Cine este femeia care l-a ajutat pe Lorenzo Lazo să treacă peste decesul lui Edith Gonzalez. E cu 24 de ani mai tânără decât el

Publicat pe

Cine este femeia care l-a ajutat pe Lorenzo Lazo să treacă peste pierderea lui Edith Gonzalez. Lorenzo Lazo și Edith Gonzalez au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de aproape un deceniu. Cei doi și-au luat rămas bun după ce Edith a pierdut lupta cu cancerul și s-a stins în brațele bărbatului pe care îl iubea. Acesta a reușit să treacă peste pierderea suferită, iar în acest moment se iubește cu o femeie cu 24 de ani mai tânără decât el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La trei ani de la pierderea persoanei iubite, Lorenzo Lazo se simte mai împlinit ca niciodată. Acesta și-a refăcut viața alături de Lourdes Pelaez, o pictoriță cu 24 de ani mai tânără decât el. Cei doi trăiesc în acest moment o frumoasă poveste de dragoste, iar de sărbători au călătorit împreună și s-au fotografiat cu zâmbetul pe buze.

Aceștia sunt împreună de aproape un an, iar de atunci se bucură necondiționat unul de celălalt. În perioada sărbătorilor de iarnă, ei s-au fotografiat împreună atât lângă brad, cât și în diverse locații scumpe.

Citește și: Tulburătoarea poveste de dragoste dintre Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo.Prima lui soție a murit tot de cancer!

Citește și: Testamentul lui Edith Gonzales, făcut public.Cui i-a lăsat regretata actriță întreaga avere

Citește și: Julia Chelaru a rupt tăcerea la 4 ani de la divorțul de Bogdan Jianu:„Am plâns ca doi copii'

Citește și: Gina Pistol și Smiley, imagini din prima vacanță alături de fetița lor, Josephine:„O aștept de-o viață!'

Cine este femeia care l-a ajutat pe Lorenzo Lazo să treacă peste decesul lui Edith Gonzalez

Cine este femeia care l-a ajutat pe Lorenzo Lazo să treacă peste pierderea lui Edith Gonzalez. Lorenzo Lazo și-a pierdut persoana iubită în urmă cu trei ani, după ce Edith Gonzalez a pierdut lupta cu cancerul. Bărbatul a avut puterea să treacă peste și a început o nouă poveste de iubire alături de Lourdes Pelaez, o femeie cu 24 de ani mai tânără decât el.

Aceasta este de meserie pictoriță, trăiește în Guadalajara și este mamă a patru copii. Noul cuplu s-a afișat pentru prima oară la sfârșitul anului trecut, când a mers la o expoziție la Van Gogh Alive Mexico.

Au petrecut sărbătorile de iarnă împreună

Cei doi au petrecut împreună clipe de neuitat în perioada sărbătorilor de iarnă. Aceștia s-au fotografiat împreună și se poate observa că există o adevărată chimie!

„O lume întreagă se naște când doi oameni se sărută', a scris el în dreptul fotografiei cu partenera de viață.

Sursă foto: Libertatea

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter