Cine este Andreea, prima asistentă TV transgender din România. Are o relație de 8 ani

Publicat pe

Cine este Andreea, prima asistentă TV transgender din România. Multă lume a văzut-o pe Andreea la televizor, însă puțini sunt cei care știu care este povestea din spatele imaginii sale. Femeia în vârstă de 31 de ani s-a făcut cunoscută atunci când a apărut la Antena Stars, alături de Iulia Albu, în emisiune „I.A. cu stil'. Aceasta a fost o surpriză atât pentru angajatori, cât și pentru telespectatori.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andreea, prima asistentă TV transgender din România. Andreea are 31 de ani și are două mari pasiuni: moda și make-up-ul. Deși multă lume a văzut-o la televizor, puțini sunt cei care știu detaliile din viața sa. Frumoasă, înaltă și cu un păr lung și blond, Andreea a atras imediat simpatia publicului, dar și a echipei de producție de la Antena Stars. Ea s-a născut băiat, însă a realizat pe parcursul anilor că se află într-un corp greșit.

Andreea a povestit în cadrul unui interviu câteva aspecte ce țin de viața sa privată. Aceasta a realizat că se află într-un corp greșit și a decis să își ia inima în dinți și să își asume adevărata personalitate.

Citește și: Corina Chiriac și-a închis telefonul de ziua ei!Cum a petrecut la 72 de ani

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, nași de nuntă pentru George Hora.Ce ținută a ales vedeta

Citește și: Valentina Pelinel s-a fotografiat în cârje, după operația la picior:„De Halloween voi avea cel mai reușit costum'

Citește și: Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce s-a aflat că iubitul ei este însurat:„Știe că nu-mi face bine…'

Cine este Andreea, prima asistentă TV transgender din România

Cine este Andreea, prima asistentă TV transgender din România. Asistenta TV de la Antena Stars a povestit câteva detalii mai puțin știute despre viața ei. Se pare că aceasta s-a născut drept Andrei, însă odată cu trecerea anilor a realizat că se află într-un corp greșit. Ea încă de la vârsta de 5 ani avea obiceiuri precum joaca cu păpușile sau purtatul tocurilor.

„Nu cred că la 4-5 ani știi ce e aia sexualitate, ca să poți să alegi. Eu de când mă știu am spus că sunt fetiță și că mă cheamă Andreea. Îi luam mamei pantofii cu toc, pe ascuns, pentru că nu îmi dădeau voie să mă joc așa, dar eu mă machiam, mă jucam cu păpușile, asta era ceva normal pentru mine', își începe Andreea povestea.

Bunica ei o încuraja să devină creatoare de modă

Cine este Andreea, prima asistentă TV transgender din România. Andreea s-a născut în Buzău, un oraș în care oamenii nu înțelegeau noțiunea de transgender și li se părea o anormalitate. Încă de când era mică, asistenta Iuliei Albu era pasionată de modă, iar bunica ei o încuraja în acest sens.

„Mă uitam la Cerbul de Aur și eram fascinată. Prezentatoarele aveau niște ținute superbe, de gală, pe care mi le amintesc și acum. Mă inspirau și începeam să cos și eu rochii asemănătoare păpușilor. Bunica îmi dădea tot felul de cârpe și mă încuraja, spunea că o să devin creatoare de modă.', a continuat Andreea.

Andreea: „Am făcut expertize psihologice și psihiatrice'

Andreea explică faptul că nimeni nu alege dacă să fie sau nu transgender și că totul pleacă din psihic. Prima asistentă TV transgender a explicat că a făcut mai multe expertize psihologice și psihiatrice pentru a se asigura că nu suferă de o boală.

„Ce trebuie să înțeleagă oamenii este că eu sunt femeie, nu am ales să fiu femeie, așa m-am născut, doar că într-un corp nepotrivit. Sunt persoane care cred, în mod greșit, că e o boală psihică. Eu am făcut expertize psihologice și psihiatrice înainte de a face această schimbare, tocmai pentru a mă asigura că nu sufăr de vreo boală', a explicat Andreea.

Cum au reacționat părinții Andreei

Andreea a povestit despre modul în care părinții săi au reacționat când au aflat că băiatul lor nu se identifică cu sexul primit la naștere. Aceasta a subliniat faptul că tatăl său a susținut-o, în timp ce mama ei a avut o reacție foarte urâtă. Se pare că femeia care i-a dat naștere a locuit în Spania încă de când Andreea avea 14 ani, iar de atunci a fost crescută de tatăl ei.

„Pe părinții mei i-am pus în temă cu situația mea abia când am împlinit 19 ani, pentru că până atunci nu am avut curaj. Tata a avut o reacție frumoasă, pentru care îi mulțumesc și îl iubesc din toată inima. Mi-a spus că știa din prima clipă, dar că a așteptat să mă maturizez și să îmi deschid eu sufletul în fața lui. Pe de altă parte, mama a avut o reacție foarte urâtă… Ea a plecat în Spania de când aveam eu 14 ani și nu s-a mai întors niciodată, astfel că relația se răcise. Chiar și așa, nu mă așteptam la cuvintele pe care mi le-a spus…', a povestit Andreea.

Andreea și-a iertat mama

Deși a abandonat-o când avea doar 14 ani, Andreea susține că și-a iertat mama. Aceasta subliniază faptul că a suferit enorm, însă a avut multe de învățat din acea experiență.

Mi-a zis să mă duc la doctor, că am înnebunit, mi-a spus că o fac de rușine. Ne lăsase cu o grămadă de datorii, pe care a trebuit să mă chinui singură să le plătesc, ea nu m-a mai susținut financiar de la 15 ani. Dar nu o judec, am iertat-o și acum pot spune că îi mulțumesc și ei pentru că abandonul acesta m-a maturizat, a fost o lecție care m-a făcut să devin omul de astăzi', a continuat asistenta de la „I.A. cu stil'.

Andreea are o relație de 8 ani

Cine este Andreea, prima asistentă TV transgender din România. Femeia are o relație de 8 ani alături de un bărbat. Aceasta preferă să își păstreze viața personală privată și departe de lumina reflectoarelor.

„Ne trăim povestea discret și decent, în intimitate. Am decis să îmi iau inima în dinți și să fiu eu cu adevărat, după discuția cu tatăl meu. Și bine am făcut, pentru că e o decizie pe care nu am regretat-o niciun moment'., a spus ea pentru Unica.

Andreea, despre viața de femeie trans în România

Andreea susține că i-a fost foarte greu să fie o femeie transgender în România. Atunci când ea a devenit cea mai bună versiune a sa, lucrurile s-au mai simplificat.

„Mi-a fost greu să fiu persoană trans în România până în momentul în care am decis să fiu cea mai bună variantă a mea. Adică până în momentul în care am început să ies așa cum sunt eu – femeie – și să mă prezint frumos și decent în fața oamenilor. Sunt o persoană deschisă și asta m-a ajutat pentru că mereu le-am explicat celor din jur tot ceea ce au vrut să știe despre mine', a mai spus aceasta.

Sursă foto: Libertatea și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter