Cine este Elena Chiriac de la Survivor România 2022. Are mai multe job-uri

Publicat pe

Cine este Elena Chiriac de la Survivor România 2022. Cei 12 Faimoși de la Survivor România 2022 au fost dezvăluiți! Ieri, în emisiunea lui Cătălin Măruță, telespectatorii au aflat cine sunt cei care vor participa în noul sezon. Printre aceștia se numără și Elena Chiriac. Cu siguranță o cunoașteți de la Ferma, show difuzat tot pe Pro Tv. Iată ce a declarat după ce a acceptat noul proiect din viața ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Elena Chiriac de la Survivor România 2022. Noul sezon Survivor România se anunță a fi unul plin de surprize și cu concurenți unul și unul. Ieri, în emisiunea „La Măruță' au fost dezvăluiți cei 12 participanți ce vor face parte din echipa Faimoșilor. Aceștia sunt Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Cine este Elena Chiriac de la Survivor România 2022. Are mai multe job-uriCine este Elena Chiriac de la Survivor România 2022. Are mai multe job-uri

Cine este Elena Chiriac de la Survivor România 2022. Așadar, Elena Chiriac face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022. Tânăra nu e străină de lumea televiziunii. În trecut, ea a participat și la proiectul Ferma, tot de pe Pro TV. Ba mai mult, ea a ajuns atunci chiar și până în marea finală.

Citește și: Andreea Tonciu participă la Survivor România 2022.Este prima vedetă confirmată în competiție

Citește și: Cât este marele premiu de la Survivor România 2022.Suma e uriașă

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei a fost curtată de un artist celebru din Turcia:„Mă invitase să…'

Citește și: De ce s-au despărțit Anna Lesko și Irinel Columbeanu:„A fost alungată de părinții mei, din vila de la Izvorani'

Cine este Elena Chiriac de la Survivor România 2022

Cine este Elena Chiriac de la Survivor România 2022. Elena Chiriac de la Survivor România 2022 are 20 de ani și este sportivă de performanță. E recunoscută în întreaga țară, după ce a ajuns campioană multinațională la Taekwondo. A început să practice sportul încă de când era mică, descoperindu-și marea pasiune de la o vârstă fragedă.

La scurt timp după ce a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Elena Chiriac de la Survivor România 2022 și-a anunțat participarea la Survivor România 2022 pe contul ei de Instagram. În dreptul unei imagini cu ea, Faimoasa a postat un mesaj surprinzător.

„În fiecare zi devin tot mai puternică. Păzea că vin!', a transmis Elena Chiriac de la Survivor România 2022 pe contul ei de Instagram.

Elena Chiriac de la Survivor România 2022 a participat și la Ferma de la Pro TV

Cine este Elena Chiriac de la Survivor România 2022. Pe lângă cariera sportivă, Elena Chiriac, Faimoasa de la Survivor România 2022, este și model. În plus, ea a studiat și actoria în cadrul unui colegiu londonez. Ea și mama ei locuiesc în Londra de mai mult timp, însă tânăra revine în țară de mai multe ori pe an. E familiarizată de mult timp cu lumina reflectoarelor, deoarece, atunci când era mică, a fost solicitată să-și facă apariția în mai multe reclame. Asta se întâmpla când avea doar 5 ani, scrie fresh24.ro.

Elena Chiriac de la Survivor România 2022 s-a mutat cu mama ei în Londra în 2018. La acea vreme, ea a început să studieze actoria în cadrul unui colegiu. A și cochetat cu acest domeniu o perioadă. În trecut, ea a fost distribuită în rolul Ninei din Pescărușul lui Cehov. Ulterior, Faimoasa din cadrul show-ului de pe Pro TV a apărut în mai multe producții celebre. Printre ele se numără Macbeth sau Amour, la colegiul Westminster Kingsway.

Daniel Pavel, despre Survivor România 2022

Cine este Elena Chiriac de la Survivor România. Noul sezon va fi prezentat de aceeași gazdă ca și în ediția anterioară. Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România 2022, crede că s-a născut pentru această emisiune. Vrea să fie și de această dată „brokerul emoțiilor’, atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenții din Republica Dominicană.

„Cred că toate experiențele vieții mele profesionale și personale m-au condus către Survivor. (…) Spunea Mark Twain o chestie interesantă: Două momente sunt importante în viața noastră: ăla în care te naști și ăla în care realizezi de ce te-ai născut.

Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo. Cred că reușesc să mă pun în pielea lor atât de mult încât să pot să transmit emoția, adrenalina, nebunia… Cred că mă reprezintă! Am un match de 90%’, a declarat prezentatorul pentru PRO TV Plus.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter