Alexandra Stan, cădere nervoasă la Survivor. De ce a izbucnit în lacrimi: "Nu aveți încredere"

Publicat pe

Tensiunile sunt la cote înalte deja la Survivor România 2021! Alexandra Stan a izbucnit în lacrimi și a avut reproșuri de făcut colegilor din echipa Faimoșilor. Iată ce s-a întâmplat și de la ce a pornit totul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan de la Survivor nu a început chiar cu dreptul competiția. Deja are o accidentare la mână și a pierdut mai multe puncte pe traseu, în fața Războinicelor.

Vedeta a avut o cădere nervoasă după ce nu a reușit să aducă echipei punctele mult dorite. A încercat să pună la punct o strategie, înainte de runda finală, însă nu a fost ascultată de colegi. Alexandra Stan le-a propus colegilor din echipa Faimoșilor să o lase să aleagă pe cineva mai slab de la Războinici, pentru a nu da ocazie unei adversare puternice să o ia la confruntare.

Alexandra Stan, cădere nervoasă la Survivor. De ce a izbucnit în lacrimi: "Nu aveți încredere"Alexandra Stan, cădere nervoasă la Survivor. De ce a izbucnit în lacrimi: "Nu aveți încredere"

Alexandra Stan, în conflict cu Faimoșii la Survivor

În momentul în care a observat că Faimoșii nu au ținut cont de părerea ei, Alexandra Stan a avut o cădere nervoasă și a izbucnit în lacrimi. Și-a acuzat colegii că nu au încredere în ea și în strategia sa: „Vă mulțumesc că m-ați ascultat. Lăsați-mă în pace! Nu aveți încredere nici în strategia mea„, a spus Alexandra Stan în lacrimi.

Colegii au încercat în van să o încurajeze și să-i spună că nu o consideră slabă. Alexandra Stan de la Survivor a fost de neconsolat!

Concurenta de la Survivor a pierdut și următorul punct. Colegul ei, Cătălin Moroșanu, și-a asumat vina pentru că a scăpat găleata de două ori și s-a pierdut timp. „Nu sunt eu pierzătoare!”, a conchis Alexandra Stan.

Citește și: Mariano Starlin Belen Medina, de la Survivor, are o fetiță adorabilă.Cum arată familia lui

Citește și: Scandal la Survivor între Georgiana Lupu și Musty Camara!Au fost la un pas de bătaie

Citește și: Cătălin Moroșanu, scos din sărite de Alexandra Stan, la Survivor:”Femeie, vrei să mori?”

Citește și: Momentul în care Mihai Bendeac a știut că vrea să devină actor:„În timp ce eram la toaletă, mi-am dat seama ce urma să fac'/ EXCLUSIV

Cine este Alexandra Stan de la Survivor

Alexandra Stan a ținut să sublinieze că va trata competiția ca pe un experiment social. „Situațiile limită mă vor provoca și e o ocazie specială să stau fără telefon. Va fi ca un experiment social și vreau să văd dacă sunt în stare să mă descurc fără nicio resursă, a declarat Alexandra Stan, concurentă Survivor România 2021.

Alexandra Stan a lansat de-a lungul carierei o serie de melodii care au devenit rapid hituri, atât în țară, cât și la nivel internațional. Printre acestea, enumerăm succesul răsunător pe care l-a avut hit-ul Mister Saxobeat, cu care a scris istorie, atât în topurile radiourilor, cât și pe platformele de streaming online.

La zece ani de la lansare, aceasta este cea mai ascultată piesă românească pe Spotify, cu peste 200.000.000 de ascultări.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter