Care este cauza morţii lui Andrei Gheorghe. Raportul medicilor legişti

Publicat pe

Care este cauza morţii lui Andrei Gheorghe. Jurnalistul a fost găsit pe 19 martie, mort în propria locuinţă. Iniţial, s-a spus că acesta ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator. Medicii legişti au explicat ce s-a întmplat cu acesta.

Moartea lui Andrei Gheorghe a venit în mod neaşteptat. Medicii legişti au explicat pentru Libertatea că acesta ar fi avut probleme vechi, la inimă. Raportul final nu este încă gata deorece i-au fost luate probe din toate organele pentru a se stabili cu exactitate cauzele morţii.

'Încă nu a fost formulată o cauză exactă a morții lui Andrei Gheorghe. A fost vorba de niște probleme legate de inimă, de o suferință cardiacă mai veche. De altfel, în cord au fost descoperite niște urme ale unor infarcte peste care trecuse bine însă care, cel mai probabil, i-au șubrezit starea de sănătate. Raportul final va fi gata în momentul în care la dosar vor ajunge rezultatele analizelor de toxicologie și de anatomopatologie. Au fost recoltate probe din toate organele interne, inimă, ficat, rinichi, dar și din țesuturi și din oase', au explicat surse medicale pentru Libertatea.

O serie de jurnalişti au reacţionat după moartea lui Andrei Gheorghe, printre aceştia se numără şi Dan Negru. Mesajul lui a fost unul acid.

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani

Celebrul prezentator de radio Andrei Gheorghe a murit.  Acesta avea 56 de ani și, potrivit primelor informații, ar fi fost găsit fără suflare, în seara de 19 martie, în jurul orei 22.00, în baia locuinței sale din Voluntari. Totul a fost anunțat printr-un apel la 112.

Foto: Arhiva!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter