Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Ea a fost surprinsă la fostul iubit

Publicat pe

Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei s-au despărțit recent, după ce el a aflat că partenera sa și-a vizitat fostul iubit. Pusă în fața evidenței, Iasmina nu a putut nega. Iată ce a motivat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei s-au despărțit, după ce iubitul ei a acuzat-o de infidelitate. Aceasta a fost surprinsă la locuința unui fost iubit și, pusă în fața fotografiilor, nu a mai putut nega. Dat fiind că ea a avut o relație tumultuoasă cu Alin, fostul bărbat din viața ei, Mihai ar fi pus punct relației fără drept de apel.

Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Ea a fost surprinsă la fostul iubitIasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Ea a fost surprinsă la fostul iubit

Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei și-au spus adio!

Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei s-au cunoscut la show-ul matrimonial și au decis să dea o șansă poveștii lor de iubire și în afara platourilor de filmare. Pentru fanii emisiunii, participarea Iasminei la Puterea Dragostei a fost o surpriză. Tânăra, care în trecut a fost căsătorită cu fotbalistul Cristian Daminuță, a venit în Casa Dragostei pentru a-și găsi sufletul-pereche, dar și pentru a-l uita pe fostul ei iubit, Alin. Se pare că acest lucru nu s-a petrecut și chiar a dus la despățirea dintre ea și Mihai Florea…

Citește și:

Citește și: Fiica lui Alec Baldwin își apără tatăl, după ce a ucis o actriță, la filmări:„Eşti cea mai dezgustătoare…’

Citește și: Cine este Andreea, prima asistentă TV transgender din România.Are o relație de 8 ani

Citește și: Anamaria Prodan are pistol, dar a renunțat la el înainte de divorț

Citește și: Lidia Buble și Eliza Natanticu s-au certat la Asia Express

În timpul unei vizite la Timișoara, Iasmina și-a vizitat fostul iubit, deși mărturisea că nu are de gând să se mai întoarcă la el. Ghinionul a făcut că Mihai a primit fotografii cu mașina ei parcată în fața casei lui alin, și de acolo a început totul… Pusă în fața probelor, Iasmina nu a putut nega, însă a susținut că și-a vizitat fostul iubit pentru a-și recupera niște lucruri de la el. Se pare că actualul ei partener nu a crezut-o și relația lor a luat sfârșit.

„Problemele dintre ei au început încă de la întoarcerea din Tucia, când Iasmina a mers, sub pretextul rezolvării unor probleme personale, la Timișoara, iar Mihai a rămas în București. În tot acest timp, Mihai a primit poze cu mașina Iasminei parcată în fața locuinței fostului ei iubit, Alin.

Mihai a sunat-o, a întrebat-o unde se află, ea i-a răspuns că se află acasă, atunci el a încercat să o reapeleze cu camera video și ea nu a mai răspuns. Pusă în fața pozelor doveditoare ale prezenței ei în locuința lui Alin, Iasmina i-a argumentat lui Mihai că a mers la el doar pentru a își lua câteva lucruri personale. Evident, nu a fost crezută și astfel s-a produs despărțirea cuplului', a anunțat, în exclusivitate, pagina „Viperele Vesele'.

A făcut cuplu cu ea doar pentru emisiune?

Conform sursei citate, se pare că relația dintre cei doi a scârțâit de la început, așadar pe mulți nu i-a mirat faptul că Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Iar sursele din apropierea celor doi concurenți susțin că, de fapt, el ar fi fi făcut cuplu cu Iasmina doar pentru emisiune.

„Nu îl plângeți pe Mihai, fiindcă, surse din imediata lui apropiere, ne informează că el nu era deloc atras de Iasmina, că a făcut cuplu cu aceasta doar pentru emisiune, iar când a plecat din casa Putrea dragostei, sub pretextul rezolvării unor probleme ale mamei sale, a insistat să plece împreună cu Iasmina, doar pentru a nu își crea o imagine negativă în fața publicului telespectator, care, în cazul în care ar fi plecat singur, ar fi observat că relația dintre ei nu era tocmai reală, din perspectiva lui', mai notează sursa citată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter