De ce a nominalizat-o Laura Giurcanu pe Otilia Bilionera la Survivor: "Îmi doresc să..."

Publicat pe

Laura Giurcanu a nominalizat-o pe Otilia Bilionera la Survivor. Ediția de luni, 24 ianuarie, de la Survivor România a fost plină de surprize. Roxana Ciuhulescu a fost eliminată din motive medicale, iar Laura Giurcanu a decis să o nominalizeze spre eliminare pe Otilia. Acest vot vine după ce Andreea Tonciu și cântăreața au avut o confruntare cu influencerița.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laura Giurcanu a nominalizat-o pe Otilia Bilionera la Survivor. În ediția de seara trecută, concurenții din echipa Faimoșilor au trebuit să nominalizeze un concurent din echipa lor. Pentru că Roxana Ciuhulescu a fost eliminată din motive medicale, colanul de imunitate i-a revenit Laurei Giurcanu. Astfel, Faimoasa a putut face o nominalizare directă.

De ce a nominalizat-o Laura Giurcanu pe Otilia Bilionera la Survivor: "Îmi doresc să..."De ce a nominalizat-o Laura Giurcanu pe Otilia Bilionera la Survivor: "Îmi doresc să..."

Alegerea ei a fost de data aceasta Otilia Bilionera. Cum a reacționat cântăreața după ce a aflat.

Citește și: De ce a votat-o Xonia pe Roxana Ciuhulescu, la Survivor:„Avea probleme la…’

Citește și: Scandal între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la Survivor:'Mi se pare aberant să ai bărbat acasă și să…'

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu soacra și ce relație au părinții ei cu soțul ei, Dragoș:„La capitolul ăsta…’

Citește și: Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei s-au despărțit.Ea a fost surprinsă la fostul iubit

De ce a nominalizat-o Laura Giurcanu pe Otilia Bilionera la Survivor

În ultima perioadă, Andreea Tonciu și Otilia Bilionera au început să fie din ce în ce mai apropiate. La un moment dat, cele două concurente chiar au făcut o remarcă răutăcioasă la adresa Laurei Giurcanu. Mai exact, i-a spus că petrece cam mult timp cu TJ Miles și că nu ar fi deloc ok acest lucru, întrucât ea are un iubit acasă.

După această ceartă, Laura Giurcanu a decis să o nominalizeze pe Otilia spre eliminare. Faimoasa recunoaște că nu se aștept la un astfel de vot din partea ei.

„Nu mă așteptam la votul Laurei, având în vedere că suntem foarte puține fete. Nu am cuvinte. Nu am ce să zic. Eu sunt foarte feministă. Ea văd că nu e. Eu nu am votat nicio femeie până acum', a declarat Otilia Bilionera.

Totodată, Laura Giurcanu a fost surprinsă de reacția Otiliei. Spera ca această nominalizare să nu fie atât de personală. Și-a motivat alegerea spunând că trebuia să spună un nume și l-a ales pe al ei, însă nu-și dorește să plece acasă.

„Nu mă așteptam să genereze genul ăsta de reacție. Sper că Otilia nu a luat-o atât de personal. Otilia este extrem de importantă pentru echipă și a adus puncte. Evident, îmi doresc să nu plece acasă. Un nume trebuia spus și ăsta a fost', a comentat apoi Laura Giurcanu, explicând de ce a nominalizat-o pe Otilia.

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la Survivor

Tot în ediția de luni seară, Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la Survivor din motive medicale. Vedeta a făcut primele declarații după ce și-a auzit numele.

„Îmi pare rău că trebuie să plec. Am fost la spital, mi-a fost extras lichid din rotula stângă. Sunt mândră de ei, sper să devină o echipă, încă nu sunt. Sper că se vor uni și vor deveni un singur suflet și vor lupta pentru toate victoriile care au fost furate de Războinici. Vă mulțumesc pentru această experiență fabuloasă. Mă înclin tuturor!‘, a spus Roxana Ciuhulescu.

sursă foto- PR și Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter