Icre de pește preparate 100% bio conform tradiției vechi de sute de ani: unde le găsești?

Publicat pe

Nu, nu trebuie să te deplasezi până în Delta Dunării pentru a putea consuma icre 100% bio. Acest preparat tradițional se găsește și în comerț, în marile lanțuri de magazine, dacă știi să faci o selecție corectă. 

Poți mânca icre de peste gata preparate conform rețetelor străvechi direct din orașul tău. Sunt disponibile la un preț cât se poate de accesibil și au implicații pozitive multiple asupra sănătății tale: te poți bucura de un meniu echilibrat, bogat în produse pescărești la fiecare masă, fără să consumi multe calorii. Salata de icre bio 100% nu conține conservanți, aditivi alimentari, E-uri, coloranți și alte substanțe artificiale nocive.

Icrele sunt sănătoase sau nu? Celebra dilemă are un răspuns cert

Da, icrele sunt extrem de sănătoase, dacă vorbim despre produse 100% bio, preparate cu responsabilitate față de natura și cultura gastronomică locală a Dobrogei. În Delta Dunării, acest produs este vedeta farfuriei și nu lipsește de la niciun ospăț pescăresc sau mic dejun turistic, având darul de a răsfăța fiecare papilă gustativă. Nutriționiștii ne atrag atenția asupra valorii nutritive pe care o are acest aliment: icrele sunt bogate atât în minerale (fosfor, magneziu, zinic) și proteine, cât și în vitamina D și actizi Omega-3. „Natura a pus în icre tot ce-i mai bun, să nu uităm că ele sunt ouă de pește' spune un nutriționist celebru în România, ce recomandă consumul acestui preparat la fiecare masă festivă, indiferent de specia peștelui.

Ce beneficii dovedite are salata de icre, conform studiilor efectuate recent

Salata de icre bio 100%, preparată fără un adaos semnificativ de ulei, are beneficii uimitoare asupra întregului organism. Previne apariția multor afecțiuni și contribuie la tratarea bolilor deja instalate, prin compoziția nutritivă ce atrage atenția specialiștilor. Studiile arată că dacă vom consuma salată de icre de două ori pe săptămână, vom avea o tensiune arterială constantă, vom preveni atacurile de inimă, vom dezvolta mai ușor masă musculară și vom scăpa mai rapid de migrene sau stări negative. Nu este un aliment minune, ci un produs bogat în vitamine și minerale, cu rol activ în echilibrarea organismului. Atât psihic, cât și fizic, vom resimți efecte pozitive, introducând în alimentația noastră produsele din pește.

Vitamina A, vitamina D, acidul folic, calciul, potasiul și fosforul sunt nutrienți valoroși

Vitamina A este cunoscută pentru efectul ei antioxidant puternic. Ajută în procesul de asimilare a calciului și este responsabilă, implicit, de sănătatea unghiilor și a pielii. Are un rol esențial în formarea globulelor albe și în dezvoltarea anticorpilor. În același timp, vitamina D este asociată cu sănătatea oaselor. Contribuie la buna funcționare a glandelor și este indispensabilă în dezvoltarea creierului. Pe tot parcursul vieții, avem nevoie de vitamina D pentru funcționarea mentală optimă. Calciul nu este responsabil numai de sistemul osos, ci are implicații multiple. Este absolut esențial pentru reglarea bătăilor inimii și reglează presiunea arterială. Reține: inclusiv calciul este important pentru întărirea sistemului imunitar omenesc.

Icre, rapane marinate, scrumbie, macrou și alte preparate din pește 100% bio: caută eticheta Deltaica

Deltaica.ro este un brand cu tradiție, transmis din generație în generație într-o familie de iubitori de pește. Afacerea de familie a luat naștere – bineînțeles – în Delta Dunării, acolo de unde își procură întreaga materie primă. 

Comunitățile de pescari capturează în mod responsabil peștele, iar personalul Deltaica.ro îl procesează din respect pentru natură, cu ajutorul ingredientelor naturale. Cumpără rapane marinate, salată de icre, sardeluță, macrou, scrumbie, batog de crap și alte produse cu eticheta Deltaica.

Date de contact:

Tel: 0729.995.529

E-mail: [email protected]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter