Alex Delea, Zanni, Elena Chiriac și Oana Ciocan revin la Survivor: "I-am invitat aici, este oficial"

Publicat pe

Alex Delea, Zanni, Elena Chiriac și Oana Ciocan revin la Survivor România. Fanii emisiunii Survivor România au parte de o surpriză de proporții, căci Daniel Pavel a anunțat recent pentru Libertatea, că Alex Delea și Zanni, câștigătorii Survivor România 2022, respectiv 2021, Elena Chiriac și Oana Ciocan se vor alătura concurenților pe traseu, în jungla Dominicană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alex Delea, Zanni, Elena Chiriac și Oana Ciocan revin la Survivor România. Sezonul acesta al show-ului Survivor România 2023 este plpin de momente imprevizibile. Daniel Pavel a afăcut un anunț la care nimeni nu s-ar fi așteptat, dar care i-a bucurat enorm pe fanii Survivor România. Alex Delea și Zanni, câștigătorii Survivor România 2022, respectiv 2021, Elena Chiriac și Oana Ciocan vor reveni în reality-show-ul plin de adrenalină, unde se vor înfrunta pe trasee.

Alex Delea, Zanni, Elena Chiriac și Oana Ciocan revin la Survivor: "I-am invitat aici, este oficial"Alex Delea, Zanni, Elena Chiriac și Oana Ciocan revin la Survivor: "I-am invitat aici, este oficial"

Alex Delea, Zanni, Elena Chiriac și Oana Ciocan revin la Survivor România

Fostii concurenți de la Survivor, Alex Delea și Zanni, Elena Chiriac și Oana Ciocan au lansat provocarea de a se lua la întrecere cu actualii participanții la show, astfel că Daniel Pavel nu a stat mult pe gânduri și i-a invitat pe toți patru în Republica Dominicană.

Citește și: Crina Abrudan, prima apariție la TV după eliminarea de la Survivor 2023. Ce spune despre DOC: „Mi se pare un actor extraordinar de bun…”

Citește și: Soția lui DOC de la Survivor, despre certurile lui din competiție, după ce el a fost eliminat: „Am avut o perioadă cu sentimente negative față de el, îl învinovățeam că…”

Citește și: Mihai Petre s-a accidentat pe o pârtie din Elveția: „M-am trezit pe jos, respirând greu'. Cum se simte acum

Citește și: Cum se descurcă Andrei Aradits cu banii, după divorț: „Am intrat în rezerve'. Vrea să-și trimită fiul la o facultate în străinătate

Trebuie să vă întreb… v-au luat puțin fiorii când Zanni, Delea, Oana Ciocan și Elena Chiriac au intrat live și s-au provocat reciproc, fiecare considerând că va fi mai puternic pe traseu? Pe noi aici, la depărtare de casă.. ne-au luat instant. Așa că nu am să vă mint, nu am stat deloc pe gânduri și i-am invitat aici. Abia aștept să ajungă și să-i vedeți și voi, acasă, cum se descurcă. Dacă și-au dorit… înseamnă că e vremea să intre rapid în adevărată arenă a curajului. Pe internet poate fi accesibilă orice discuție, dar știm deja cu toții că-n junglă nu există cuvântul 'ușor', a anunțat prezentatorul, potrivit Libertatea.ro.

Daniel Pavel, despre Survivor România 2023: „Cel mai puternic sezon”

Daniel Pavel a transmis că e de părere că asistă la cel mai puternic sezon Survivor, iar după 10 săptămâni în jungla dominicană, concurenți se află mai aproape de final și de premiul cel mare.

Mi se pare incredibil, dar este oficial, vă pot spune că tocmai ce am ajuns la jumătatea drumului spre câștigarea marelui premiu! Au trecut 10 săptămâni de când coboram din barca și sub soarele arzător vă spuneam pentru prima dată în acest sezon că începe cel mai puternic sezon Survivor România'. Am bucuria că ne-ați fost aproape la fiecare pas, că ați trăit alături de noi emoții din cele mai diverse și că împreună am scris prima jumătate a istoriei din acest an. Și ce mod mai bun ar fi fost să ajungem aici, dacă nu cu o altă săptămână care nu a mai semănat cu nimic din ce se văzuse până acum?!', a transmis Daniel Pavel, care a și făcut rezumatul săptămânii trecute, când DOC a fost eliminat de la Survivor România 2023.

FOTO: PRO TV

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă