Cine e Rareș Prisacariu de la Românii au talent. Băiatul de 7 ani a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

Publicat pe

Cine e Rareș Prisacariu de la Românii au talent. Cel de-al treisprezecelea sezon al emisiunii de talente a debutat pe 20 ianuarie. În prima ediție a show-ului de la ProTV, un concurent a reușit să obțină Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș. Este vorba despre Rareș Prisacariu, un băiețel în vârstă de 7 ani, care a recitat un monolog al lui Vlad Țepeș și s-a calificat direct în semifinală. Iată tot ce nu știai despre acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine e Rareș Prisacariu de la Românii au talent. Prima ediție din noul sezon al emisiunii „Românii au talent' a venit cu multe surprize pentru membrii juriului, dar și pentru cei de acasă. Un băiețel de 7 ani a reușit să obțină primul Golden Buzz din noul sezon al show-ului, remarcându-se printr-un talent special. Rareș Prisacariu are o capacitate extraordinară de memorare și, până la această vârstă, a învățat nenumărate poezii, monologuri și texte de proză. Impresionați de talentul concurentului, Smiley și Pavel Bartoș i-au acordat primul Golden Buzz al sezonului și l-au trimis direct în semifinala competiției.

Cine e Rareș Prisacariu de la Românii au talent. Băiatul de 7 ani a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel BartoșCine e Rareș Prisacariu de la Românii au talent. Băiatul de 7 ani a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

Premiul pus în joc de producătorii emisiunii este de 120.000 de euro. Sezonul anterior al show-ului de talente a fost câștigat de Darius Mabda, care, pe lângă premiul cel mare, a intrat și în posesia premiului de orginalitate, în valoare de 10.000 de euro. Sezonul 13 al emisiunii a dubutat în forță, căci un concurent a ajuns deja în în semifinală.

Citește și: Dani Oțil a fost ținta glumelor lui Mihai Bobonete și Pavel Bartoș, la Românii au talent: „Cum era dacă era și Mihaela aici? Îl făcea șnițel'

Citește și: Dragoș Bucur, transformare totală în noul sezon Românii au Talent. Cum arată acum cu părul lung și barbă

Citește și: „Am pierdut o sarcină. Rănile nu s-au vindecat'. Romanița Iovan a rămas cu sechele, după ce Adrian Iovan a împușcat hoțul care le-a spart casa, în 2005

Citește și: „Îmi scrie mesaje deocheate. Când suntem singuri în intimitatea noastră…”. Cum mențin Anca Serea și Adi Sînă pasiunea în cuplu, după 11 ani de căsnicie

Cine e Rareș Prisacariu de la Românii au talent

Cine e Rareș Prisacariu de la Românii au talent. Concurentul de 7 ani este din Botoșani, iar marea lui pasiune este lectura. Până acum, acesta a citit peste 200 de cărți și îi place să recite monologuri, poezii și texte de proză. Înainte de a urcat pe scenă, Rareș Prisacariu a fost prezentat printr-un material video și a fost filmat chiar într-o bibliotecă.

„Mă numesc Rareș Prisacariu, am împlinit 7 ani și vin din leagănul culturii, de la Botoșani. Și vă invit pe toți cu mare drag la Botoșani, pe meleagurile sfinte ale lui Mihai Eminescu, la Ipotești. Până acum cred că am citit vreo 200 de cărți.

Am citit de mic și am învățat cât de important este cititul, pentru că cititul te face din ce în ce mai înțelept. Autorul meu preferat e Mihai Eminescu. L-am descoperit prin genialitatea lui, prin poeziile lui, prin operele lui de artă. (…)

La Românii au talent nici nu visam să vin, mama m-a înscris și când am auzit seara că o să trec mai departe m-au trecut toți fiorii mei. Când o să văd atâta lume, juriul, o să mi se urce sângele la cap de bucurie', a declarat Rareș, care a prezentat un monolog în emisiunea de la Pro TV.

Concurentul vrea să devină actor

Cine e Rareș Prisacariu de la Românii au talent. La castingul pentru emisiune, băiețelul a susținut că este pasionat de actorie, pe care o studiază la Școala Populară de Artă din Botoșani. Acesta vrea să joace mai multe roluri, între care violonist, profesor, preot, cântăreț sau președinte.

În prezent, Rareș este lider în „Trupa Șoriceilor' și a intepretat de mai multe ori piesa „Când pisica nu e acasă'. Aflat pe scenă, acesta le-a mărturisit lui Smiley și Pavel Bartoș că își dorește să ajungă „actor popular, național și internațional.

„Pe scenă a fost super tare! Nu mă așteptam să primesc Golden Buzz. Când am văzut că au început să cadă confeti aurii, m-am bucurat așa de mult!', a spus acesta.

Băiețelul de 7 ani a obținut Golden Buzz

După ce a recitat un monolog a lui Vlad Țepeș, Rareș Prisacariu a obținut primul Golden Buzz al sezonului, oferit de Pavel Bartoș și Smiley. Jurații nu și-au putut abține admirația față de concurentul în vârstă de 7 ani și au făcut câteva declarații surprinzătoare.

„Ai ceva al tău pus deoparte, întrucât acest discurs nu ne spune nimic nou, ne arată doar că suntem un popor consecvent. Discursul e actual și de atunci până astăzi nu s-a schimbat absolut nimic. Drept pentru care mi se pare mult mai important că tu ai venit aici să ne arăți că în tine e într-adevăr un talent, pe care cred că l-am văzut cu toții!', a spus Andi Moisescu de la masa juriului

„Pur și simplu ne-a uns pe suflet! A trebuit să vină un copil să ne aducă cu picioarele pe pământ pe toți patrioții de ocazie. Vă spun cu mândrie că Rareș Prisacariu este președintele țării Românii au talent', a spus Pavel Bartoș.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter