Cum a ajuns Antonia să joace în filmul de comedie "Haita de acțiune", cu BRomania: "Avem chimie. Am mai..."

Publicat pe

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața formează un cuplu cu Alex Velea, iar împreună au doi băieți, Akim și Dominic. Antonia va apărea în filmul de comedie Haita, unde joacă rolul unei polițiste. Vedeta a mărturisit că întotdeauna și-a dorit să joace într-un film,iar acum dorința i-a fost împlinită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea de zece ani, iar împreună au doi copii minunați. Artista a fost declarată în nenumărate rânduri ca fiind una dintre cele mai frumoase vedete de la noi din țară. Deși este cunoscută ca fiind o cântăreață desăvârșită, puțini sunt cei care știu că Antonia visa să devină și actriță.

Cum a ajuns Antonia să joace în filmul de comedie "Haita de acțiune", cu BRomania: "Avem chimie. Am mai..."Cum a ajuns Antonia să joace în filmul de comedie "Haita de acțiune", cu BRomania: "Avem chimie. Am mai..."

Antonia va apărea în filmul de comedie Haita, alături de Alex Delea, Elena Chiriac, Alex Bogdan și Anca Dumitru. Pelicula este regizată de Matei Dima, alias BRomania, cel care a produs și filmul Teambuilding. Antonia va juca rolul unei polițiste.

Citește și:La 33 de ani, Antonia are probleme cu tenul, din cauza coșurilor:”Am o erupție în fiecare lună”

Citește și:Cum arăta Antonia în adolescență.Imagine inedită cu iubita lui Alex Velea

Citește și:Jorge și-a dus fiul în vârstă de 5 ani la psiholog:'Mi-a spus să nu îl forțez'

Citește și:În ce relații au rămas Andreea Bălan și George Burcea, după divorț:'Aleg să mă îndrăgostesc și…'

Cum a ajuns Antonia să joace în filmul de comedie „Haita de acțiune”

Antonia, 32 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Artista și-a surprins fanii după ce și-a făcut debutul și pe marile ecrane. Iubita lui Alex Velea face parte din distribuția peliculei Haita, regizată de Matei Dima. Antonia va juca rolul unei polițiste rea. Recent, vedeta a vorbit despre cum a ajuns să joace într-un film. Cântăreața a mărturisit că întotdeauna și-a dorit să joace într-o peliculă, iar cum i s-a îndeplinit visul.

M-am bucurat foarte mult pentru propunere. Dintotdeauna a fost, așa, un vis ascuns, să joc într-un film și deși am mai avut propuneri și în trecut, programul, de cele mai multe ori, nu mi-a permis', a declarant Antonia pentru Fanatik

Antonia joacă alături de BRomania

Antonia este prietenă de mult timp cu Matei Dima, alias BRomania, cel care a regizat filmul Haita de acțiune. Artista a mărturist că a acceptat să facă parte din proiect, mai ales că se înțelege bine cu Matei și se cunosc de ceva vreme.

„Avem super chimie, am mai filmat împreună și pentru mine este esențial să am lângă mine oameni cu care rezonez, cu care pot comunica deschis. În plus, este o onoare pentru mine să fiu alături de atâția oameni talentați', a mai spus cântăreața.

Artista este susținută de Alex Velea

Antonia are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă alături de Alex Velea. Artista a mărturisit că atât Alex, cât și cei doi băieți ai lor o susțin și sunt încântați de noul proiect. Mai mult, Maya, Akim și Dominic au fost deja pe platourile de filmare și au participat la ședințe foto. „Ne sfătuim de fiecare dată, așa că sunt extrem de norocoasă și din acest punct de vedere', a mai declarat vedeta.

Matei Dima, cunoscul publicului larg drept BRomania va lansa filmul Haita de acțiune în 2023. Anul acesta, actorul a reușit să surprindă multă lume cu filmul „Teambuilding', care este în prezent în cinematografele din țară.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter