"Există probabilitatea să-mi fie rupt...". Dorian Popa s-a afișat în cârje pe Internet. Ce a pățit artistul

Publicat pe

Dorian Popa s-a afișat în cârje pe Internet. Dorian Popa merge în cârje, după ce a alunecat pe gheață. Dorian Popa și-a îngrijorat fanii din mediul online după ce s-a afișat mergând în cârje. Artistul le-a spus internauților că a alunecat pe gheață în timp ce ștergea rampa de zăpadă. Cântărețul urmează să facă un RMN pentru a afla cu exactitate ce a pățit la genunchi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa s-a afișat în cârje pe Internet.. Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați vloggeri, iar pe Instagram este activ și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața lui. Recent, artistul a suferit un accident, iar acum este nevoie să meargă în cârje. Mai exact, Dorian a alunecat pe zăpadă și are genunchiul bandajat.

"Există probabilitatea să-mi fie rupt...". Dorian Popa s-a afișat în cârje pe Internet. Ce a pățit artistul"Există probabilitatea să-mi fie rupt...". Dorian Popa s-a afișat în cârje pe Internet. Ce a pățit artistul

Vlogger-ul urmează să-și facă un RMN pentru a se stabili cu exactitate ce a pățit la genunchi. Chiar și așa, Dorian Popa este de părere că există posibilitatea să-și fi rupt genunchiul. Fostul actor le-a spus internauților că va reveni cu noi detalii despre starea sa de sănătate.

Citește și: Cum arată mașina de 300.000 de euro a lui Dorian Popa, cumpărată direct de la Lamborghini Italia: „Mi-au dat și lacrimile”

Citește și:Ce avere are Dorian Popa: „Dacă trec de 15-20 de milioane de euro…”

Citește și:Anastasia Soare, petrecere aniversară cu Jennifer Lopez, Oprah și Kim Kardashian. Imagini fabuloase de la eveniment

Citește și:Ce a pățit Amalia Enache într-o benzinărie, înainte să apară în direct la Măruță: „Pur și simplu! Mi-a dat…'

Dorian Popa s-a afișat în cârje pe Internet

Dorian Popa, 34 de ani, este unul dintre cei mai apreciați artiști și vloggeri din România. Dorian este activ pe rețelele de socializare, iar recent și-a îngrijorat fanii după ce a postat câteva imagini în care apare mergând în cârje. Artistul a povestit că a alunecat pe gheață în timp ce ștergea rampa de zăpadă. Cântărețul urmează să meargă la doctor pentru a face un RMN.

”Există mare probabilitate să-mi fie rupt genunchiul azi-noapte pe gheață. Aflăm azi. Deci fraților, mergem să facem un RMN și să vedem ce urmează. Dumnezeu știe, nu mă mai speriați aiurea. Începe un nou capitol.”, a declarat Dorian Popa pe contul său personal de Instagram.

Dorian Popa a avut grave probleme la picior

În trecut, Dorian Popa s-a confruntat cu probleme grave la picior, după ce a avut parte o accidentare serioasă. Artistul a avut nevoie de intervenția medicilor, din cauza durerilor la genunchiul stâng.

'Încerc să îmi distrag atenția de la acul cel frumos și mare al domnului doctor, uitându-mă la fel și fel de lucruri legate de construcție. Astăzi injectăm acid hialuronic și cortizon', declara artistul în unul dintre clipurile sale video.

Dorian Popa s-a accidentat în show-ul Madagascar

În 2018 Dorian Popa s-a accidentat la piciorul stâng în timpul unei probe din reality show-ul Madagascar. Atunci artistul a suferit mai multe operații, dar nu a scăpat de dureri. În 2020, Dorian declara că are mari probleme cu piciorul.

„Aproape că uitasem că m-am operat la genunchiul stâng. Mi-a trebuit mie casă cu etaj și vreau să vă spun că, de o săptămână-două, nu-mi dau seama dacă de la vremea de afară sau dacă e de la „romatism' cum zice mamișor, adică de la reumatism, cert este că mă doare genunchiul de nu mai pot și nu mai pot să-l îndoi. Nu știu ce e de făcut. Mă gândesc că poate e și din cauza faptului că nu am mai făcut sport. O să-l sun pe domnul doctor să-l întreb ce e de făcut pentru că doare de mor și merg ca moșii. Când urc scările zici că fac breakdance', povestea Dorian Popa.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă