Elena Chiriac și Otilia Bilionera de la Survivor s-au sărutat în văzul tuturor. Imagini incendiare cu Faimoasele

Publicat pe

Elena Chiriac și Otilia Bilionera de la Survivor s-au sărutat în văzul tuturor. O nouă ediție, o nouă surpriză pentru telespectatorii Survivor România 2022. În cel mai recent episod al show-ului de la PRO TV, două Faimoase au încins imaginația publicului. Elena Chiriac și Otilia Bilionera s-au sărutat în văzul tuturor, fără nicio reținere. Iată cum a decurs scena!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Chiriac și Otilia Bilionera de la Survivor s-au sărutat în văzul tuturor. Survivor România, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de la PRO TV, la aduce telespectatorilor surprize pe bandă rulantă. De curând, în cea mai recentă ediție a emisiunii, Elena Chiriac și Otilia Bilionera au fost protagonistele unui gest controversat. Cele două s-au sărutat, pe buze, cuprinse de adrenalina jocului.

Elena Chiriac și Otilia Bilionera de la Survivor s-au sărutat în văzul tuturor. Imagini incendiare cu FaimoaseleElena Chiriac și Otilia Bilionera de la Survivor s-au sărutat în văzul tuturor. Imagini incendiare cu Faimoasele

Elena Chiriac și Otilia Bilionera de la Survivor s-au sărutat în văzul tuturor. Ediția de ieri seară, 24 ianuarie, i-a lăsat mască pe telespectatori. Două concurente din echipa Faimoșilor, Elena Chiriac și Otilia Bilionera, s-au sărutat pe gură, în văzul tuturor. Ipostaza controversată dintre cele două a fost surprinsă de camere și va rămâne cu siguranță în memoria publicului.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Elena Chiriac înainte de Survivor 2022:”3 zile cu febră, la pat, cu frisoane”

Citește și: Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor:„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine'

Citește și: Fetițele cuplului Elwira și Mihai Petre au aflat de la TV că părinții lor au câștigat Asia Express:„Nu le-am spus rezultatul înainte' / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Radu Palaniță, la doi ani după ce a câștigat Românii au Talent:„Mi se spune că alin suflete'

Elena Chiriac și Otilia Bilionera de la Survivor s-au sărutat în văzul tuturor

Elena Chiriac și Otilia Bilionera de la Survivor s-au sărutat în văzul tuturor. Sărutul dintre cele două concurente din echipa roșie a avut loc în timpul jocului de imunitate. Chiar dacă Războinicii au fost cei care l-au câștigat, cuprinse de adrenalină, la un moment dat, Faimoasele au uitat de inhibiții.

După o luptă strânsă, Războinicii au câștigat jocul de imunitate. Scorul final a fost de 10-9, echipa albastră fiind cea care a marcat punctul final. Atunci când scorul era de 9-9, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că va fi ștafetă, conform regulilor jocului. În ultima etapă a acestuia, Otilia Bilionera și Emil Rengle din echipa roșie și Alex Nedelcu și Ștefania din echipa albastră s-au luptat cot la cot pentru a obține un punct.

Imagini incendiare cu Faimoasele

Elena Chiriac și Otilia Bilionera de la Survivor s-au sărutat în văzul tuturor. Însă, înainte ca ultima tură a jocului să se desfășoare, Elena Chiriac a fost foarte fericită atunci când a mai adus un punct echipei. Cuprinsă de adrenalină, concurenta nu a mai ținut cont de nimic și a făcut un gest intim în văzul tuturor. Faimoasa și colega ei, Otilia Bilionera, s-au sărutat pe buze, chiar în fața camerelor.

La sfârșitul jocului câștigat de Războinici, gazda emisiunii i-a informat pe Faimoși că vor trece printr-un nou joc. În urma meciului, doar doi dintre participanți au posibilitatea să se salveze, pentru a nu fi propuși spre eliminare, în cadrul consiliului.

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la Survivor 2022

Roxana Ciuhulescu a părăsit Survivor România 2022 din cauze medicale. După ce s-a confruntat cu unele probleme de sănătate, medicul i-a recomandat să se retragă din concurs.

„Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic, iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu, din punct de vedere medical, nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat.

Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar, pentru tine, Survivor România se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale. Roxana, pentru tine, Survivor România 2022 se oprește în această seară, acum și aici', este mesajul transmis de Daniel Pavel, în consiliul de nominalizare, potrivit cancan.ro.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter