Ani Crețu s-a căsătorit după 14 ani de relație. Primele imagini de la nuntă

Publicat pe

Ani Crețu s-a căsătorit. Celebra actriță a spus marele „DA” după 14 ani de relație. Vedeta și-a unit destinele cu tatăl fiului său în cadrul unui eveniment restrâns. Spre surprinderea unora, Ani nu a purtat rochia tradițională de mireasă, ci a ales să poarte o rochie colorată, portocalie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ani Crețu s-a căsătorit cu tatăl fiului ei, după 14 ani de relație. Cei doi și-au unit destinele în acte, dar și în fața lui Dumnezeu. Actrița a preferat ca evenimentul să fie unul discret, departe de ochii presei. Doar familia și apropiații au participat la nunta ei, iar Ani Crețu a anunțat pe rețelele de socializare că s-a măritat.

Ani Crețu s-a căsătorit după 14 ani de relație. Primele imagini de la nuntăAni Crețu s-a căsătorit după 14 ani de relație. Primele imagini de la nuntă

Vedeta și-a surprins fanii din mediul online după ce a postat câteva imagini de la nunta cu soțul ei. Actrița are o relație cu tatăl copilului ei de 14 ani, dar în toți acești ani nu și-au oficializat relație. Ei bine, se pare că Ani și partenerul ei au decis să facă marele pas și să se căsătorească religios și civil.

Citește și: Cum reușește Ani Crețu de la Vacanța Mare să țină sub control alergiile fiului ei:„Am în geantă adrenalină injectabilă!'

Citește și:Drama actriţei Ani Creţu.Luptă zilnic pentru sănătatea fiului ei care a primit un diagnostic delicat

Citește și:Ce nume îi plac lui Theo Rose pentru copiii ei:'Dacă o să am un băiat…'

Citește și:Nea Mărin, când a aflat că Theo Rose este însărcinată:”Nu e deloc prea tânără să devină mamă la 24 de ani”

Ani Crețu s-a căsătorit după 14 ani de relație

Ani Crețu este oficial o femeie măritată! Actrița s-a căsătorit cu tatăl fiului ei, după 14 ani și jumătate de relație. Zilele trecute, cei doi și-au unit destinele, iar Ani a spus marele „DA”. Vedeta a preferat ca evenimentul să fie unul discret și abia după petrecere a postat câteva imagini de la nunta sa. Ani Crețu nu a purtat o rochie de mireasă albă, ci una portocalie, care i-a scos în evidentă silueta de invidiat.

Vedeta a postat câteva imagini cu verighetele, dar și mai multe imagini în care își arată rochia, coafura și machiajul. În cele din urmă, Ani și partenerul ei au decis să se căsătorească. Îndrăgita actriță a mai fost căsătorită în trecut, dar a divorțat la scurt timp.

Ani Crețu: „Nu ne-am plăcut”

Ani Crețu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. În urmă cu ceva timp, Ani a declarat că la prima întâlnire cu actualul ei soț nu a existat o chimie între ei, deși au o relație de 14 ani acum. Mai mult, actrița declara că nu s-a certat niciodată cu tatăl fiului ei.

„Nu ne-am plăcut din secunda în care ne-am văzut. Ulterior, la ziua lui Mugur și a fost o invitație să bem o șampanie și uite că avem 14 ani. În 14 ani nu ne-am certat niciodată, noi nu vorbim. Trimitem mesaje prin copil', a povestit Ani Crețu, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Ani Crețu regretă că nu a divorțat mai devreme de primul ei soț

Ani Crețu s-a căsătorit prima oară în tinerețe și a trecut printr-un divorț. Actrița a declarat că regretă faptul că nu a divorțat mai devreme de fostu ei partener. Chiar și așa, Ani a rămas în relații bune cu fostul soț.

„Eram atât de tineri și avem o relație foarte bună și acum. Și acum ne comentăm pe Facebook și ne spunem „La mulți ani'. Lucrurile s-au degradat ușor și sunt genul de om statornic. Întodeauna nu abandonez o luptă, niciodată nu abandonez decât atunci când nu mai este nimic de făcut. Este foarte ușor să pleci atunci când este greu. La probleme cine îți este alături? Începutul e frumos, orice început de relație este magic pentru că nu suntem, părem. Noi la început vrem să părem că suntem persoana ideală. Nu m-a afectat ce s-a întâmplat, a fost o dezamăgire în mine și a fost doar despre mine', a povestit actrita.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter