Andrei Gheorghe ar fi împlinit, astăzi, 59 de ani! Semnul divin primit de fiica lui

Publicat pe

Andrei Gheorghe ar fi împlinit, astăzi, 59 de ani. Din nefericire, însă, Dumnezeu a avut alt plan cu el și în martie 2018 a fost găsit fără suflare, în propria locuință. Un an mai târziu l-a urmat și soția lui, iar fiica lor a rămas, astfel, orfană de părinți, dar știe că aceștia o veghează de Sus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La mai puțin de doi ani de la moartea lui Andrei Gheorghe, în decembrie 2019, s-a stins și soția lui, Petruța. Devastată de durere, Katarina a găsit puterea de a merge mai departe datorită gândului că părinții ei sunt împreună, într-o lume mai bună.

Andrei Gheorghe ar fi împlinit, astăzi, 59 de ani! Semnul divin primit de fiica luiAndrei Gheorghe ar fi împlinit, astăzi, 59 de ani! Semnul divin primit de fiica lui

Petruța Gheorghe suferea de o maladie cumplită, iar moartea soțului i-a agravat starea, astfel că l-a urmat la un an și jumătate distanță, la doar 52 de ani. Acum, Katarina trăiește doar cu amintirea mamei sale și a tatălui său vitreg. Aceasta îi mai are alături doar pe frații și pe tatăl ei biologic.

Katarina și-a adus aminte, recent, de unul din momentele emoționante, imediat după decesul mamei sale. După ce a incinerat trupul Petruței Gheorghe, tânăra a decis să arunce cenușa în mare. Katarina spune că acel moment a marcat-o profund, și că nu va putea uita ziua respectivă niciodată.

'Atunci când am mers să aruncăm cenușa în mare un fluturaș a trecut! Știi că în multe culturi fluturele reprezintă un suflet care a fost eliberat. O simt mereu cu mine', a spus Katarina la Antena Stars.

Citește și:

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a murit la 52 de ani, după o luptă cruntă cu boala. Ultima imagine cu Petruța Gheorghe

Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, mărturisiri neașteptate despre tatăl ei vitreg: 'Era un om foarte inteligent. Uneori mai era și rău, n-ai ce să-i faci'

Care este cauza morţii lui Andrei Gheorghe. Raportul medicilor legişti

Katarina știe că părinții o veghează de Sus

Pe 24 martie, se împlinesc trei ani de la dispariția lui Andrei Gheorghe. Invitată în platoul emisiunii Showbiz Report de la Antena Stars, Katarina a vorbit despre momentele grele prin care a trecut după ce și-a pierdut cele mai dragi persoane din viața ei. Aceasta a mărturisit că le simte lipsa, dar este convinsă că aceștia sunt alături de ea și o veghează în permanență.

'Dacă aș vrea să fac o analogie, acest Crăciun a fost ca ultimul nivel de la cel mai greu joc pe care l-ai fi jucat vreodată. Ți-ai strâns toate poțiunile și toate armele. (…) Atât moartea lui Andrei, cât și pierderea mamei m-au făcut mai puternică. Am reușit să fac lucruri geniale.

Sper că o să-i facă mândri pe părinții mei, chiar dacă ei nu mai sunt aici cu mine. Toată lumea are o cruce de dus, Dumnezeu nu o să îți dea niciodată o povară mai mare decât poți să duci.', declara Katarina în ianuarie 2019.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter