Ce avere are Dorian Popa: "Dacă trec de 15-20 de milioane de euro..."

Publicat pe

Dat fiind că este unul dintre cei mai desucces artiști ai momentului, dar și un influencer cu milioane de fani, nu puțini sunt cei dare s-au întrebat ce avere are Dorian Popa. Întreprinzător și cu simțul afacerilor, artistul nu câștigă doar din muzică, ci și din businessuri colaterale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce avere are Dorian Popa. Artistul nu doar că știe perfect să-și vândă imaginea și are succes atât ca artist, cât și ca actor și influencer, dar s-a lansat și în afaceri imobiliare, un business care aduce foarte mulți bani, mai ales dacă știi în ce să investești. De altfel, chiar și el se declară mirat de suma pe care a reușit să o adune până la 34 de ani.

Ce avere are Dorian Popa: "Dacă trec de 15-20 de milioane de euro..."Ce avere are Dorian Popa: "Dacă trec de 15-20 de milioane de euro..."

Ce avere are Dorian Popa

Nu e un secret pentru nimeni că Dorian Popa câștigă din muzică, dar și din online, dat fiind că se numără printre artiștii care au sesizat din start potențialul uriaș al social media. Nu în ultimul rând, artistul a investit și în afaceri imobiliare, iar acum are o avere substanțială, după câte mărturisește.

Întrebat cât de bogat pășește în noul an, artistul a dat un răspuns surprinzător:

„Îndeajuns de bogat încât să îi mulțumesc nespus Lui Dumnezeu și mai bogat decât credeam că voi fi la vârsta la care sunt și anume 34 de anișori', a dezvăluit artistul într-un interviu pentru Ciao.

Citește și: În ce afacere a investit Dorian Popa. L-a avut ca mentor pe Dan Negru:'Îmi acordă susținerea lui'

Citește și: Ce afaceri are Dorian Popa.Artistul refuză să-și țină banii la bancă

Citește și: Dorian Popa și-a cerut iubita de nevastă, dar ceva le-a stricat toate planurile! Babs a trăit pe pielea ei cea mai mare frică a unei viitoare mirese

De altfel, pentru Dorian Popa anul care tocmai se încheie a fost unul fructuos, chiar dacă, la nivel general, lucrurile nu au stat prea bine.

„Anul 2022 nu a fost un an rău pentru mine, încă nu am făcut bilanțul firmelor ca să văd un upgrade față de anul trecut, însă ce m-a deranjat la 2022 a fost un an poate nu prea plăcut pentru semenii mei și energia din atmosferă pentru mine contează foarte mult. Eu îmi doresc ca toată lumea să fie fericită, nu numai eu', a mai spus el.

Dorian a investit în domeniul imobiliar

Ce avere are Dorian Popa. Ideea de a investi în această perioadă în piața imobiliară s-a dovedit a fi una de bun augur pentru Dorian, ale cărui venituri s-au rotunjit vizibil după ce după ce a cumpărat mai multe terenuri în Domnești, în apropiere de București, unde a ridicat mai multe vile pe care acum le mobilează.

„Matematica e simplă și cred că toată lumea o știe, cei care mai aruncă un ochi pe internet, sunt șase case a câte 200.000 de euro căsuța, înseamnă 1.200.000 de euro încasări după ce se vor fi vândut toate. Prețul nu se va modifica, eu am promis în fața lui Dumnezeu că aceste prime șase case vor costa 200.000 euro, într-adevăr se previzionează că prețurile vor exploda din primăvară, dar eu am o promisiune în față lui Dumnezeu și o voi respecta, ce se va întâmpla cu următoarele vom vedea, piața va dicta', a mai spus artistul pentru sursa citată.

De altfel, artistul recunoaște că notorietatea de care se bucură l-a ajutat fără să fie nevoie să scoată public la vânzare casele respective.

„Nu, mai sunt căsuțe de vânzare, dar obiectiv vorbind eu nici nu le-am pus încă public la vânzare, clienții mei sunt clienți care au auzit din gură în gură sau de la prieteni și au ajuns la mine prin prieteni, eu încă nu le-am pus oficial la vânzare, însă nu este un secret că piața imobiliară este ușor blocată și nu trebuie să mințim sau să ne fălim cu lucruri pe care nu le-am făcut. Căsuțe de vânzare mai sunt, s-au și vândut, și în momentul acesta piața imobiliară este în stand-by, eu voi mai construi dar nu acum, aștept să treacă iarna, este o iarnă incertă', a mai adăugat Dorian Popa.

„Dacă în viața asta trec de 15-20 de milioane de euro, îi mulțumesc lui Dumnezeu”

Ce avere are Dorian Popa. Artistul privește lucrurile obiectiv și spune că s-ar mulțumi să treacă de o avere de 15-20 de milioane de euro, sumă la care, de altfel, majoritatea românilor nici măcar nu îndrăznesc să viseze.

„Eu dacă în viața asta trec de 15-20 de milioane de euro, îi mulțumesc lui Dumnezeu cu vârf și îndesat. Nu, eu miliardul nu, și oricum miliardul nu este pentru români, puțini români miliardari și ăia nu mai sunt români că sunt cu afaceri prin toată lumea. Nu știu dacă a pregătit Doamne Doamne pentru mine așa ceva, și nu știu dacă îmi doresc. Oricum în prezent se întâmplă mai mult decât îmi doresc, și pentru asta îi sunt recunoscător Lui Dumnezeu', a mai zis artistul pentru Ciao.

Cât câștigă Dorian Popa din YouTube și Instagram

Ce avere are Dorian Popa. Nu puțini sunt cei care s-au întrebat cât câștigă Dorian Popa din social media, artistul în vârstă de 34 de ani fiind în prezent unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri autohtoni. Și cum ar putea fi altfel, când are peste aproape peste două milioane de abonați pe canalul propriu de YouTube, mai precis, 2,17 milioane de abonați?!

Anul trecut, în plină pandemie, artistul a mărturisit, într-un podcast la Măruță, câți bani a câștigat în această perioadă doar din mediul online. Și nu s-a descurcat deloc rău, în pofida faptului că pandemia le-a redus tuturor artiștilor veniturile, odată cu lipsa concertelor…

Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fii cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube’, a dezvăluit Dorian.

Nu în ultimul rând, după cum a dezvăluit artistul și faimosul Cheluțu, câinele lui, câștigase, până în momentul respectiv, nu mai puțin de 150.000 de euro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter