Povestea de dragoste dintre Dinu Maxer și Nicoleta Luciu. S-au despărțit după 8 ani: "Era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță"

Publicat pe

Povestea de dragoste dintre Dinu Maxer și Nicoleta Luciu. Dinu Maxer și Nicoleta Luciu au format un cuplu vreme de 8 ani, iar multă lume se aștepta ca cei doi să ajungă în fața altarului. Cu toate astea, povestea lor de dragoste a luat sfârșit în 2005. Iată care au fost motivul pentru care Nicoleta Luciu s-a despărțit de Dinu Maxer!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Recent, Deea Maxer a anunțat că divorțează de Dinu Maxer, după 18 ani de relație, Vestea a surprins pe toată lumea, mai ales că relația lor părea una extrem de solidă. Înainte de a se căsători cu Deea, artistul a trăit o poveste de dragoste alături de Nicoleta Luciu.

Povestea de dragoste dintre Dinu Maxer și Nicoleta Luciu. S-au despărțit după 8 ani: "Era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță"Povestea de dragoste dintre Dinu Maxer și Nicoleta Luciu. S-au despărțit după 8 ani: "Era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță"

Relația dintre Dinu Maxer și Nicoleta Luciu a durat opt ani, timp în care apropiații lor credeau că aceștia vor ajunge în fața altarului. Ei bine, în anul 2005, cei doi au anunțat că se despart, spre uimirea tuturor. Anii au trecut, iar atât frumoasa actriță, când și Dinu Maxer, și-au construit familii minunate cu alți parteneri.

Citește și: Dinu Maxer, după ce s-a zvonit că Nicoleta Luciu l-ar fi înșelat cu Nuțu Cămătaru: „Când ne-am cunoscut…”

Citește și:Dinu Maxer i-a făcut avansuri Alexandrei Dinu, când era într-o relație cu Nicoleta Luciu: „Probabil m-a refuzat pentru că…”

Citește și:De ce divorțează Deea și Dinu Maxer și ce se întâmplă cu cei doi copii

Citește și:Gabriela Cristea, surprinsă de divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, după 18 ani: „Copiii sunt cei care suferă”

Povestea de dragoste dintre Dinu Maxer și Nicoleta Luciu

În urmă cu 18 ani, Nicoleta Luciu și Dinu Maxer se despărțeau după 8 ani de relație. Cei doi au trăit o poveste de dragoste frumoasă, dar care s-a sfârșit surprinzător. Când multă se aștepta ca Nicoleta și Dinu să pășească în fața altarului, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Vreme de multi ani, Dinu Maxer și Nicoleta Luciu nu au vorbit despre motivul despărțirii lor, dar într-un interviu din anul 2009, actrița dezvăluia ce s-a întâmplat de fapt. Conform acesteia, artistul era foarte gelos, motiv pentru care a decis să se despartă de el.

„Când eram cu Maxer, el era foarte gelos. Nu conta ce făceam sau ce aş fi putut face, el era gelos şi îmi dădea o stare de nesiguranţă care mă făcea şi pe mine să mă simt geloasă. Dar atunci nu ştiam. Toate femeile din familia mea au rămas cu bărbaţii lor, indiferent de ce le-au făcut. Aşa credeam şi eu că trebuie să fie. Eram cu Maxer şi trebuia să rămân toată viaţa cu el”, a declarat Nicoleta Luciu pentru TABU, potrivit Click!

Dinu Maxer, despre despărțirea de Nicoleta Luciu

Dinu Maxer s-a despărțit de Nicoleta Luciu, iar ulterior s-a căsătorit cu Deea Maxer. În urmă cu ceva timp, artistul a vorbit despre despărțirea de Nicoleta Luciu și a recunoscut că era foarte gelos. La acea vreme, Nicoleta Luciu era dorită de mulți bărbați, motiv pentru care Dinu Maxer a început să fie gelos.

„Nu voiam să mă căsătoresc, nu voiam copii și nu voiam să joace în telenovele. Orice femeie își dorește să se căsătorească, dar eu plecasem în viață blocat pe ideea că nu o să mă căsătoresc, din cauza istoriei părinților mei. (…)Și nu, nu am vrut să joace în telenovele, pentru că eram gelos. Ne-am despărțit în 2005', a declarat Dinu Maxer în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Dinu Maxer și Nicoleta Luciu s-au iubit opt ani

Povestea de dragoste dintre Nicoleta Luciu și Dinu Maxer a durat opt ani. Relația lor nu a ajuns la un alt nivel, deoarece Dinu Maxer nu a dorit să se căsătorească cu actrița, din cauza problemelor pe care le-a avut în familie. Artistul se temea de un divorț, după ce părinții săi au divorțat, iar tatăl artistului s-a căsătorit și a făcut doi copii cu o altă femeie. Deea Maxer, actuala soție a lui Dinu Maxer a vorbit despre acest lucru.

'Mi-a spus că fratele lui a avut accident de tramvai, momentul acela a despărțit familia, părinții lui erau în divorț. Imediat după pierderea fratelui, tatăl lui s-a recăsătorit și a făcut doi copii. El a crescut în casă cu doi copii.De-aia nu mai voia. Plus și frica lui de a ajunge la divorț, de a pierde un copil. Mama soacră m-a rugat să nu mai vorbesc despre asta, e un subiect sensibil în familie'.

În prezent, Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Csergo și au împreună patru copii minunați. De asemenea, Dinu Maxer s-a căsătorit cu Deea Maxer, iar împreună au doi copii. Recent, Deea Maxer a anunțat că divorțează de artist, după 18 ani de relație.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă