„El m-a luat de mână. Am plecat împreună la...”. Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost surprinși în club, după despărțire. Ce spune artista despre o împăcare

Publicat pe

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost surprinși împreună, în club, după despărțire. Cristina Cioran a fost surprinsă în timp ce se ținea de mână cu Alex Dobrescu într-un club din București. Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! În urmă cu câteva săptămâni, cei doi nu voiau să audă unul de altul și se „atacau' în mediul online. Mai mult decât atât, scandalul de pe Internet a trecut și în plină stradă. Cu toate astea însă, recent au fost văzuți împreună într-un club din București. Nu doar că tatăl fiicei vedetei a luat-o de mână pe aceasta, ci ar și fi plecat împreună. S-au împăcat sau nu cei doi?!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost surprinși împreună, în club, după despărțire. Cristina Cioran și tatăl fiicei sale au ales să își spună adio în urmă cu mai multe săptămâni. S-au certat și și-au adresat cuvinte dure, însă nu pentru mult timp. Scandalul a luat sfârșit și niciunul dintre ei nu mai voia să pună varianta împăcării în relația lor, nici de dragul copilului care-i unește. Ei bine însă, recent se pare că lucrurile au luat o altă întorsătură.

„El m-a luat de mână. Am plecat împreună la...'. Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost surprinși în club, după despărțire. Ce spune artista despre o împăcare„El m-a luat de mână. Am plecat împreună la...'. Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost surprinși în club, după despărțire. Ce spune artista despre o împăcare

Când toată lumea credea că cei doi au ales să meargă pe drumuri separate și să nu mai audă unul de altul, surpriză! Cristina Cioran și Ales Dobrescu au fost văzuți într-un club din Capitală împreună. Cei doi ar fi dansat, ar fi râs, ar fi vorbit și povestit, iar mai apoi, tatăl copilului a luat-o de mână pe vedetă și ar fi plecat într-un alt club, unde, din nou, s-au distrat copios.

Citește și: Cristina Cioran nu mai vrea iubit după despărțirea de Alex, tatăl fiicei sale: „Sunt sătulă de problemele altora”

Citește și: Cristina Cioran, după întâlnirea cu tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu: „Exclus să ne împăcăm. Nu există de dragul copilului'

Citește și: Alex Delea revine la Survivor. Ce rol va avea fostul câștigător în emisiune: „Voi fi…'

Citește și: Cum se înțeleg Bursucu și fiica lui vitregă, Alessia: „Copilul ăsta a avut o răbdare cu mine. Și eu am dat în străchini”

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost surprinși împreună, în club, după despărțire.

Cristina Cioran nu a lăsat loc de interpretări, și imediat după ce au apărut pozele cu ei doi, a ținut să precizeze ce s-a întâmplat, de fapt. Vedeta a povestit că s-a întâlnit întâmplător cu Alex Dobrescu în club, fără a fi vorba despre o întâlnire programată. Deși s-au distrat, au vorbit și s-au ținut de mână, frumoasa blondină susține că nu s-au împăcat.

'Ne-am întâlnit întâmplător în club. Am mai vorbit și după am plecat împreună și la clubul de lângă. El m-a luat de mână într-adevăr, dar nu ne-am împăcat.', a spus Cristina Cioran, pentru Spynews.ro.

Ce spune artista despre o împăcare: 'Nu exclud nimic'

Ei bine, deși susține că nu s-au împăcat, lucrurile pare că merg mai bine între ei. În urmă cu câteva săptămâni, Cristina Cioran nu voia să audă despre vreo împăcare, însă acum nu mai exclude această posibilitatea. Ba mai mult, a recunoscut că noaptea petrecută cu Alex Dobrescu în club a fost una 'zăpăcită'.

'Nu, nu, a fost așa o seară zăpăcită (n.r. nu ne-am împăcat). Nu exclud nimic, dar nici nu cred că se va întâmpla asta (n.r. să se împace). Nu suntem un cuplu', a mai spus Cristina Cioran.

De ce nu vrea Cristina Cioran să-și refacă viața după separarea de tatăl copilului

În urmă cu o lună, pe când Alex Dobrescu se afișa cu o domnișoară misterioasă pe Internete la câteva zile după despărțire, Cristina Cioran vedea altfel lucrurile. Vedeta a mărturisit pe atunci că nu mai vrea să își refacă viața cu un alt bărbat și nici să se îmapce cu tatăl copilului ei. Mai mult, a precizat că s-a săturat de problemele altora și să aibă grijă de vreun bărbat, astfel că alege singurătatea și să se ocupe de micuța Ema.

'Nu, nu este o prioritate, nu mă interesează (n.r. să-și facă o relație nouă). Sunt cam sătulă de problemele altora, din păcate atunci când cunoști pe cineva sau intri într-o relație nouă eu am observat că nu vine acea relație nouă doar cu distracție, ci și cu probleme, cu bagaje și hai lasă, mersi, nu mai vreau să am grijă de nimeni', spunea Cristina Cioran în urmă cu o lună.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter