Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu sora ei mai mică, Ioana: „Ei nu îi place să fie în atenția publicului, de aceea...”

Publicat pe

Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu sora ei mai mică, Ioana. Vedeta este deschisă cu fanii și marea ei comunitate din mediul online, astfel că nu se ascunde atunci când vine vorba despre viața ei privată. Ei bine însă, puțini știu că are o sora mai mică. Fără a ezita, aceasta și-a deschis sufletul și a povestit ce relație este între ea și Ioana, sora cea mică. Iată ce amintiri frumoase au din copilărie, dar și cum se înțeleg acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu sora ei mai mică, Ioana. Raluca Bădulescu nu se ferește de ochii publicului și nici de gura lumii. Este destul de activă în mediul online, unde împărtășește cu mare mulțime de fani diferite momente din viața ei. Fie că este vorba despre lucruri frumoase sau mai puțin plăcute, vedeta își ține comunitatea la curent cu tot ce se întâmplă. Totuși, are grijă să nu își expună familia în fața curioșilor.

Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu sora ei mai mică, Ioana: „Ei nu îi place să fie în atenția publicului, de aceea...'Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu sora ei mai mică, Ioana: „Ei nu îi place să fie în atenția publicului, de aceea...'

Fanii știu numerose lucruri despre Raluca Bădulescu, atât din viața personală, sfera sentimentală sau domeniul profesional, însă nu mulți știau că are o soră mai mică. Spre surprinderea tuturor, Ioana, sora mai mică a vedetei stă departe de tot ceea ce înseamnă atenția publicului și are o meserie total diferite de Raluca Bădulescu.

Citește și: Raluca Bădulescu a împlinit 48 de ani. Cum se simte vedeta:„Nu regret nimic'

Citește și: Raluca Bădulescu, mai slabă ca niciodată.S-a îmbrăcat în fustă scurtă și a încins spiritele pe Internet

Citește și: Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj. Actrița a scăpat de alergii:„Toată lumea zice ca par mai tânără'

Citește și: Georgiana Lobonț și soțul ei s-au împăcat. Cum s-au fotografiat, după anunțul divorțului:”Amintiri superbe…”

Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu sora ei mai mică, Ioana

Raluca Bădulescu se mândrește cu sora ei mică. Ioana este de profesie psiholog și refuză să fie în atenția publicului și să își expună viața în fața tuturor, cum este sora ei mai mare. Relația dintre cele două surori este una foarte bună, deși nu au apărut niciodată împreună. Raluca Bădulescu îi respectă decizia de a nu apărea în fața tuturor, motiv pentru care se întâlnesc și povestesc totul între 'patru ochi'.

Sora mea este cea mai bună prietenă a mea, ne înțelegem foarte bine, de minune.Ei nu îi place să fie în atenția publicului, de aceea nu prea ne vedeți împreună în spațiul public. Ne-am înțeles și ne înțelegem foarte bine pentru că ea mă înțelege foarte bine, este foarte calmă, este briliantă.', a declarat Raluca Bădulescu pentru Kanal D.

Raluca Bădulescu și sora ei, Ioana, amintiri de neuitat din copilărie

Raluca Bădulescu și sora ei au avut parte de o copilărie foarte frumoasă. Vedeta își aduce aminte cu drag de anii în care era doar o copilă, atât ea, cât și Ioana. Cele două au împărțit încă de atunci și până în prezent numeroase momente, fie ele bune sau mai puțin plăcute. Au trecut cu bine peste tot și s-au susținut în permanență indiferent de problema cu care se confruntau.

Am avut amandouă o copilarie splendidă și alături de ea am cele mai frumoase amintiri.Când eram mici stăteam în aceeasi cameră împreună. Fiecare dintre noi avea camera ei, dar eu îmi doream să stau cu ea în aceeasi încăpere, să ne povestim lucruri și să fim împreună cât mai mult.', a continuat Raluca Bădulescu. 

Raluca Bădulescu se vede din nou mireasă

Raluca Bădulescu anunța în urmă cu mai mult timp faptul că divorțează de soțul ei. Nu, nu s-au despărțit scandalos, ci de comun acord. Mai mult decât atât, au rămas și în relații bune, de prietenie. Nu a durat prea mult și frumoasa vedetă s-a afișat cu noul iubit, alături de care are numeroase planuri de viitor. În urmă cu câteva luni, Raluca Bădulescu se declara cu adevărat îndrăgostită, iar atunci când a fost întrebată despre nuntă, răspunsul ei a fost cât se poate de clar.

„Why not? Never say never!’ (n.r. De ce nu? Niciodată să nu spui niciodată’), a declarat, pentru Playtech.ro, Raluca Bădulescu, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagarm

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter