„Mi s-a explicat că nu trebuie bătută rău, ci doar cât să o sperie”. Dana Rogoz a răbufnit la adresa părinților care au sfătuit să-și lovească fiica, pentru a nu mai purta scutec

Publicat pe

Dana Rogoz a răbufnit la adresa părinților care au sfătuit să-și lovească fiica, pentru a nu mai purta scutec. Dana Rogoz este o mămică dedicată copiilor ei Lia și Vlad. Din păcate actrița s-a trezit că este criticată de mai mulți părinți pentru faptul că fiica ei, Lia, în vârstă de doi ani, încă poartă scutec noaptea. Unele mămici au sfătuit-o chiar să-i aplice o corecție fizică micuței pentru a o educa mai repede. Actrița a reacționat revoltată la mesajele primite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz a răbufnit la adresa părinților care au sfătuit să-și lovească fiica, pentru a nu mai purta scutec. Dana Rogoz are o familie superbă, alături de soțul ei, Radu Dragomir, cei doi având doi copii împreună, Vlad, 8 ani, și mezina Lia, în vârstă de doi și jumătate. Vedeta este foarte activă pe social-media, unde obișnuiește să împărtășească fanilor din gândurile ei, dar mai ales poze cu fiica și fiul ei, care cresc pe zi ce trece. Dana Rogoz a primit o serie de mesaje care au revoltat-o, din partea altor părinți, după ce actrița a postat o imagine cu micuța Lia purtînd scutec, noaptea. Multe mămici i-au transmis Danei că este inadmisibil ca micuța să poarte încă scutec și au sfătuit-o să îi dea câteva palme copilei, pentru a o educa. Vedeta a fost oripilată de aceste mesaje și a dat replica pe Instagram.

„Mi s-a explicat că nu trebuie bătută rău, ci doar cât să o sperie'. Dana Rogoz a răbufnit la adresa părinților care au sfătuit să-și lovească fiica, pentru a nu mai purta scutec„Mi s-a explicat că nu trebuie bătută rău, ci doar cât să o sperie'. Dana Rogoz a răbufnit la adresa părinților care au sfătuit să-și lovească fiica, pentru a nu mai purta scutec

Dana Rogoz a răbufnit la adresa părinților care au sfătuit să-și lovească fiica, pentru a nu mai purta scutec

Dana Rogoz a devenit ținta criticilor, după ce mai multe mămici i-au reproșat faptul că fiica ei, Lia, încă mai poartă scutec noaptea, la vârsta de doi ani. Unii părinții au sfătuit-o chiar să îi dea câteva palme fetiței, pentru ca aceasta să învețe mai repede. Dana Rogoz a oferit o replică dură acestor persoane.

Azi am primit sfaturi pe FB de cum ar fi trebuit sa ii dau doua palme la fund Liei si sa o pun pe olita, caci nu e normal sa mai aiba scutec la 2 ani jumate pe timpul noptii. Da, unii asta au remarcat in postarea de azi, ca Lia inca mai are scutec noaptea. Mi s-a explicat cum ca „mila nu ajuta” si ca nu trebuie batuta rau, ci doar cat sa o sperie.

Citește și: Ce schimbare importantă a făcut Dana Rogoz, în viața ei, la început de an: „Adevărul este că…”

Citește și: Cum arată apartamentul renovat de Dana Rogoz. E spectaculos: „Vom locui aici o scurtă perioadă”

Citește și: Ion Dolănescu ar fi împlinit astăzi 79 de ani. Artistul ascundea o poveste de viață tulburătoare

Citește și: Raluca Moianu a apelat la ajutorul psihologului, după moartea soțului ei, Marius Ancuța: „Am fost foarte…”

Apoi am citit cum alti parinti isi lauda copiii (si cum de fapt se lauda pe ei insisi) ca au renuntat deja la scutece, ca ai lor copii sunt mai precoce si deci, implicit, si ei parinti mai buni – in aceasta competitie care exista doar in universul lor… Incerc sa privesc lucrurile cu intelegere, cu calm si cu respect, dar uneori parca nu imi vine sa cred cat de multe lucruri ne despart pe noi, astia, care ne-am adunat totusi laolalta intr-o comunitate, fie ea si virtuala.„, a declarat Dana Rogoz.

Dana Rogoz, despre relația dintre copiii ei

Dana Rogoz și soțul ei Radu Dragomir trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 17 ani, iar după ce s-au căsătorit, actrița a adus pe lume doi copii, Vlad și Lia. Vedeta a povestit cum se înțelege mezina familiei cu fratele ei mai mare și menționat că Lia este mai degrabă cea geloasă atunci când îi acordă atenție fiului ei.

„Vlad a reacționat foarte bine (n.r- când s-a născut Lia) și se vede că este mai mare. Plus că și-a asumat rolul de frate mai mare și-i face plăcere să o facă să râdă, să aibă grijă de ea. Sunt foarte drăguți împreună, iar ea se uită la el ca la un zeu. În același timp, cred că ea va fi mai geloasă pe el. Culmea, eu m-am tot pregătit pentru Vlad să o primească pentru că știam că Universul lui se schimbă.
L-am asigurat că iubirea este infinită și că locul lui este locul lui. A înțeles. A trecut prin temeri mai mari înainte ca Lia să se nască, dar după ce a văzut că eu nu m-am schimbat a înțeles. Dar, repet, cred că surprizele vor veni de la Lia. Ea este geloasă când îl iau pe Vlad în brațe'
, a declarat Dana Rogoz pentru CANCAN.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă