„Puteți să-mi spuneți Doamna Moft. Iubitul meu...”. Bia Khalifa, primele declarații despre relația cu Fulgy, după ce și-au petrecut noaptea împreună. I-a cunoscut și părinții

Publicat pe

Bia Khalifa, primele declarații despre relația cu Fulgy, după ce și-au petrecut noaptea împreună. Bia Khalifa și Fulgy de la Clejani și-au surprins fanii din mediul online după ce s-au filmat împreună. În urmă cu câteva seri, cei doi au petrecut împreună, iar fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a postat primele imagini cu Bia, din patul său. Se pare că relația lor este destul de serioasă, iar fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a făcut primele declarații despre relația cu Fulgy de la Clejani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bia Khalifa, primele declarații despre relația cu Fulgy, după ce și-au petrecut noaptea împreună. Bia Khalifa declara în trecut că își dorește să își țină viața personală departe de ochii presei, dar se pare că blondina iubește din nou și nu s-a sfiit să le arate fanilor cine este noul său partener. Vedeta s-a filmat alături de Fulgy de la Clejani și familia lui și au petrecut noaptea împreună. După imaginile apărute, mulți se întreabă acum dacă cei doi formează sau nu un cuplu.

„Puteți să-mi spuneți Doamna Moft. Iubitul meu...'. Bia Khalifa, primele declarații despre relația cu Fulgy, după ce și-au petrecut noaptea împreună. I-a cunoscut și părinții„Puteți să-mi spuneți Doamna Moft. Iubitul meu...'. Bia Khalifa, primele declarații despre relația cu Fulgy, după ce și-au petrecut noaptea împreună. I-a cunoscut și părinții

Fulgy de la Clejani a publicat în mediul online imagini cu Bia Khalifa, chiar în patul lui. Se pare că cei doi și-au petrecut noaptea împreună, iar fiul lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani nu s-a ferit să le arate internuaților. Fulgy i-a pregătit chiar și micul dejun focoasei blondine.

Citește și: Fulgy, din nou în instanță. Fiul Clejanilor e obligat să urmeze un tratament medical, pentru a-și rezolva problema cu drogurile

Citește și:Viorica de la Clejani, reacție după ce Fulgy a fost condamnat la închisoare, definitiv: „E mai bine…”

Citește și:Cum arată acum actrița Ornella Muti. Are 67 de ani, dar pare de 40 de ani

Citește și:Daniela Crudu, cele mai noi imagini cu burtica de gravidă. Cum arată vedeta, însărcinată în șase luni

Bia Khalifa, primele declarații despre relația cu Fulgy, după ce și-au petrecut noaptea împreună

Fulgy de la Clejani și Bia Khalifa sunt două personaje controversate în showbiz-ul românesc și se pare că cei doi formează un cuplu. Recent, cei doi s-au filmat în ipostaze tandre pe rețelele de socializare, iar Fulgy a postat câteva fotografii surprinzătoare cu fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

În urmă cu două seri, Fulgy a pozat-o pe Bia Khalifa chiar în patul lui, având trupul acoperit doar cu o pătură. Fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a postat un clip video pe Tik Tok și se pare că i-ar fi pregătit micul dejun blondinei. „Cum să o trezești pe Bia Khalifa', a scris Fulgy pe TikTok.

Bia Khalifa: „Să-mi spuneți doamna Moft”

După ce și-ar fi petrecut seara în compania lui Fulgy de la Clejani, artistul le-a prezentat-o pe blondină familiei lui. Bia Khalifa a postat câteva imagini pe rețelele de socializare, în care apare alături de Vorica de la Clejani. Ulterior, Bia Khalifa a făcut primele declarații despre relația cu Fulgy. Aceasta a uimit pe toată lumea spunând că de acum vrea să i se spună „doamna Moft'.

'Păi de acum puteți să-mi spuneți Mrs Moft ( n.r. Doamna Moft) și cred că e de ajuns. Înțelege toată lumea prin chestia asta ce vreau să zic. Nu am timp acum să vorbesc că sunt cu iubitul meu', a declarat blondina pentru spynews.ro.

Cum a reacționat Viorica de la Clejani când a cunoscut-o pe Bia Khalifa

Pe lângă faptul că s-a filmat împreună cu Fulgy, Bia Khalifa a fost surprinsă și în compania Vioricăi de la Clejani. Cele două s-au întâlnit și fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a numit-o pe mama artistului „șefa mea'.

De asemenea, în altă filmate, Viorica de la Clejani cânta una dintre melodiile sale, iar Bia își mișca posteriorul în ritmul muzicii. Fulgy a fost cel care a filmat momentul.„Două blonde, ați înțeles?'.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter