„Am avut noroc că sunt în viață”. Ana, soția lui Radu Sârbu, a ajuns la spital cu fracturi multiple, după un antrenament

Publicat pe

Ana, soția lui Radu Sârbu, a ajuns la spital cu fracturi multiple, după un antrenament. Ana Sârbu, soția lui Radu Sârbu, ex-Ozone, a vorbit despre un incident grav pe care l-a suferit în timpul unor exerciții fizice. Vedeta a căzut și imediat a început să aibă dureri, mai ales în zona inimii. Ana Sârbu nu mai putea respira, iar durerile deveniseră insuportabile, așa că a mers de urgență la spital. În urma unor radiografii, medicii au descoperit că vedeta avea fracturi multiple.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ana, soția lui Radu Sârbu, a ajuns la spital cu fracturi multiple, după un antrenament. Ana Sârbu, soția lui Radu ex-Ozone, a fost invitată la show-ul lui Măruță, găzduit momentan de Adela Popescu, unde a vorbit de un incident serios pe care l-a suferit în urmă cu câteva săptămâni. Vedeta s-a accidentat și a căzut, în timpul unei sesiuni de antrenamente fizice. Ulterior Ana Sârbu a început să aibă dureri în zona pieptului și avea momente când nu mai putea respira. Soția lui Radu ex-Ozone a făcut serie de radiografii, unde a descoperit că are fracturi în mai multe zone ale corpului. La acest moment se află în recuperare, însă vedeta a trecut printr-o adevărată odisee.

„Am avut noroc că sunt în viață'. Ana, soția lui Radu Sârbu, a ajuns la spital cu fracturi multiple, după un antrenament„Am avut noroc că sunt în viață'. Ana, soția lui Radu Sârbu, a ajuns la spital cu fracturi multiple, după un antrenament

Ana, soția lui Radu Sârbu, a ajuns la spital cu fracturi multiple, după un antrenament

Ana Sârbu a povestit la show-ul „La Măruță”, despre un incident serios prin care a trecut în urmă cu doar câteva săptămâni. Vedeta a căzut în timpul antrenamentelor fizice, însă inițial a crezut că nu este nimic serios. Starea ei de sănătate s-a înrăutățit și a crezut că mai mult ca sigur are de-a face cu o afecțiunea cardiacă.

„Sunt în recuperare. În perioada în care nu știam că am aceste fracturi, le aveam mai mari. Am căzut la sport. Luna decembrie a fost o lună aglomerată. Copiii au avut 13 serbări, după care am luat gripa de la David. Eu, care se grăbește, după ziua patru, m-am ridicat și am zis „Fac sport!”. Exercițiul meu favorit cu capul în jos și m-am dus (n.r am căzut). Stăteam cu capu-n jos și m-am dus…

Citește și:Cum arată Theo Rose însărcinată în luna a cincea. Și-a etalat burtica de gravidă într-o rochie mulată: ‘Ce frumoasă ești’

Citește și:Emily Burghelea a postat prima imagine cu soțul ei fără ochelari. Cum arată Andrei: „Tatăl copiilor mei…'

Citește și:„Ea știe să se manifeste prin bătăi, caută circ’. Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce ar fi fost jignită de Bianca Drăgușanu. Ce acuzații îi aduce

Atunci am simțit o durere de câteva secunde în care nu mai puteam să respir mi-am pus gheață câteva secunde. După trei zile au început durerile. Mai întâi a început amețeala care eu credeam că e după gripă, apoi o presiune în piept, ceva ce nu-ți permite să respiri care migrează în mână, în braț. Am programat o cardiografie, m-am gândit că sigur este inima. Mi s-a recomandat să fac o radiografie. Mi s-a dat un pumn de pastile pentru inimă. Aveam un pericard îngroșat după viroză. Mi-am dat seama că pastilele nu-și fac efectul, apoi m-am dus la radiografie.„, a relatat Ana Sârbu la show-ul lui Măruță.

Ana Sârbu: „Am două radiografii cu două rezultate diferite”

Ana Sârbu a povestit că nu mai putea dormea din cauza durerilor, iar medicamentele de inimă nu păreau să ajute cu nimic. Vedeta a făcut prima dată o radiografie la un spital privat, iar în aceeași noapte starea ei s-a agravat, așa că a mers la secția de urgențe a unui spital de stat. Ana Sârbu a aflat într-un mod cu totul surprinzător că are două fracturi, una în zona inimii și una în zona coastelor.

„Eram la 10 zile după căzătură. Era o săptămână de când nu mai dormeam. Am ajuns acasă, m-am simțit foarte rău. Am sunat la urgență nu mai puteam să respir. Când am pornit spre spitalul de urgență, mă sună spitalul privat, cu rezultatul de la radiografie ,să-mi spună că este vorba de o fractură. Am o fractură sus stângă, deci inima. Am avut noroc că sunt în viață, sunt bine.

Mă duc totuși la spitalul de urgență și medicii îmi spun că nu explică durerea, starea de sufocare și de leșin. Am mai făcut o radiografie și arăta că am o fractură dreapta jos. Deci prima spune sus stânga și a doua dreapta jos. Până la urmă sunt ambele doar că fiecare radiografie nu o arată pe cealaltă. Cert este că am două radiografii cu două rezultate diferite. După, și-au dat seama că am o problemă cu stomacul foarte gravă, pentru că m-au apăsat și am țipat, pt că îmi terminasem stomacul de pastile.”, a spus Ana Sârbu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter