„Ea știe să se manifeste prin bătăi, caută circ”. Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce ar fi fost jignită de Bianca Drăgușanu. Ce acuzații îi aduce

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce ar fi fost jignită de Bianca Drăgușanu. Claudia Pătrășcanu a avut o replică acidă pentru Bianca Drăgușanu, după ce ar fi fost jignită de aceasta. De altfel, nu este prima dată când între fosta soție a lui Gabi Bădălău și iubita lui au loc schimburi de cuvinte dure atât în social media, cât și la TV, acuzațiile fiind, de multe ori la ordinea zilei. Iată cum a reacționat Claudia Pătrășcanu la acuzațiile Biancăi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce ar fi fost jignită de Bianca Drăgușanu. Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu au deja o istorie împreună, iar din conflictele apărute dintre cele două de-a lungul timpului s-ar putea face un scenariu de telenovelă. De data aceasta Claudia Pătrășcanu a fost cea care i-a dat o replică acidă iubitei fostului ei soț, după ce, cu o săptămână în urmă, între ele s-a iscat un conflict când Bianca ar fi jignit-o pe aceasta. Claudia nu i-a rămas datoare „rivalei” sale.

„Ea știe să se manifeste prin bătăi, caută circ'. Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce ar fi fost jignită de Bianca Drăgușanu. Ce acuzații îi aduce„Ea știe să se manifeste prin bătăi, caută circ'. Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce ar fi fost jignită de Bianca Drăgușanu. Ce acuzații îi aduce

Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce ar fi fost jignită de Bianca Drăgușanu

În urmă cu ceva timp, după ce artista a făcut anumite declarații despre actuala iubită a lui Gabi Bădălău în cadrul unui interviu la Antena Stars, între cele două a avut loc un schimb de replici, în cadrul căruia Bianca ar fi jignit-o pe Claudia, iar aceasta nu i-a rămas datoare. Drept urmare, a venit și replica din partea fostei soții a lui Gabi Bădălău.

'Nu vreau să intru în polemici cu omul acesta. Eu ce am avut de spus a fost legat de ceea ce ține de copiii mei, ce își doresc ei, ce simt ei și sunt singura care are dreptul să vorbească despre copiii mei, eventual și Gabi, că e tatăl lor. Eu nu am nimic de împărțit cu această femeie, eu cred că ea trebuie să stea în pătrățica ei, eu în pătrățica mea. Eu sunt singurul om care vorbește despre copiii mei, despre ceea ce simt ei, eu nu am jignit-o, eu n-am zis absolut nimic. Nu știu de ce mă tot jignește, nici nu-mi pasă, vreau să stau departe', a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate, pentru Spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu susține că gelozia pe fostul soț nu-și are loc în viața ei, cu atât mai mult cu cât ea este cea care a ales să divorțeze de Gabi Bădălău.

Citește și: „Când vezi o femeie că țipă la tatăl tău, ți-l zgârie pe gât de îi țâșnește sângele… ' Claudia Pătrășcanu susține că Gabi Bădălău ar fi fost bătut de Bianca Drăgușanu

Citește și: Raluca Bădulescu, mai slabă ca niciodată.S-a îmbrăcat în fustă scurtă și a încins spiritele pe Internet

Citește și: Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj. Actrița a scăpat de alergii:„Toată lumea zice ca par mai tânără

Citește și: Câte kilograme a slăbit Amalia Năstase într-o săptămână, cu noua dietă:Deci, se poate!

'Nu Gabi s-a despărțit de mine în viața aceasta ca eu să fiu geloasă pe vreo femeie din viața lui sau să fiu frustrată, termenii aceștia nu-i înțeleg și nu au legătura cu mine. Eu m-am separat de Gabi, eu n-am mai vrut să am o relație cu Gabi, o căsnicie cu Gabi, nu el m-a lăsat pe mine, eu l-am lăsat pe Gabi', a mai spus ea pentru sursa citată.

Claudia Pătrășcanu: „Eu nu caut circ, spre deosebire de ea”

Fosta soție a lui Gabi Bădălău a continuat șirul acuzațiilor, susținând că Bianca Drăgușanu este cea care caută atenție, toate relațiile ei cu bărbați fiind comentate în presă. Pe de altă parte, fosta soție a lui Gabi Bădălău a subliniat că ei doi, datorită copiilor, vor avea permanent o legătură, așadar va face parte mereu din viața lui, din acest punct de vedere.

'Eu știu ce caută ea, ea caută circ, eu nu caut circ, spre deosebire de ea. Cred că s-a și văzut că de fiecare dată în atâția ani toate ieșirile acestui om pe post sau mediatic au fost legate de bărbați sau de femeile din viața bărbaților. Eu n-am avut astfel de confruntări, astfel de situații niciodată. Eu nu m-am certat cu nicio femeie din viața unui bărbat în viața asta, nici n-am avut vreo intenție vreodată cu cineva din viața fostului soț, iar eu cu Gabi vom avea tot timpul ceva de împărțit, iar această femeie n-a înțeles acest lucru, noi tot timpul vor avea ceva de împărțit pentru că avem acești doi copii minunați care își doresc să ne înțelegem că suntem părinții lor, să ne spunem un bună ziua, fiecare își gestionează viața cum știe mai bine', a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.

Apoi, Claudia Pătrășcanu a susținut că Bianca Drăgușanu își gestionează viața prin intermediul scandalurilor și a subliniat că refuză o confruntare față în față cu ea.

'Ea își gestionează viața prin presă, prin scandal, se agață de oricine, de câte ceva. Repet, n-am cum să am frustări vreodată sau gelozii pe cineva din viața cuiva, atâta timp cât eu n-am mai vrut să fiu cu persoana aceea, iar ce face ea pe la tv și zice că își dorește să se întâlnească cu mine pe la tv și să stăm fața în față, eu n-am să mă pun niciodată față-n față cu un om care pe mine m-a jignit, care m-a făcut în toate felurile, n-am nicio treabă cu ea, nu mă interesează', a mai spus ea.

Claudia Pătrășcanu N-m luat bărbatul nimănui în viața asta

Tirul acuzațiilor a continuat, Claudia Pătrășcanu subliniind faptul că Bianca Drăgușanu a intrat în relație cu Gabi Bădălău în timp ce ei erau căsătoriți.

'Repet, eu n-am frustări și nici gelozii, n-am luat bărbatul nimănui în viața asta și dacă stăm bine să ne gândim Gabi era căsătorit trei ani de zile și ea umbla cu un bărbat însurat. O femeie echilibrată și cu adevărat demnă așteptată până acel om divorțează și apoi, să nu intrăm în polemici că n-am de ce să fiu frustrată și geloasă în viața asta și mai ales pe cineva care nu e la un nivel cu mine. Referitor la ce vorbește ea, niciodată n-am cum să fiu față-n față pusă cu cineva care nu știe să vorbească cu mine și care efectiv îmi pune copiii într-o situație nu bună pentru ei, o situație delicată, nu știu dacă ea, cât Gabi', a mai zis ea de Bianca Drăgușanu.

Mai mult, aceasta susține că nu vrea să-și lase copiii în proximitatea Biancăi Drăgușanu.

'Pe mine mă interesează ce ține de copii, în prezența cui sunt copiii mei, educația lor, eu despre asta am vorbit, fiecare se manifestă cum consideră. Dacă ea știe să se manifeste prin bătăi, prin tot felul de ieșiri necontrolate, eu n-am cum să accept vreodată în viața asta să-mi văd copiii în preajma unui astfel de om, asta a fost problema mea, că doar o mamă sănătoasă la cap nu o să-și lase copiii să vadă cum cineva țipă la ei, cineva îi atinge, exclus așa ceva. Copiii mei au văzut cum tatăl lor a fost înjurat de ea, iar atunci copiii mei nu își doresc să o cunoască, nu vor să meargă în preajma ei, asta a fost situația', mai spune Claudia Pătrășcanu.

Nu în ultimul rând, fosta soție a lui Gabi Bădălău dă vina pe fostul soț pentru actuala situație și mărturisește că își dorește ca acest scandal să ia sfârșit.

'Mi-aș dori să vină să-și arate o operă de artă, să-și arate poate calitățile vocale, dar nu apare decât așa, acum m-a găsit pe mine, vrea să stea pe canapea cu mine. Șansa asta nu va exista niciodată, după tot ce a vorbit și după câte am trăit eu cu acest om. Eu zic că toată vina o are Gabi pentru că a permis așa ceva, eu în viața aceasta cu oricine aș fi nu voi permite niciodată unui bărbat să las să se ajungă în halul acesta, aici a fost vina lui Gabi pentru că a permis. Eu nu mai vreau să am ceartă și discuții cu nimeni, chiar nu vreau să mai intru în energiile și în stările nimănui', a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter