Raluca Moianu a apelat la ajutorul psihologului, după moartea soțului ei, Marius Ancuța: "Am fost foarte..."

Publicat pe

Raluca Moianu a apelat la ajutorul psihologului, după moartea soțului ei, Marius Ancuța. Raluca Moianu și fiica ei, au trecut împreună printr-o dramă imensă, în urmă cu aproape 5 ani, când soțul prezentatoarei, comentatorul sportiv, Marius Ancuța, s-a stins din viață. Raluca Moianu a recunoscut că a suferit cumplit și a relatat în cadrul emisiunii „La Măruță”, că a fost nevoită să apeleze la un psiholog.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca Moianu a apelat la ajutorul psihologului, după moartea soțului ei, Marius Ancuța. Raluca Moianu, 53 de ani, nu mai apare atât de des pe micile ecrane, însă ea a rămas în inimile multor telespectatori, drept gazda emisiunii „Te rog iartă-mă”. De la acel moment, Raluca Moianu a trecut prin multe momente dificile, cel mai dureros fiind atunci când soțul ei, comentatorul sportiv Marius Ancuța, a murit în 2018, din cauza unei afecțiuni la plămâni. Raluca Moianu a mărturisit cu sinceritate la showul lui Măruță, ca a avut nevoie de un psiholog pentru a face față unei asemenea tragedii.

Raluca Moianu a apelat la ajutorul psihologului, după moartea soțului ei, Marius Ancuța: "Am fost foarte..."Raluca Moianu a apelat la ajutorul psihologului, după moartea soțului ei, Marius Ancuța: "Am fost foarte..."

Raluca Moianu a apelat la ajutorul psihologului, după moartea soțului ei, Marius Ancuța

Raluca Moianu a fost căsătorită vreme de 15 ani cu jurnalistul sportiv Marius Ancuța, cei doi devenind părinții unei fetițe, pe nume Mara. Nenorocirea s-a abătut asupra familiei prezentatoarei în 2018, când Marius Ancuța s-a îmbolnăvit și s-a stins fulgerător din viață, lăsând în urmă multă suferință. Raluca Moianu vorbit despre cum a făcut față tragediei, la emisiunea lui Măruță, și a recunoscut că a avut nevoie de îndrumarea unui psiholog. Pe de altă parte fiica ei, Mara, a simțit că se va vindeca de această durere prin simpla prezență a mamei sale.

Citește și: Ce dietă ține Raluca Moianu, la 53 de ani. La ce aliment a renunțat:„Se vede imediat pe piele și în felul în care mă simt’

Citește și: Raluca Moianu, dezvăluiri dureroase la patru ani de la moartea soțului său:'Destinul meu era să am grijă de el'

Citește și: Cum arată Emily Burghelea la trei zile după ce a născut. Vedeta a fost externată din spital: ‘Sunt recuperată aproape în totalitate

Citește și: Cine e Rareș Prisacariu de la Românii au talent. Băiatul de 7 ani a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

Da (n.r- a apelat la psiholog). Am mai multe prietene psiholog. Am vrut să o duc (n.r – la psiholog) atunci, dar nu a vrut. Am respectat tot ceea ce ea și-a dorit să facă și mi-a zis: „Mama, nu am nevoie, te am pe tine. Vorbesc cu tine orice”. Am fost întotdeauna foarte deschisă. Suntem o echipă. Ea e fata tatălui ei.„, a spus Raluca Moianu la Măruță.

Raluca Moianu, despre relația cu fiica ei, după moartea soțului

Raluca Moianu a relatat, în urmă cu ceva vreme, că fiica sa încă simte nevoia să umple acel gol afectiv lăsat în urmă de moartea tatălui ei. Fosta prezentatoare a menționat că este mândră de fiica ei și de maniera în care a gestionat pierderea părintelui ei.

Ea mi-a zis că băiatul pe care o să-l aleagă trebuie să semene cu taică-su. Vrea să umple acel gol. Fata mea e o fată foarte puternică. Mi-a spus că nu vrea să meargă la psiholog după ce el a murit. Mi-a zis așa… Tot ce am de vorbit, vorbesc cu tine, mama', a spus Raluca Moianu pentru Fanatik.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter