Cu ce se ocupă Radu Palaniță, la doi ani după ce a câștigat Românii au Talent: "Mi se spune că alin suflete"

Publicat pe

Acum doi ani, Radu Palaniță câștiga „Românii au talent”, după ce adunase un capital imens de popularitate. Din păcate, pandemia i-a pus bețe-n roate noului star de la concursul de talente, însă mecanicul artist nu a renunțat la ideea de a-și urma pasiunea pentru muzică. Cu ce se ocupă Radu Palaniță, la doi ani după ce a câștigat Românii au Talent?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Radu Palaniță a plecat acasă cu 120.000 de euro după ce a impresionat juriul și spectatorii „Românii au talent” cu vocea sa specială… Dar și cu modestia sa deosebită. Până la 40 de ani, a fost „doctor de mașini”, iar apoi a fost supranumit „doctor de suflete”, așadar carsimaticul concurent a luat decizia de a transforma o pasiune începută la karaoke în profesie. Acum are mii de fani în mediul online, pe care îi ține la curent cu noutățile din viața sa.

Cu ce se ocupă Radu Palaniță, la doi ani după ce a câștigat Românii au Talent: "Mi se spune că alin suflete"Cu ce se ocupă Radu Palaniță, la doi ani după ce a câștigat Românii au Talent: "Mi se spune că alin suflete"

Cu ce se ocupă Radu Palaniță, la doi ani după ce a câștigat Românii au Talent

Radu Palaniță a fost primul concurent care a câștigat Românii au talent în perioada pandemiei, în niște condiții diferite de cele în care au evoluat concurenții din sezoanele trecute, dar nu a renunțat la ideea de a-și face o profesie din muzică… în condițiile în care artiști cu state vechi au întâmpinat probleme. În pofida tuturor neajunsurilor, Radu Palaniță a continuat să cânte și își ține fanii la curent în social media, unde, de altfel, are și un fan club extrem de activ.

'Dacă nu merge cu muzica, atâta timp cât avem două mâini și două picioare putem să facem orice altceva', spunea Radu Palaniță, conform protv.ro. Și, într-adevăr, artistul se poate reîntoarce oricând la meseria de mecanic, care a profesat-o o viață întreagă.

Citește și: Speak și Ștefania sunt izolați în Jakarta, după ce au fost infectați cu COVID-19: „Am dormit cu masca pe față'

Citește și: Cum arată fratele lui Theo Rose. Radu a împlinit 32 de ani

Citește și: De ce s-a mutat la țară Carmen Tănase: „Ne și certasem, el mă presa…”

Citește și: A murit Thierry Mugler. Designerul francez avea 73 de ani

Câștigătorul Românii au talent a continuat însă să cânte, să înregistreze piese, are concerte și onorează invitații la petreceri private. De altfel, artistul împărtășește cu fanii săi toate momentele importante, pe pagina de socializare.

'Sunt foarte multe (n.r. mesaje) și le mulțumesc foarte mult. De exemplu, o femeie care a avut fetița pe patul de spital și m-a rugat să-i cânt o melodie, pentru că mă apreciază foarte mult. Am făcut-o cu mare drag. Sunt multe astfel de mesaje în care mi se spune că alin suflete', a spus Radu Palaniță.

Și-a dorit un nume de scenă

Radu Palaniță a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin vocea lui interpretând, în marea finală, la „Românii au talent”, piesa „My way', a lui Frank Sinatra. Avea 40 de ani atunci și mărturisea că își descoperise pasiunea cu doar 4 ani în urmă, într-un club de karaoke. Acum este un artist extrem de apreciat pentru vocea sa caldă și specială, așadar a decis să facă din pasiunea pentru muzică o profesie. Recent, Radu Palaniță le mărturisea fanilor săi de pe conturile de socializare că îți dorește un nume de scenă.

'Bun găsit dragi prieteni. Azi m-am hotărât să îmi aleg un nume de scenă și m-am gândit să vă cer si vouă părerea și să vă exprimați în privința unui nume de scenă care mi s-ar potrivi. Țin să precizez că acest nume de scenă este bine să fie unul ușor de reținut și cu oarecare legatură cu muzică. Vă mulțumesc și vă doresc un weekend liniștit!', a scris el pe Facebook.

Paradoxal, deși numele său nu are o sonoritate prea bună, fanii săi de pe conturile de socializare l-au sfătuit să nu renunțe la numele care l-a consacrat.

'Nu-mi schimb numele, cu acesta m-am născut, cu el plec'. Vă iubesc și vă îmbrățișez cu mare drag pe toți!', le-a confirmat artistul fanilor săi decizia luată.

Foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter