Ce dietă ține Amalia Năstase. Trucul prin care își menține silueta, după ce a slăbit: „Vă spun cele trei idei principale”

Publicat pe

Ce dietă ține Amalia Năstase. Amalia Năstase a recunoscut în repetate rânduri că s-a luptat cu kilogramele în plus. Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a ambiționat și a reușit să slăbească, dar a-și menține greutatea a constituit o nouă provocare. Vedeta a relatat la Vorbește Lumea care este metoda prin care reușește să-și mențină silueta, fără să se înfometeze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Amalia Năstase. Amalia Năstase, 46 de ani, este mama a trei copii, iar acest aspect i-a afectat și silueta. Vedeta s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus, însă nu s-a dat bătută și a ținut un regim ce i-a permis să piardă în greutate. În prezent, Amalia Năstase a adoptat o nouă dietă, foarte celebră printre vedetele din SUA, ce-i permită să-și mențină greutatea fără să sufere de foame. Vedeta a spus care sunt cele trei principii ce stau la baza acestui mod de alimentație.

Ce dietă ține Amalia Năstase. Trucul prin care își menține silueta, după ce a slăbit: „Vă spun cele trei idei principale'Ce dietă ține Amalia Năstase. Trucul prin care își menține silueta, după ce a slăbit: „Vă spun cele trei idei principale'

Ce dietă ține Amalia Năstase

Amalia Năstase a povestit în cadrul show-ului „Vorbește lumea” despre informațiile utile pe care le-a aflata la o conferință din Las Vegas. Fosta soție a lui Ilie Năstase a spus că își menține greutatea, după ce a pierdut mai multe kilograme, prin alimentație echilibrată, mers pe jos și opt ore de somn pe noapte.

Citește și: Ce spune Amalia Năstase după șase ani de căsnicie cu Răzvan Vasilescu:'Minciunile nu sunt bune…'

Citește și: Câte kilograme a slăbit Amalia Năstase într-o săptămână, cu noua dietă:'Deci, se poate!'

Citește și: Cine este Nona Rusu, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. A fost căsătorită în Dubai

„Am fost acum vreo lună la Los Angeles și la Las Vegas unde a fost Congresul Asocitatiei Anti-aging din America (…). Și am zis sigur găsesc secretul. Și vă spun cele trei idei principale: să nu mănânci mult, să faci sport, să mergi, să ai 10.000 de pași pe zi și să dormi 8 ore pe noapte', a spus ea în emisiune, conform protv.ro.

Amalia Năstase a slăbit cu ajutorul postului intermitent

Amalia Năstase a precizat că a apelat la dieta ce presupune „post intermitent”, ce-i permită să mănânce pe săturate, doar o singură dată pe zi, între anumite ore. Ea a explicat ce efect are mai exact postul intermitent asupra organismului.

„Ideea e că acest post intermitent te ajută să-ți restarteze toate mecanismele de digestie, microbiomul, microbiomul este multitudinea aceea de microbi care te ajută să digeri bine. Dar noi când mâncăm tot timpul, cum fac unii dintre noi, nu mai are timp sistemul digestiv să înceapă să facă o digestie cum o făcea acum 10.000 de ani 2.000 de ani, când mânca o dată pe zi', a mai zis ea.

Amalia Năstase, despre operații estetice: „Nu aveam deloc sâni”

Amalia Năstase nu s-a temut să abordeze și subiectul delicat al operațiilor estetice. Ea a recunoscut că și-a dorit dintotdeauna sâni mai mari și chiar se gândise la intervenție estetică în acest sens, însă până la urmă a aînvățat să se accepte așa cum este.

„Eu am vrut toată viață mea când eram foarte slabă și nu aveam deloc sâni, am vrut să îmi pun sâni. Dar atât de mult am amânat, să văd și dacă e vreo problemă, dacă nu e vreo problemă, până când am ajuns să nu-mi mai fac, că nu mai are rost la 46 de ani', a spus fosta soție a lui Ilie Năstase.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter