Lora și Ionuț Ghenu, adevărul despre relația lor, după ce s-a spus că s-au despărțit. De ce nu s-au căsătorit până acum: „Am avut lecțiile noastre de învățat și piedicile noastre de depășit” / EXCLUSIV

Publicat pe

Lora și Ionuț Ghenu, adevărul despre relația lor, după ce s-a spus că s-au despărțit. Se spune că dragostea durează trei ani, dar iată că Lora și Ionuț Ghenu sunt dovada vie că o poveste de iubire, atunci când e bazată pe sentimente reale și profunde, rezistă probei timpului și nu numai… fiindcă relația lor nu a debutat sub cele mai bune auspicii. Pentru că celebrăm luna îndrăgostiților, iar ei se află în Bali, unde „love is in the air, i-am provocat la un exercițiu de sinceritate, așa că veți avea ocazia să-i cunoașteți cu adevărat în cele ce urmează. Cu bune și rele, cu drame, tristeți și satisfacții, dar, cel mai important, cu multă iubire!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lora și Ionuț, veți fi literalmente o rază de soare în revista noastră de februarie, pentru că, acum, când vă scriu, plouă și nu se poate mai gri de atât! La voi, în Bali, cum e?

Lora: La noi e cald, numai bună vremea de un interviu. (zâmbește)

Ionuț: E o ploaie tropicală care vine după câteva zile caniculare. Ne-am aclimatizat și ne-am adaptat la fusul orar după o săptămână.

Lora și Ionuț Ghenu, adevărul despre relația lor, după ce s-a spus că s-au despărțit. De ce nu s-au căsătorit până acum: „Am avut lecțiile noastre de învățat și piedicile noastre de depășit' / EXCLUSIVLora și Ionuț Ghenu, adevărul despre relația lor, după ce s-a spus că s-au despărțit. De ce nu s-au căsătorit până acum: „Am avut lecțiile noastre de învățat și piedicile noastre de depășit' / EXCLUSIV

Citește și: Lora a probat rochia de mireasă: 'Radiezi de fericire'. Anunțul cântăreței despre nunta cu Ionuț Ghenu

Citește și: De ce a amânat Lora, din nou, nunta cu iubitul ei, Ionuț Ghenu: „Nu vreau să mă mărit în…'

Citește și: Cine este Mircea Gheorghiu, noul actor din serialul Lia. Joacă rolul lui Tavi

Citește și: „Mi s-a explicat că nu trebuie bătută rău, ci doar cât să o sperie'. Dana Rogoz a răbufnit la adresa părinților care au sfătuit să-și lovească fiica, pentru a nu mai purta scutec

Lora și Ionuț Ghenu, adevărul despre relația lor, după ce s-a spus că s-au despărțit

Dacă încă nu am reușit să stârnesc invidia nimănui, acum se vă întâmpla, cu siguranță! Cum e să stai 3-4 luni, practic, în Raiul pe Pământ?

L: Sunt recunoscătoare că pot avea acest stil de viață, putem primele luni din an să le trăim în acest loc superb, care, practic, ne-a fost casă într-una dintre cele mai grele și confuze perioade din viața noastră, anul 2020.

I: Lockdown-ul petrecut în Bali ne-a deschis mintea în fața posibilității de a trăi o parte din an în alt loc din lumea asta mare și frumoasă, când cererea pentru activitățile artistice e mai mică și avem ocazia să ne încărcăm bateriile, Lora să-și concentreze atenția în dezvoltarea business-ului de skincare, dar și a celui de makeup la care lucrează împreună cu fratele ei. Are liniștea necesară să compună, să fie creativă. Eu mă ocup de gestiunea noului show live, împreună cu bandul, de la distanță și îmi dezvolt noi aptitudini pe partea de foto/video la un nivel mai avansat. Am noroc și de prieteni profesioniști care locuiesc deja aici, în Bali.

Într-adevăr, nu e prima voastră experiență acolo… Îmi amintesc că, în 2020, pandemia v-a blocat în Bali timp de cinci luni și ați traversat niște momente dificile. Ce v-a făcut să reveniți?

L: Exact sentimentul de liniște și pace, când totul te îmbie la creativitatea născută din relaxare. Tot zgomotul acela de fond al stresului și grabei în toate direcțiile este redus aproape de tot și înlocuit cu cântecul exotic al păsărilor și muzica bună care răsună din aproape fiecare colț. Dacă, în 2020, neprevăzutul mi-a dat mari bătăi de cap și atacuri de panică, legate mai ales de partea emoțională a întregii situații, acum ne-am întors cu lecția bine învățată.

Și partea financiară a fost critică în 2020, pentru că în fiecare zi primeam mailuri prin care eram anunțați de anularea evenimentelor. Încă nu venise bilanțul la brandul meu de skincare Girls Own Cosmetics, după primul an în care aveam doar un produs, crema de zi „Go Beautiful, iubită azi de mii de femei. Abia după ce am văzut succesul acestei creme și am realizat că sunt cu adevărat antreprenor, nu doar în domeniul muzical, am înțeles cât de important este să faci echipă cu omul de lângă tine în perioadele de criză, am avut încredere că va fi bine și m-am bucurat de „cadoul numit Bali.

I: Nu doar locul a contat în decizia noastră de a ne întoarce. Ne-am făcut prieteni aici chiar și printre localnici, pe care ne bucurăm să-i revedem. Trăim acum o altfel de experiență. Bali e plin de turiști, e complet diferit de ce știam noi, dar ne place și varianta asta.

De ce nu s-au căsătorit până acum

Dat fiind că februarie este luna îndrăgostiților, nu întâmplător v-am ales pe voi pentru acest pictorial fabulos – în afara faptului că sunteți un cuplu frumos, mai e ceva acolo… și despre asta vreau să vorbim! Se spune că dragostea durează trei ani, la voi deja numărul e pe cale să se tripleze. Deci, ce v-a adus împreună și ce vă ține împreună după atâția ani?

L: Poate șansele pe care și le dau unii oameni într-o relație se întind pe trei ani atunci când acea relație începe din pasiune și atracție fizică. La noi e un pic mai complexă treaba. (zâmbește) Și în cele mai proaste zile, tot pe el aleg să îl iubesc, tot cu el vreau să descopăr sensul fiecărei zile. De ce el? Nu știu exact, dar cred că are legătură cu inima lui bună și cu sentimentul că ne cunoaștem dintotdeauna.

I: Mi se pare că nu-mi ajunge viața asta să o iubesc pe Lora. Și ea știe asta, pentru că îi spun des. Ce ne ține? Cred că, pe lângă iubire și respect, dorința de a fi împreună. Doar iubirea nu te ține sau doar respectul. Există destui care se despart, deși se iubesc. Contează să-ți dorești să fii cu omul ăla. Să înțelegi că la iubire se construiește mai ales în perioadele grele. Câteodată, în relații e vară, câteodată e iarnă, și fiecare anotimp are farmecul lui.

Lora, despre nunta cu Ionuț Ghenu: „Mă entuziasmez, apoi simt un soi de frică'

Sunteți logodiți din 2016, însă pandemia v-a încurcat planurile de căsătorie. Acum, că s-au mai relaxat lucrurile, mă întreb, dat fiind că aveți parte de decorul perfect, dacă nu v-ați gândit să vă uniți destinele chiar acolo, departe de lumea dezlănțuită… Trebuie să spun că s-a speculat deja că v-ați căsătorit, după ce tu, Ionuț, mai în glumă, mai în serios, ai lăsat să se înțeleagă asta în emisiune la Cătălin Măruță. A fost doar un teasing pentru fani?

I: Pe Lora o consider mai mult decât soția mea. E cel mai bun prieten al meu de 10 ani și, când va fi momentul potrivit pentru ea, eu am costumul pregătit. (zâmbește)

L: Nu aș putea să mă căsătoresc fără prieteni și fără familia noastră. Nici nu m-am mai grăbit să fac acest pas, recunosc… Mă entuziasmez, apoi simt un soi de frică. Nici vremurile n-au ținut cu planurile noastre, ce-i drept. De câte ori îmi făceam curaj, se întâmpla ceva și am zis că vom lăsa lucrurile să se întâmple natural. Profit de timpul ăsta să-mi cultiv indiferența față de atacurile pe care trecutul încă mi le livrează.

„Eu cu Ionuț am avut lecțiile noastre de învățat și piedicile noastre de depășit'

Desigur, în egală măsură s-a comentat și că v-ați despărțit, pentru că unii nu pot concepe că, într-o relație, partenerii au nevoie și de puțin spațiu uneori. Este o rețetă câștigătoare formula „timpul meu, timpul tău și timpul nostru împreună? Cum faceți ca să nu vă plictisiți, cum alungați rutina?

L: Fiecare om concepe cât poate. Unii înțeleg că oamenii sunt diferiți și fiecare are povestea lui de trăit, alții nu înțeleg nici ce trăiesc ei înșiși, cu atât mai mult nu pot adjudeca adevărul din relația altora. În politica iubirii, două legi sunt obligatorii: reciprocitatea și consecvența. În rest, liber la imaginație! În viața asta, nu e nimeni dator să stea unde nu iubește. Dacă ești într-o relație cu cineva care crede că ești iubirea vieții ei/lui și nu simți la fel, nu este datoria ta să rămâi acolo sau să te oferi recompensă cui se poartă frumos cu tine.

Nu există rețete câștigătoare valabile pentru toată lumea, doar reciprocitatea este de unde începe construcția unei relații sănătoase. Altfel, vei fi într-o relație bazată pe victimizare și șantaj emoțional, în care omului de lângă tine nu îi pasă că tu nu îl iubești, ci doar că ești acolo și că lumea vede asta. Când cineva te iubește cu adevărat, nu te constrânge cu nimic să rămâi și în niciun caz nu se răzbună când îi spui ce simți, îi strângi mâna și îți vezi mai departe de drum.

Eu cu Ionuț am avut lecțiile noastre de învățat și piedicile noastre de depășit. Încă suntem învățăcei, chiar și după atâta timp petrecut mai mult non-stop împreună. E normal să nu fim chiar siamezi, să fim OK și când programele noastre sunt diferite. E normal să ne petrecem timp separat cu prietenii noștri și să avem activități diferite. Pentru mine este esențial să petrec și timp singură. Eu doar așa îmi pot face cu adevărat ordine în gânduri. Îmi place femeia care am devenit.

I: Am stat mult păzindu-ne spatele unul celuilalt și am crescut împreună. Consider că ne-am maturizat și suntem uniți indiferent de distanță. Cum poți să iubești o femeie și să-i spui că „nu are voie să aibă timpul ei? Nu vreau să fiu bărbatul ăla.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE FEBRUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: XENIA HARITONOVIC, Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă