Jeremy Renner a fost strivit de un plug de zăpadă, încercând să-și salveze nepotul. Cum se simte actorul, după ce și-a rupt 30 de oase: „Am fost foarte...”

Publicat pe

Jeremy Renner a fost strivit de un plug de zăpadă, încercând să-și salveze nepotul. Jeremy Renner şi-a rupt 30 de oase, la începutul acestui an, după ce a încercat să-şi salveze nepotul care era pe cale să fie lovit de un plug de zăpadă. Actorul a acţionat ca un adevărat supererou, asemeni personajelor Marvel pe care le-a interpretat, dar a ajuns sub şinele utilajului. Din fericire, a scăpat cu viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Jeremy Renner a fost strivit de un plug de zăpadă, încercând să-și salveze nepotul. Investigaţiile şerifului care s-a ocupat de acest caz au scos la iveală faptul că actorul s-a comportat, în timpul incidentului, ca un adevărat supererou, exact ca cei pe care îi interpretează în filmele Marvel. Astfel, s-a descoperit că, de fapt, Jeremy Renner a încercat să oprească plugul care se îndrepta spre nepotul său, fiind el însuşi strivit.

Jeremy Renner a fost strivit de un plug de zăpadă, încercând să-și salveze nepotul. Cum se simte actorul, după ce și-a rupt 30 de oase: „Am fost foarte...'Jeremy Renner a fost strivit de un plug de zăpadă, încercând să-și salveze nepotul. Cum se simte actorul, după ce și-a rupt 30 de oase: „Am fost foarte...'

Jeremy Renner a fost strivit de un plug de zăpadă, încercând să-și salveze nepotul

La începutul anului, Jeremy Renner a fost strivit de plugul de 7 tone pe care îl folosea pentru a îndepărta zăpada din jurul vilei sale din Nevada. Pentru că nu avea frâna de parcare activată, utilajul a început să se mişte şi să o ia la vale.

În acel moment, Jeremy Renner a încercat să intre în cabină şi să-l oprească, însă a pus piciorul pe una dintre şinele aflate în mişcare şi a ajuns sub utilajul de deszăpezire, potrivit antena3.ro.

„Plugul de zăpadă Pistenbully a început să alunece, făcându-l pe Renner să iasă din vehicul fără să pună frâna de urgență', se arată în concluzia raportului, pe care CNN l-a obținut marți printr-o solicitare a înregistrărilor publice.

„Deși plugul avea unele probleme mecanice, se crede, pe baza inspecției noastre mecanice, că frâna de parcare l-ar fi împiedicat să avanseze. Când Renner a încercat să oprească sau să-l deturneze pentru a evita rănirea nepotul său, a fost tras sub vehicul și lovit,' spun anchetatorii.

Citește și: Cine este Larisa Iordache de la America Express. De ce s-a retras din gimnastică, la 25 de ani

Citește și: Ce dietă ține Amalia Năstase. Trucul prin care își menține silueta, după ce a slăbit: „Vă spun cele trei idei principale’

Citește și: Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a pozat în costum de baie, în zăpadă: „Albă ca…’

Jeremy Renner și-a rupt 30 de oase în accident

După accident, actorul Jeremy Renner a stat două săptămâni în spital şi a suferit două intervenţii chirurgicale, având 30 de oase rupte.

Nepotul i-a acordat primul ajutor lui Renner până la sosirea medicilor. Renner a fost transportat cu avionul la spital, unde a stat mai bine de două săptămâni, fiind supus mai multor intervenții chirurgicale și fiind tratat în secția de terapie intensivă.

„Aceste peste 30 de oase rupte se vor repara, vor deveni mai puternice, la fel cum dragostea și legătura cu familia și prietenii se adâncesc. Iubire și binecuvântări tuturor', a mai spus Renner.

Cum se simte Jeremy Renner acum

Renner a împlinit 52 de ani când se afla în spital. Actorul a făcut progrese în recuperarea sa şi a fost externat din spital săptămâna trecută.

Actorul, care joacă rolul arcaşului supererou Hawkeye în universul Marvel, a postat zilele trecute o fotografie pe Instagram în care apare stând culcat în pat şi făcând exerciţii cu un kinetoterapeut.

Postarea este însoţită de următorul mesaj: „Antrenamentele de dimineaţă, toate obiectivele s-au schimbat în acest nou an…. Au venit din tragedie, pentru întreaga mea familie, şi s-au îndreptat rapid către iubirea evidentă, care ne uneşte.  Vreau să mulţumesc TUTUROR pentru mesajele şi grijile pe care vi le-aţi făcut pentru familia mea şi pentru mine …. Vă transmit multă dragoste şi preţuire, vouă, tuturor. Aceste peste 30 de oase rupte se vor vindeca, vor deveni mai puternice, la fel cum se adânceşte dragostea şi legătura cu familia şi cu prietenii. Dragoste şi binecuvântări pentru voi toţi”.

Luni seară, vedeta din „Primarul din Kingstown” a răspuns la o postare pe Twitter a serialului, scriind: „În afara ceţii mele cerebrale, în curs de recuperare, am fost foarte încântat să urmăresc episodul 201 împreună cu familia mea acasă”.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter