Sex la prima întâlnire? Ce cred bărbații despre femeile care fac asta

Publicat pe

Potrivit unui sondaj realizat de către Chicago Sun-Times printre persoanele singure, nu mai puţin de 55% dintre cupluri au făcut sex la prima întâlnire. Chiar dacă fetele au fost învăţate să-i facă pe bărbaţi să aştepte înainte de a-i accepta în paturile lor, ce se întâmplă dacă există dragoste la prima vedere sau când ele însele au chef de distracţie?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sex la prima întâlnire? Ce cred bărbații despre femeile care fac asta. De fapt, ceea ce crede un bărbat despre prima întâlnire dezvăluie mai multe lucruri despre el decât despre partenera sa. Există o mulţime de bărbaţi care se gândesc că prima întâlnire ar trebui să fie distractivă, însă sunt la fel de mulţi care cred contrariu.

Iată câteva dintre cele mai întâlnite puncte de vedere.

„Wow, a fost plăcut'

Atunci când o persoană face sex, în special cu cineva pe care nu-l/o cunoaşte prea bine, amândoi se vor gândi mult la experienţă sexuală. Atât bărbaţii ca şi femeile sunt capabili/e să aibă o aventură de o noapte cu persoane necunoscute cei mai mulţi se concentrează pe cât de bun a fost sexul. Uneori, el, în timp ce stă întins, se gândeşti la cum i-a dat ea peste cap întreaga lui lume.

Citește și: Cum arată Magda Pălimariu la o lună după ce a născut. Imagini cu prezentatoarea TV, soțul și fiul lor:„Am o minunăție’

Citește și: Anca Serea își dorește încă un copil, după ce și-a rezolvat problemele de sănătate:„Nu medicina clasică m-a ajutat’

Citește și: Gerard Pique se retrage din fotbal, la 35 de ani. Fostul iubit al Shakirei:'Voi juca ultimul meu meci'

„Wow, ea se gândeşte mai puţin la mine?'

Sex la prima întâlnire? Ce cred bărbații despre femeile care fac asta. Şi bărbaţii sunt nesiguri, iar cel care a făcut sex cu o femeie la prima întâlnire ar putea crede că pentru ea nu înseamnă nimic. Alţii cred că dacă au avut parte de o partidă de amor aşa de repede s-ar putea să o capete şi pe cea de-a doua, la fel de repede.

Însă există şi bărbaţi care spera că partenera lor de o noapte nu-i percepte drept un mijloc de a se simţi bine o noapte.

Unii dintre ei nu au nicio problemă dacă se simt folosiţi, însă altora nu le place deloc această idee, aşa că femeia ar trebui să ştie în ce categorie se încadrează partenerul…

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter