Ani Crețu, la un pas de tragedie în luna de miere din Mauritius. Experiența care i-ar putut fi fatală: „Am înlemnit”

Publicat pe

Ani Crețu a fost la un pas de tragedie în luna de miere din Mauritius. Ani Crețu s-a căsătorit cu Marcel Chiva după 14 aniși jumătate de relație. Cei doi au împreună un băiat, iar recent au mers în Mauritius, în luna de miere. Pe lângă momentele frumoase petrecute împreună, Ani Crețu a dezvăluit că atât ea, cât și fiul ei au fost la un pas de tragedie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ani Crețu a fost la un pas de tragedie în luna de miere din Mauritius. Ani Crețu se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Vedeta este foarte mândră de fiul ei, iar în vacanța petrecută la Mauritius, acesta a făcut o descoperire șocantă. Fiul actriței este pasionat de oceanografie.

Ani Crețu, la un pas de tragedie în luna de miere din Mauritius. Experiența care i-ar putut fi fatală: „Am înlemnit'Ani Crețu, la un pas de tragedie în luna de miere din Mauritius. Experiența care i-ar putut fi fatală: „Am înlemnit'

Ani Crețu a povestit că a trecut prin momente dificile în Mauritius, chiar în luna de miere. Adam a prins o specie de pești, care s-a dovedit a fi extrem de periculoasă. Ani a mărturisit ce a simțit în momentul în care a aflat acest lucru.

Citește și: Ani Crețu s-a căsătorit după 14 ani de relație. Primele imagini de la nuntă

Citește și:Cum reușește Ani Crețu de la Vacanța Mare să țină sub control alergiile fiului ei: „Am în geantă adrenalină injectabilă!'

Citește și:Ce a pățit Amalia Enache într-o benzinărie, înainte să apară în direct la Măruță: „Pur și simplu! Mi-a dat…'

Citește și:Trei copii de 2, 3 și 6 ani au murit într-un incendiu, în București: „Mama lor țipă, urlă, se tăvălește!”

Ani Crețu, la un pas de tragedie în luna de miere din Mauritius

Ani Crețu s-a căsătorit cu tatăl fiului său, după 14 ani de relație. Recent, actrița și soțul ei au plecat în luna de miere, în Mauritius, împreună cu fiul lor. Vedeta a declarat în nenumărate rânduri că este o mamă grijulie, iar în vacanță au avut parte de o descoperire șocantă. Micuțul este pasionat de oceanografie, iar la un moment dat a găsit o specie de pești foarte periculoasă.

,,În Mauritius m-a impresionat bunătatea oamenilor și respectul lor față de orice formă de viață, de la plantă, sol, până la felul în care își refac fauna și flora. Lui îi place foarte mult tot ce ține de viața oceanelor, încă își dorește să devină oceanograf.

Mărturisesc că în mare parte din alegerile noastre ținem cont de chestia asta, îl încurajăm, stăm numai după el când prinde tot felul de chestii, pentru că prinde tot felul de chestii, atât de nenumărate și de ciudate încât era să o pățim puțin.', a declarat Ani Crețu, la Antena Stars.

Ani Crețu: „Am înlemnit”

În timpul vacanței, Ani Crețu a fost impresionat de o anumită specie de pești. Atât el, cât și ceilalți copii de pe plajă s-au jucat cu peștii, iar seara actrița a descoperit că aceștia sunt extrem de periculoși. Mai exact, peștii cu care fiul său s-a jucat făceau parte din categoria Eel Catfish, extrem de periculoși.

,,A prins niște pești ciudați. Sunt unii cu dungi perfecte alb cu negru, dungați, foarte drăgălași, întâi i-a văzut ca și când ar fi fost o piatră pe malul oceanului, care tot migra și a zis că nu, e un banc de pești, adu plasa!

După ce toată plaja s-a ridicat și am pus mâna pe ei, minunat, și ce gălăgie am făcut, seara după ce ne-am băgat în pat, ei au adormit și eu am început să citesc, ca să-i spun a doua zi de descoperire, să știe copilul ce a prins. Și văd: Eel Coral Catfish (Anghil[/Somn de coral) posibil fatal. Și am început să citesc.Am înlemnit, îți dai seama, are un spin pe spate, unul în piept și trebuie să ții mâna într-o apă clocotită măcar 20 de minute, iar cazurile care s-au descoperit au fost foarte multe cazuri fatale. Deci nu că mi-a stat inima, mi-au înghețat picioarele.', a mai spus actrița.

Ani Crețu s-a căsătorit cu Marcel Chiva după 14 ani și jumătate de relație

Actrița Ani Crețu s-a căsătorit religios cu Marcel Chiva după 14 ani și jumătate de relație. Evenimentul a avut loc în luna noiembrie 2022, iar cea care a dezvăluit a fost chiar vedeta. „O zi cu mare încărcătură emoțională', a fost mesajul transmis de Ani Crețu pe Facebook, alături de câteva imagini de la eveniment.
Ani Crețu a povestit că atunci când și-a cunoscut actualul soț nu a fost deloc impresionată de acesta. „Nu ne-am plăcut din secunda în care ne-am văzut. Ulterior, la ziua lui Mugur și a fost o invitație să bem o șampanie și uite că avem 14 ani. În 14 ani nu ne-am certat niciodată, noi nu vorbim. Trimitem mesaje prin copil.', a povestit actrița acum ceva vreme în cadrul unei emisiuni TV.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter