Theo Rose, în lacrimi la „Vocea României”: ”Sper să te împlinești ca artist”

Publicat pe

Theo Rose, în lacrimi la „Vocea României' în etapa knockout-urilor. Toată lumea știe faptul că în seara aceasta, începând cu ora 20:30 pe Pro TV poate fi urmărit cel mai tare show TV, 'Vocea României'. Se anunță o ediție cum nu s-a mai văzut, plină de emoții, suspans, tensiune, bucurie și tristețe. Este etapa knockout-urilor, moment în care Theo Rose nu o să-și mai stăpânească lacrimile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De la o ediție la alta, cel mai râvnit show TV din toate timpurile se pregătește să ajungă la final. În seara aceasta, telespectatorii vor sta aproape toată ediția într-un continuu suspans. Este seara knockout-urilor, la „Vocea României'. Ce înseamnă acest lucru?! Pavel Bartos a explicat pe înțelesul tuturor.

Fiecare antrenor va trimite în ring, pe rând, câte trei concurenți. Ei vor fi toți pe scenă, vor cânta câte o piesă, iar antrenorul va decide, la final, cu cine merge mai departe. Doar unul rămâne, iar ceilalți doi părăsesc show-ul', explică Pavel Bartoș.

Theo Rose, în lacrimi la „Vocea României': 'Sper să te împlinești ca artist'Theo Rose, în lacrimi la „Vocea României': 'Sper să te împlinești ca artist'

Doar un pas mai este până la LIVE-urile de la „Vocea României'. În urma ediției din seara aceasta, unde Theo Rose o să izbucnească în lacrimi, o să se afle și care sunt concurenții ce vor ajunge în edițiile LIVE care vor începe săptămâna viitoare.

Citește și: Tudor Chirilă, mesaj pentru concurenți, la Vocea României:”Am niște competențe pedagogice și-mi place să…”

Citește și: Tudor Chirilă e acuzat că a ironizat o concurentă de la Vocea României pentru că se îmbracă de la second hand:”Geaca pe care o port în sezonul ăsta a costat 1 leu”

Citește și: Cristina Pucean, după ce s-a spus că s-a filmat indecent pe Telegram:'Atât de judecată pentru ceva ce…'

Citește și: Alina Pușcaș a ajuns pe mâinile medicilor, cu perfuzii în mână:'De la bal la spital'

Theo Rose, în lacrimi la „Vocea României' în etapa knockout-urilor

Ediția din seara aceasta de la 'Vocea României' se deschide direct cu echipa lui Smiley și a lui Theo Rose. Din nefericire din trio-ul care o să intre pe scenă, doi vor pleca acasă. Această decizie nu o să-i aducă deloc zâmbetul pe buze artistei, ci lacrimi pe față. Emoționată de plecarea unuia dintre cei trei concurenți, Theo Rose îi spune și câteva vorbe pline de duioșie.

„Sper tare să te împlinești ca artist', va spune ea despre unul dintre ei.

Concurentul Kam, interpretare emoționantă în etapa din seara aceasta

Ei bine, nu doar Theo Rose o să fie în lacrimi în ediția din seara aceasta, ci și concurentul Kam. Acesta a ajuns în echipa lui Denis The Motans, după ce a fost salvat de la Smiley și Theo. În etapa Knockout-urilor o să interpreteze o piesă cu o puterică însemnătate pentru el. Irina realizează acest lucru, astfel că întrebarea ei o să fie la cine s-a gândit când cânta. Nici răspunsul lui plin de durere nu întârzie să apară.

Am dedicat melodia asta fratelui meu. A murit acum trei ani și îi plăcea mult melodia asta. De aceea e importantă și foarte emoționantă pentru mine', va spune el în seara aceasta la 'Vocea României'.

Pavel Bartoș: 'Deciziile vor fi în totalitate ale publicului'

La finalul ediției din seara aceasta de la 'Vocea României', Pavel Bartoș face marele anunț. Prezentatorul TV a precizat faptul că deciziile juraților au ajuns la sfârșit. Din cei 36 de concurenți care au urcat pe scenă, doar 12 vor merge în etapa Live-urilor. Ediția de data viitoare o să fie în totalitatea despre susținerea celor de acasă și votul telespectatorilor, mergându-se astfel în Semifinală.

„Am început seara cu 36 de concurenți. Au mai rămas în luptă doar 12. De săptămâna viitoare, în live-uri, deciziile vor fi în totalitate ale publicului', va spune Pavel Bartoș în seara aceasta.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter