Anastasia Soare, petrecere aniversară cu Jennifer Lopez, Oprah și Kim Kardashian. Imagini fabuloase de la eveniment

Publicat pe

Anastasia Soare, petrecere aniversară cu Jennifer Lopez, Oprah și Kim Kardashian. Anastasia Soare a sărbătorit într-un mod fastuos împlinirea celor 25 de ani de existență pe piață a brandului ei, Anastasia Beverly Hills. Printre invitații de la petrecerea fabuloasă organizată de „Regina Sprâncenelor” s-au numărat nume grele de la Hollywood precum: Oprah Winfrey, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Heidi Klum, Sharon Stone, Jessica Alba, Priyanka Chopra, Alessandra Ambrosio, Rita Wilson, Ashley Tisdale, Kris Jenner, Cindy Crawford, Sofia Vergara și Maria Menounos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anastasia Soare, petrecere aniversară cu Jennifer Lopez, Oprah și Kim Kardashian. Un moment deosebit a fost cel în care Anastasia Soare a făcut un gest neașteptat și i-a oferit un tort faimosei Oprah Winfrey, cu ocazia împlinirii în data de 29 ianuarie a 69 de ani de viață. Jennifer Lopez, la fel precum Kim Kardashian, a ținut să posteze imagini senzaționale pe rețelele de socializare, de la petrecerea senzațională organizată de Anastasia Soare.

Anastasia Soare, petrecere aniversară cu Jennifer Lopez, Oprah și Kim Kardashian. Imagini fabuloase de la evenimentAnastasia Soare, petrecere aniversară cu Jennifer Lopez, Oprah și Kim Kardashian. Imagini fabuloase de la eveniment

Anastasia Soare, petrecere aniversară cu Jennifer Lopez, Oprah și Kim Kardashian

Cea care a fost denumită „Regina Sprâncenelor” și-a lansat propriul brand peste Ocean, în urmă cu 25 de ani. Talentul ei inegalabil i-a oferit intrarea chiar la Hollywood, iar acum este prietenă cu cele mai importante nume din showbiz din America. Potrivit Page Six, decorul pentru petrecere a fost unul cât se poate de elegant, cu aranjamente florale și lumânări.

Și meniul a fost unul pe măsura invitaților. Aceștia au putut să savureze delicatese de lux, precum: paste cu trufe, acoperite cu caviar, dar și biban chilian cu curry roșu de cocos și foiță de aur. De asemenea, vedetele prezente la petrecerea organizată de Anastasia Soare, au putut să comande cocktail-uri.

Citește și: Anastasia Soare a purtat bijuterii de peste 1 milion de dolari la iUmor. Colierul ei i-a uimit pe jurați

Citește și: „Am avut noroc că sunt în viață'. Ana, soția lui Radu Sârbu, a ajuns la spital cu fracturi multiple, după un antrenament

Citește și: Cum arată acum Anastasia Soare și fiica ei. Cu ce se ocupă Norvina: „Am vrut întotdeauna să devin un astfel de personaj”

Citește și: Marc Anthony s-a căsătorit cu Nadia Ferreira. Fosta Miss Universe Paraguay are doar 23 de ani

Cum a ajuns „Regina Sprâncenelor” milionară în dolari

Și-a lăsat familia în urmă ca să plece în America, dar acest sacrificiu a meritat din plin! A ajuns să aibă o avere colosală și să fie prietenă la cataramă cu unele dintre cele mai importante vedete de la Hollywood.

„Când am ajuns în America, a fost înspăimântător şi foarte, foarte greu! Mi-am lăsat toată familia aici… Dar nu puteam să mă mai întorc în România. Dacă mi-ar cere cineva un sfat legat de o posibilă mutare în America, nu aş şti ce să răspund, pentru că, atunci când am plecat eu, nu era nimic aici. Nu aveam căldură, nu aveam lumină sau mâncare în alimentară, nu puteam ieşi din ţară…

Condiţiile au fost foarte grele atunci când am plecat eu, iar singurul lucru frumos pe care l-am lăsat în urmă a fost familia. Acum este mult mai dificil să laşi totul şi să pleci. Pentru mine, contactul cu America a fost dramatic din toate punctele de vedere. În primul rând, pentru că eram singură şi străină, iar în al doilea rând, abundenţa de acolo a fost copleşitoare pentru mine.

Am plecat dintr-un loc unde nu găseai nimic, erau goale alimentarele şi am ajuns acolo unde am găsit lucruri despre care nici nu ştiam că există, nici în vise nu văzusem aşa ceva. Şi, peste toate astea, faptul că nu vorbeam engleză a fost un impediment extrem de mare pentru mine. Mi-a fost foarte dificil să mă acomodez!”, a declarat Anastasia Soare, în exclusivitate pentru Viva.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter