Dani Oțil a primit 15.000 de euro în cont de la un necunoscut: ”Mă chinui să aflu cu banca de la cine sunt”

Publicat pe

Dani Oțil a primit 15.000 de euro în cont de la un necunoscut. Prezentatorul TV poate afirma cu tărie că este un adevărat norocos, nu-i așa? Cui îi mai intră astfel de sume în cont, fiind bani nemunciți?! Ei bine, soțul Gabrielei Prisăcariu a dat dovadă că este un om corect și nu se bucură de munca altuia, astfel că de o săptămână, de când i-a descoperit, sună zilnic la bancă să afle cine i-a făcut acest transfer. Iată declarațiile pe care le-a făcut în mediul online!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil 's-a trezit' cu frumoasa suma de 15.000 de franci elevețieni, echivalentul a 15.000 de euro, în contul său peste noapte. Contrariat fiindcă nu știa de unde sunt banii sau dacă cineva îi joacă o farsă, a sunat imediat la banca de unde aparține pentru a afla mai multe detalii. Din păcate, răspunsurile angajaților pare că nu l-au lămurit deloc pe celebrul prezentator TV.

Dani Oțil a primit 15.000 de euro în cont de la un necunoscut: 'Mă chinui să aflu cu banca de la cine sunt'Dani Oțil a primit 15.000 de euro în cont de la un necunoscut: 'Mă chinui să aflu cu banca de la cine sunt'

Dani Oțil a tăcut cât a tăcut. A încercat să afle de unul singur de unde sunt banii. Totuși, pentru a nu fi implicat în belele, a decis că este momentul să anunțe acest lucru public. Prezentatorul TV a povestit totul cu lux de amănunt. A și precizat că din cunoscuții lui nu i-a trimis nimeni acești bani. Ba mai mult, nici cu banca nu poate afla prea multe detalii.

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au dansat pe manele, de ziua soției prezentatorului.Luis Gabriel a întreținut atmosfera la petrecere

Citește și: De ce nu-și lasă Gabriela Prisăcariu fiul să se uite la emisiunea lui Dani Oțil:„Închidem televizorul. Nu trebuie să vezi…'

Citește și: Cristina Pucean, după ce s-a spus că s-a filmat indecent pe Telegram:'Atât de judecată pentru ceva ce…'

Citește și: Alina Pușcaș a ajuns pe mâinile medicilor, cu perfuzii în mână:'De la bal la spital'

Dani Oțil a primit 15.000 de euro în cont de la un necunoscut

Dani Oțil a luat pe toată lumea prin surprindere când a povestit experiența prin care trece. Bineînțeles, mulți dintre fani s-au amuzat pe seama acestui subiect, ba mai mult, l-au întrebat de ce nu i-a cheltuit mai repede. Totuși, cu o responsabiliatate mare, prezentatorul TV a dezvăluit că nu este genul de persoană care să facă astfel de lucruri, tocmai de aceea vrea să afle cine este necunoscutul care i-a pus 15.000 de franci elvețieni în cont.

„Fac acest anunț ca să-mi protejez pielea, că la urma urmei e despre pielea mea. (…) De aproape o săptămână, în contul meu de franci elvețieni mi-au apărut în jur de 15. 000 de franci elvețieni. Asta îșeamnă cam 15.000 de euro plus sau minus. Eu nu l-am accesat de foarte mult timp (n.r contul de franci elevețieni). Nu am franci elvețieni, îl foloseam strict pentru rate. De atunci mă chinui să aflu cu banca de la cine sunt. ', a povestit Dani Oțil pe Instagram.

Dani Oțil: 'O fi vreo moștenire'

După ce a anunțat public problema cu care se confruntă, a dat-o într-un mod ironic pentru a face haz de necaz. Prezentatorul TV este în necunoștință de cauză privind suma frumoasă de bani, dar totuși, cu glumele la el se gândește că poate este vreo moștenire de care nu știe. De asemenea, pune pe listă și varianta să-i fi primit de la 'o doamnă generoasă'.

'O fi vreo moștenire? O fi vreo doamnă generoasă? O să ziceți 'de ce ești prost și ai spus?'. În primul rând, că sunt un om corect, că așa m-a învățat tata. În al doilea rând, că nu vreau ca peste o săptămână, două, o lună să mă cautea poliția și să zică 'ai primit bani de la un terorist'.', a continuat Dani Oțil, pe Instagram.

Ce ar vrea Dani Oțil să facă cu acei bani

Pentru Dani Oțil suma nu este exagerat de mare, astfel că se gândește și la varianta de a fi cadou din partea cuiva. Totuși, lăsând glumele deoparte, prezentatorul TV a explicat că dacăă cineva chiar a vrut să-i dea acei bani, mai bine i-ar transfera în contul unui sportiv care este la început de drum și are nevoie de ei sau unei persoane cu dizabilități. Soțul Gabrielei Prisăcariu a precizat că nu are nevoie de astfel de cadouri sau de bani nemunciți.

Dani Oțil i-a făcut cadou Gabreielei Prisăcariu o mașină de ziua ei de naștere

Trăiește în casa pe care și-a dorit-o ani la rând, are o soție frumoasă și un copil adorabil. Cu toate astea, și pe plan financiar o duce foarte bine, astfel că banii nu reprezintă o problemă pentru el. Chiar de curând, prezentatorul TV i-a cumpărate o mașină de sute de mii de euro Gabrielei Prisăcariu, asta cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 30 de ani.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter