Prințul William s-a supărat pe tatăl lui. Charles s-a purtat urât cu mama lui Kate Middleton

Publicat pe

Prințul William s-a supărat pe tatăl său, Charles, după ce acesta s-a comportat urât cu mama soției sale, Kate Middletin. Se pare că motivul neînțelegilor este unul destul de banal, care nici nu ar fi trebuit să existe între aceștia.

Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, Charles se simte 'urzupat' de părinții lui Kate Middleton, Carole și Michael. Prințul William și Kate Midddleton petrec din ce în ce mai mult timp împreună alături de părinții Ducesei de Cambridge la casa lor din Berkshire, iar Charles se simte dat la o parte de fiul său. Charles a început să o ignore pe Carole de fiecare dată când se întâlnesc, potrivit dailystar.co.uk.

„După ce s-a căsătorit, William a ales să se retragă cu Kate în Norfolk, unde a avut mai multă intimitate. A preferat, de asemenea, să petreacă Crăciunul cu părinții ei decât să-l facă la Sandringham, cu ceilalți membri ai familiei regale. Distanța dintre Highgrove și Norfolk l-a izolat pe Charles și i-a permis mamei lui Kate, Carole Middleton, să preia controlul”, susține Tom Bower.

În urma comportamentului pe care tatăl său l-a avut față de mama soției sale, Prințul William s-a supărat pe Charles, iar această situație a ajuns și la urechile Elisabetei a II-a. Elisabetei a II-a nu a avut ce să rezolve în această neînțelegere, pentru că și aceasta o place pe Carole, mama lui Kate Middleton.

Citește și: Dieta lui Kate Middleton. Ce mănâncă Ducesa de Cambridge pentru a nu se îngrășa, chiar și în ultima lună de sarcină

FOTO: Hepta

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter