Cinci ani de la moartea lui Andrei Gheorghe. Vlad Craioveanu, mesaj emoționant: "Îmi lipsești mult, dar știu că..."

Publicat pe

Cinci ani de la moartea jurnalistului Andrei Gheorghe. Omul de radio și televiziune Andrei Gheorghe s-a stins din viață pe 19 martie 2018, moartea sa șocând prietenii și cunoscuții. Duminică s-au împlinit 5 ani de la moartea sa fulgerătoare, iar colegul său, Vlad Craioveanu, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andrei Gheorghe a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune de la noi din țară. În anul 2018, Andrei Gheorghe a fost găsit fără suflare în baie, iar legiștii au stabilit că jurnalistul a murit în urma unui stop cardio-respirator. Familia, colegii și cei care l-au cunoscut au fost șocați de moartea acestuia.

Cinci ani de la moartea lui Andrei Gheorghe. Vlad Craioveanu, mesaj emoționant: "Îmi lipsești mult, dar știu că..."Cinci ani de la moartea lui Andrei Gheorghe. Vlad Craioveanu, mesaj emoționant: "Îmi lipsești mult, dar știu că..."

Duminică, 19 martie, s-au împlinit cinci ani de la moartea lui Andrei Gheorghe. Omul de radio Vlad Craioveanu nu l-a uitat pe regretatul său coleg de la Pro Fm, și a transmis un mesa dureros pe rețelele de socializare. Andrei Gheorghe avea 56 de ani.

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor a avut o relație specială cu regretatul Andrei Gheorghe: „Cu puțin timp înainte de dispariția sa…”

Citește și:Dan Negru, despre regretatul Andrei Gheorghe, pe scenă, la Gala TV Mania: „Mi-a spus că se vor rări idioții la televizor”

Citește și:Simona Gherghe lipsește de la emisiunea Mireasa, iar Gabi Cristea a înlocuit-o: „Din păcate, în viață, trebuie să alegi”

Citește și:Oana Sârbu a vorbit despre dragoste și căsătorie, la 30 de ani de la divorț: „Îmi plac poveștile de iubire cu dor și așteptare”

Vlad Craioveanu, mesaj emoționant la cinci ani de la moartea lui Andrei Gheorghe

Vlad Craioveanu și Andrei Gheorghe au fost colegi la Pro FM. Moartea jurnalistului avea să îl șocheze pe Vlad Craioveanu, mai ales că cei doi vorbiseră pentru ultima oară chiar înainte de decesul lui Andrei Gheorghe. Ieri, 19 martie, mai multe persoane l-au comemorat pe Andrei Gheorghe, iar printre aceștia se numără și Vlad Craioveanu.

Omul de radio a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de o poză în care apare regretatul jurnalist. „5ani de când ai plecat.Îmi lipsești mult dar știu că „”Ești în aer”..”, este mesajul lui Vlad Craioveanu. Peste 2.000 de internauți au comentat la postarea lui Craioveanu și și-au adus aminte de Andrei Gheorghe.

Andrei Gheorghe, un ultim mesaj pentru generațiile țării

Andrei Gheorghe a fost un jurnalist corect și critic atunci când simțea că lucrurile nu sunt în regulă. Înainte de a pleca dintre noi, omul de radio a postat un mesaj care avea să rămână întipărit în mintea multora. Andrei Gheorghe i-a „blestemat' pe conducatorii Romaniei, într-unul dintre mesale sale de pe Facebook.

Sunt obosit. Am fost ‘generatia de sacrificiu si am crezut ca dupa un drum lung si greu o sa ajungem intr-o poiana cu soare si flori. Dar nu a fost asa. Drumul nu ducea nicaieri si intr-o zi satui de foame si mizerie ne-am revolta. Ne-am ucis conducatorii si am crezut ca dupa un alt drum lung si greu o sa ajungem la malul unei ape dulci.(…) Va blestem conducatori ai Romaniei si-n puscarie daca v-as baga pe toti, cu nimenea nu as gresi. Va blestem cu spitalele, scolile, soselele, spagile, infumurarile si prostia voastra agresiva. Va blestem sa muriti stand la coada. Sa traiti din salariu si sa va petreceti batranetea cu o pensie obisnuita. Intr-un oras obisnuit, cu doi copii obezi si beti in sufragerie si cu parintii in intretinere pe veci. Sint obosit si drumul nu se mai zareste', scria Andrei Gheorghe.

Cine a fost Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe s-a născut la 14 ianuarie 1962, la Lipetk, Rusia. Acesta a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității București. Și-a început activitatea jurnalistică în 1991, când a devenit reporter special la Radio Constanța. Ulterior, a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța, Videomania, Vineri 13 și Midnight Killer.

În anii 2002 și 2003 a realizat emisiunea Gheorghe, la Antena 1. Andrei Gheorghe a publicat volumul Midnight Killer-Banalitatea s-a născut la oraș. Iar în 2004 a devenit consilier media și realizator de emisiuni, la Realitatea TV. Din 2014 până în 2016 a revenit la PRO FM, unde a realizat un matinal alături de GreeG.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă