Andrei Mihalcea, prima reacție după eliminarea de la Chefi la Cuțite: "Asta e realitatea!" Ce i-a transmis Brigitta: "Ai fost..."

Publicat pe

Andrei Mihalcea a transmis acum primul mesaj după eliminarea de la Chefi la Cuțite. Deși nu este bucătar de meserie, ci a ajuns în competiție doar ca pasionat de arta gastronomică, a surprins pe toată lumea cu evoluția lui fantastică din concurs. Mai mult decât atât, concurentul din echipa lui Chef Sorin Bontea a fost chiar la un pas să îl elimine pe cuțitul de aur din echipa lui Chef Florin Dumitrescu, între cei doi fiind o diferență de un singur punct. Același lucru s-a întâmplat și cu Brigitta Gheorghe, care a reușit și ea să se salveze la limită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Este de meserie consultant în turism și project manager, dar s-a îndrăgostit de gastronomie. A fost unul dintre cei mai iubiți bucătari amatori din cele 10 sezoane Chefi la Cuțite. Muncitor și pasionat, a reușit să își îndeplinească visul din preselecții. Deși a ajuns în echipa lui Sorin Bontea, a mărturisit atunci că visează să fie ucenicul lui Cătălin Scărlătescu. După ce s-au terminat filmările, a fost angajat în restaurantul acestuia.

Andrei Mihalcea, prima reacție după eliminarea de la Chefi la Cuțite: "Asta e realitatea!" Ce i-a transmis Brigitta: "Ai fost..."Andrei Mihalcea, prima reacție după eliminarea de la Chefi la Cuțite: "Asta e realitatea!" Ce i-a transmis Brigitta: "Ai fost..."

Andrei Mihalcea, prima reacție după eliminarea de la Chefi la Cuțite

Cu toate că a plecat acasă, nu a fost atât de supărat. Mai degrabă a ales să privească partea plină a paharului și să se bucure că a avut parte de această experiență.

„In seara aceasta parcursul meu in emisiunea Chefi la Cutite a luat sfarsit… Sa va spun sincer ca m-am bucurat de fiecare moment petrecut acolo! Cum am mai spus, eu nu sunt bucatar si nici nu pretind sa fiu unul. Mie nu mi-a venit sa cred cand am luat doua cutite, apoi ca am intrat in echipe si ca ulterior am supraviețuit in atatea battle-uri.

Citește și: Cine este Andrei Mihalcea de la Chefi la cuțite. Este consultant în turism

Citește și: Andrei Mihalcea a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Cum a reacționat Sorin Bontea: „Un pic mai aveam. Muream de…'

Citește și: Andrei Mihalcea de la Chefi la Cuțite lucrează în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Concurentul a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea: „I-a plăcut de mine, mi-a…'

Citește și: Raluca Todea și Dan Manciu s-au certat la Chefi la Cuțite: „Nu mai strigați la mine…”

Asa ca eu am fost tot timpul in competiție cu mine, nu cu ceilalți concurenți. Am reusit sa iau cateva note bune cand probele erau inca usoare si aveam ocazia sa gatesc ce stiu. Cand probele au devenit mai dificile nu am mai reusit sa faca fata.

Asta e realitatea! Va mulțumesc foarte mult tuturor pentru cuvintele frumoase și ne vedem cu toti in finala, singurul moment in care am fost toti concurentii in aceasi sala P.S: cine a facut tacos cu Chef Sorin Bontea!? This guy”, este mesajul transmis de Andrei Mihalcea, pe contul lui de Instagram.

mi

Cum a reacționat Brigitta Gheorghe

Concurenta din echipa lui Florin Dumitrescu, a reacționat imediat, după ce a citit mesajul fostului ei rival din echipa adversă.

„Felicitari, Andrei!!! Ai fost zid!!! Ai dat dovada de creativitate, inteligenta si mult bun simt. Mie mi-a parut foarte rau ca ai plecat. Te imbratisez”, este comentariul lăsat de concurenta Chefi la Cuțite.

„Mulțumesc mult Brighi! A fost o placere sa fim colegi de platou”, a răspuns Andrei.

Flori, colega din echipa lui Sorin Bontea, a ținut și ea să își exprime regretul față de eliminarea lui Andrei Mihalcea, spunându-i că este un om special.

„Mulțumesc mult colega de la Paris”, a răspuns Andrei.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter