proc.pen. raportat la art. 61 C.pen. condamnă pe inculpatul Burcea George-Valentin la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, determinat conform art. 61 alin. 4 lit. c) C.pen., cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă stabilită conform art.61 alin. 2 C.pen., pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzută de art. 336 alin. 2 C.pen', se arată în hotărâre.

În cazul în care acesta nu va achita suma, riscă pedeapsa cu închisoarea!

„Pune în vedere inculpatului dispoziţiile art. 22 alin. 1 ?i 2 din Legea nr. 253/2013, potrivit cărora, dacă se află în imposibilitatea de a achita integral amenda aplicată în termen de 3 luni de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare, poate solicita judecătorului delegat cu executarea eşalonarea plăţii amenzii în rate lunare, pe o perioadă care nu poate depăşi 2 ani', se mai arată în hotărâre.

Susține că Andreea a fost cea care l-a denunțat

George Burcea susține că Andreea Bălan, fosta sa soție, este cea care l-a denunțat. Mai mult, el subliniază că episodul a fost unul izolat și că acest comportament nu îl definește.

„Poliția Ilfov nu „m-a filat mult timp' așa cum au scris „genialele' ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informați de Andreea. Spun asta pentru că eram de față când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram și când mi s-a cerut politicos să eliberez „platoul de filmare'. Andreea știa că eu am consumat substanțe. De unde? Și-a însușit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta și-n stânga', a scris el la acel moment pe rețelele de socializare.

Mai mult, actorul a povestit cum a început să consume droguri. Se pare că la acel moment avea foarte multe probleme în familia pe care o construise alături de Andreea Bălan. El a declarat că nu a fost filat de către autorități și că nici nu avea o dependență față de aceste stupefiante.

„Am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori. Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic', a mai notat el atunci.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter