Deea Maxer recunoaște că s-a neglijat, după 15 ani de mariaj cu Dinu Maxer: „Ăsta este un semnal de alarmă”

Publicat pe

Deea Maxer recunoaște că s-a neglijat, după 15 ani de mariaj cu Dinu Maxer. Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, fiind căsătoriți de 15 ani. Soția artistului a vorbit recent despre provocările pe care le-a întâmpinat în ultima vreme în a menține un echilibru între viața de familie și cea profesională. Deea Maxer a mărturisit că nu a mai avut timp pentru ea însăși. Iată care este concluzia la care a ajuns soția lui Dinu Maxer!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Deea Maxer recunoaște că s-a neglijat, după 15 ani de mariaj cu Dinu Maxer. Deea și Dinu Maxer sunt căsătoriți de 15 ani și împreună au doi copii, Andreas și Maysa. Deea Maxer a declarat recent că este nevoie de muncă pentru a menține flacăra pasiunii, după atâția ani de căsnicie. Artistul și soția sa se ocupă împreună de o afacere cu produse de make-up, curățenie și wellness.

Deea Maxer recunoaște că s-a neglijat, după 15 ani de mariaj cu Dinu Maxer: „Ăsta este un semnal de alarmă'Deea Maxer recunoaște că s-a neglijat, după 15 ani de mariaj cu Dinu Maxer: „Ăsta este un semnal de alarmă'

Deea Maxer recunoaște că s-a neglijat, după 15 ani de mariaj cu Dinu Maxer

Deea Maxer a mărturisit cu ce dificultăți se confruntă în rolul de mamă, soție și femeie de carieră. Soția lui Dinu își dedică o bună parte din timp familiei, dar și zonei profesionale, astfel încât nu-i mai rămâne deloc timp pentru a avea grijă și de ea.

Citește și: Cum a început relația dintre Dinu Maxer și Deea: „Avea 15 ani și eu 31 de ani, atunci

Citește și: Cum arată Deea Maxer în costum de baie, după ce a slăbit și și-a schimbat silicoanele

Citește și:„Există probabilitatea să-mi fie rupt…'. Dorian Popa s-a afișat în cârje pe Internet. Ce a pățit artistul

Citește și:Jeremy Renner a fost strivit de un plug de zăpadă, încercând să-și salveze nepotul. Cum se simte actorul, după ce și-a rupt 30 de oase: „Am fost foarte…’

M-am neglijat pe mine. Lucrul ăsta îl facem cu toate, pentru că suntem mămici, suntem femei de afaceri, lucrăm și ne concentrăm foarte mult să îi protejăm pe cei din jurul nostru, soț, familie, părinți, prieteni, iar pe ultimul loc ne așezăm noi. Au trecut trei ani de când eu nu am mai mers la niște analize și am realizat că nu mi-am mai acordat mie timp de îngrijire, de relaxare, de odihnă, de sănătate și ăsta este un semnal de alarmă', mărturisește Deea Maxer.

Deea Maxer, despre mariajul cu Dinu: „Nu există relație de succes”

Deea Maxer a subliniat că nu există cuplu perfect, indiferent cât de fericiți ar părea unii parteneri. Soția lui Dinu a mai adăugat că este nevoie ca ambii soți să acorde atenție relației sentimentale, pentru a evita rutina în cuplu.

„Nu există o relație de succes, există o relație cu o bază extraordinară, cu iubire, cu fidelitate și atunci rezistă, dar nu există perfecțiune. Ceea ce mă bucură este că nicio zi din viața mea nu seamănă cu alta. Trebuie să facem în așa fel încât să nu existe monotonie, pentru că monotonia ne omoară.

La noi în familie se joacă două roluri foarte importante. Eu mereu sunt polițistul rău, cu regulile. Cu teme făcute, cu disciplină, cu ore de culcare, mai puțin telefon, mai ales în ceea ce îl privește pe Andreas cu școala. Are 12 ani și este clasa a V-a. Am început să mai las și eu garda jos', a povestit Deea Maxer.

FOTO Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter