De ce divorțează Deea și Dinu Maxer și ce se întâmplă cu cei doi copii

Publicat pe

Deea și Dinu Maxer au decis să divorțeze după 18 ani împreună. Părinți a doi copii de 11 și 3 ani, Deea și Dinu Maxer și-au spus adio și chiar dacă nu au dezvăluit, în mod public, motivul despărțirii, au răsuflat în presă detalii legate de divorțul lor. Se pare că Deea și Dinu Maxer au semnat deja actele de divorț și și-au împărțit custodia copiilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Între Deea și Dinu Maxer este o diferență de 16 ani care și-a spus, în cele din urmă, cuvântul. În mod oficial nu se știe motivul divorțului lor, dar surse din anturajul cuplului au declarat presei că ajunseseră să aibă o relație mai mult ca frații în ultima vreme, deoarece focul iubirii pasionale s-ar fi stins. Anul trecut, în luna august, Dinu și Deea au sărbătorit și nunta de fildeș, la malul mării, acolo unde s-au și căsătorit.

De ce divorțează Deea și Dinu Maxer și ce se întâmplă cu cei doi copiiDe ce divorțează Deea și Dinu Maxer și ce se întâmplă cu cei doi copii

De ce au divorțat Dinu și Deea Maxer

Dinu (49 de ani) și Andreea Maxer (33 de ani) au ales să divorțeze două decenii de conviețuit împreună. Au doi copii minori, dar acest lucru nu i-a împiedicat să pună punct căsniciei lor.

Surse din anturajul celor doi au dezvăluit pentru Click!, că între Dinu și Deea Maxer nu există o a treia persoană, ci separarea s-a produs din cauza faptului că relația lor amoroasă se deteriorase în ultima perioadă destul de mult.

„S-a consumat tot ce a fost între ei doi și amândoi se simțeau ca frații. Atâta tot! Amândoi au încercat să salveze căsătoria, câteva luni, dar nu au mai putut, degeaba! Nu are nici Dinu, nici Deea pe altcineva. Clar nu a fost ăsta motivul', a povestit un apropiat al celor doi.

Citește și:Deea și Dinu Maxer au împlinit 14 ani de căsnicie și 18 de relație: „Ești îngerul din viața mea'. Cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi

Citește și:Deea Maxer recunoaște că s-a neglijat, după 15 ani de mariaj cu Dinu Maxer: „Ăsta este un semnal de alarmă’

Citește și: Gabriela Cristea, surprinsă de divorțul dintre Deea și Dinu Maxer, după 18 ani: „Copiii sunt cei care suferă”

Cum și-au împărțit copiii Deea și Dinu Maxer, după divorț

Deea a fost cea care a renunțat la relație și a decis că nu mai e cale de întors. A părăsit domiciliul conjugal, i-a spus că iubirea a murit și nu mai există cale de întoarcere, conform surselor UNICA.RO, solistul a fost marcat de situație și nu s-a putut împăca ușor cu decizia jumătății sale.

Ar fi ajuns la psiholog, dar deznodământul nu mai putea fi schimbat, zarurile fuseseră aruncate, așa că a trebuit să facă pace cu destinul.

Potrivit sursei menționate mai sus, Deea și Dinu Maxer au semnat azi actele de divorț și ar fi trasat toate detaliile, inclusiv în privința celor doi copii. Băiatul ar fi rămas la el, fata – la ea. Și, ca o ironie a sorții, Deea va locui în același bloc cu soțul său și după separare, asta pentru că și-a achiziționat un apartament în Popești Leordeni, chiar în clădirea în care s-au mutat în vremea în care formau o familie și unde Dinu își va continua acum viața de burlac.

Deea și Dinu Maxer au divorțat după 18 ani

Dinu și Deea Maxer și-au anunțat separarea sec, marți, 28 martie, pe o rețea de socializare.

„Am decis să ne încheiem căsătoria dupa 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit', a anunțat soția lui Dinu Maxer pe Facebook.
„Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Multumesc, Dinu Maxer!', a continuat Deea. „Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră', a mai scris soția lui Dinu Maxer.

Deea și Dinu Maxer au încercat să își salveze relația cu o vacanță romantică

Dinu Maxer recunoștea, nu demult, că au mai fost probleme în căsnicia lui cu Deea, mai cu seamă de când au devenit părinți.

„Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ceea ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez totuși că niciodată nu i-am adus flori Deei.

Nu înțelegeam de ce trebuie să-i aduc flori! Cu timpul, am devenit mai romantic. Acum vream să ne luam o săptămână numai pentru noi, lăsăm copii cu părinții și plecăm! Acum pot să spun că m-am reîndrăgostit de Deea, văd cu alți ochi mariajul nostru!', mărturisea Dinu Maxer acum puțin timp.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă