Dani Oțil a fost ținta glumelor lui Mihai Bobonete și Pavel Bartoș, la Românii au talent: „Cum era dacă era și Mihaela aici? Îl făcea șnițel”

Publicat pe

Dani Oțil a fost ținta glumelor lui Mihai Bobonete și Pavel Bartoș, la Românii au talent. Numele îndrăgitului prezentator TV a fost pe buzele multora vineri seară, în prima ediție de la 'Românii au talent', sezonul 13. Unul dintre concurenții care au venit să impresioneze juriul semăna foarte mult cu el, astfel că de aici au pornit tot felul de replici amuzante și ironii la adresa sa. Printre cei ce nu s-au putut abține se numără Pavel Bartoș, Smiley și inclusiv Mihai Bobonete! Iată ce au spus despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil a fost ținta glumelor lui Mihai Bobonete și Pavel Bartoș, la Românii au talent. Nimeni nu a putut să nu-l compare pe concurentul Andrei Gârjob, cu el. Cei doi seamănă foarte mult la aspectul fizic, inclusiv păr și barbă, așa că atât cei din culise, cât și jurații au încins glumele pe seama celor doi. Concurentul a fost ușor intimidat de ceea ce se spunea, însă și-a continuat numărul de magia așa cum a știu mai bine pentru a merge în etapa următoare.

Dani Oțil a fost ținta glumelor lui Mihai Bobonete și Pavel Bartoș, la Românii au talent: „Cum era dacă era și Mihaela aici? Îl făcea șnițel'Dani Oțil a fost ținta glumelor lui Mihai Bobonete și Pavel Bartoș, la Românii au talent: „Cum era dacă era și Mihaela aici? Îl făcea șnițel'

Ținând cont de faptul că, la un moment dat, Mihaela Rădulescu a făcut parte din juriul 'Românii au talent', Smiley, Pavel Bartoș și Mihai Bobonete au adus ca subiect de glumă și povestea de dragoste dintre aceasta și Dani Oțil. Toți cei prezenți s-au amuzat copios pe seama asemănării dintre Dani Oțil și concurent, mai puțin Andrei Gârjob, care ar fi fost puțin deranjat de ceea ce se întâmplă.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, despre diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil: „Uită-te câtă sunt eu. Mi-am pus tocuri și…'

Citește și: Dani Oțil a primit 15.000 de euro în cont de la un necunoscut: 'Mă chinui să aflu cu banca de la cine sunt'

Citește și: Alina Pușcaș a băut doar apă și nu a mâncat nimic timp de 3 zile. Care e motivul: „Ăsta a fost target-ul meu'

Citește și: Când va reveni Cătălin Măruță la PRO TV, după operația suferită la picior: „Încep recuperarea. O să pot să merg la muncă…'

Dani Oțil a fost ținta glumelor lui Mihai Bobonete și Pavel Bartoș, la Românii au talent

Cei care au sesizat prima dată asemănarea dintre concurent și Dani Oțil, au fost, bineînțeles, Smiley și Pavel Bartoș. Încă din culise, cei doi prezentatori, nu au putut să nu se amuze de asemănarea izbitoare dintre cei doi. Ei bine însă, asta nu este tot. Ajuns pe scenă, Andrei Gârjob a avut parte de încă o sesiune de glume ce aveau la bază același subiect legat de el și soțul Gabrielei Prisăcariu.

'Smiley:  Zi tu că nu seamănă cu Dani Oțil, ești nebun?
Andrei Gârjob: Eu am voie să-i spun numele? Atât de mult? Nu e blasfemie? 
Pavel Bartoș: Nu, că acum apare numele lui și în prime time.
Smiley: Cum era, mă, dacă era și Mihaela (Mihaela Rădulescu, n.r.) aici?

Pavel Bartoș: Îl făcea șnițel! Șnițel îl făcea!„ a fost conversația dintre cei trei la Românii au talent.

Ce glume a făcut Mihai Bobonete despre asemănarea dintre Dani Oțil și concurent

Așa cum am mai zis, glumele nu s-au oprit în culise. Nu doar Smiley și Pavel Bartoș au sesizat că cei doi arată de parcă sunt gemeni, ci și Mihai Bobonete. Amuzant așa cum este mereu, actorul nu a putut aștepta ca Andrei Gârjob să termine numărul de magie pe care-l avea și a dat startul ironiilor. Fără a ezita, i-a spus: „Uite abia acum se întâmplă magia. Doamnelor și domnilor, Dani Oțil!'.

Replica lui Mihai Bobonete a stârnit amuzamentul tuturor celor ce se aflau în platoul de la PRO TV. Totuși, concurentul ar fi fost deranjat de situație, însă și-a continuat numărul de magie, potrivit CANCAN. Glumele actorului nu s-au oprit aici, asfel că în calitate de jurat la „Românii au talent', atunci când i-a acordat votul, a făcut o altă ironie spunând: „Dani, din partea mea ai un da'.

Concurentul care semăna cu Dani Oțil a mers în etapa următoare

Andrei Gârjob, concurentul care arată de parcă este sosia sau geamănul lui Dani Oțil, ar fi fost stânjenit de întreaga situație. Cu toate astea, a reușit să își ducă la bun sfârșit numărul. A cucerit publicul și juriul nu doar cu asemănarea izbitoare dintre el și îndrăgitul prezentator TV, ci și cu prestația pe care a avut-o, numărul să de magie fiind unul impresionant. A mers în etapa următoare cu trei de 'DA', zâmbetul copleșindu-l la final, atunci când a ieșit din platou.

Cine sunt concurenții care au mers în etapa următoare în prima ediție la „Românii au talent'

Vineri, 20 ianuarie 2022, a avut loc prima ediție din 'Românii au talent' sezonul 13. Numeroși concurenți au pășit timizi pe scenă, cu speranța că vor merge mai departe. Ei bine însă, nu toți au reușit să capteze atenția juriului, astfel că doar 13 au mers în etapa următoare. Mai concret, este vorba despre: Andreea Fedi, Christian Stoinev, Gabriel Mardale, Black Widow, Adelina Benga, Ștefan Popescu, Takashi Jonishi, Flavian Glonț, Teodor Ghiță, Daria Mușat, Tjasa Dobravec, Andrei Gârjob și Eduard Dragu – Sălăgean. Ei sunt cei care au primit 3 sau 4 de 'DA'.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter