Laurențiu Cazan, despre ultima întâlnire cu Victor Socaciu: „Era foarte abătut”

Publicat pe

Laurențiu Cazan, despre ultima întâlnire cu Victor Socaciu. Laurențiu Cazan este unul dintre cei mai apreciați compozitori și artiști de la noi din țară. Acesta a povestit recent câteva detalii din viața sa atât amoroasă, cât și profesională. Ba mai mult, el a menționat care a fost ultima interacțiune pe care a avut-o cu regretatul artist, Victor Socaciu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Cazan și Victor Socaciu au avut o relație destul de apropiată datorită profesiei pe care cei doi o urmau. Aceștia s-au întâlnit pentru ultima dată în urmă cu trei luni deoarece ambii filmau pentru o emisiune online. Compozitorul a povestit despre gândurile pe care le avea regretatul interpret cu doar câteva luni înainte să moară.

Se pare că Victor Socaciu se simțea rău încă de atunci. Acesta a declarat că a fost lăsat să cânte deoarece regretatul artist era destul de abătut.

Citește și: Ce regret are Marina Almășan după înmormântarea lui Victor Socaciu, fostul ei soț:„Toți copiii ar fi vrut să…'

Citește și: Ducu Bertzi, discurs sfâșietor la înmormântarea lui Victor Socaciu:„Trebuia să ai grijă mai mult de tine, Victoraș'

Citește și: Fotografii rare cu Daniela Nane și soțul ei, Adrian Cioroianu.Unde au petrecut Revelionul

Citește și: Antonia a recunoscut!Cine câștigă cei mai mulți bani dintre ea și Alex Velea

Laurențiu Cazan, despre ultima întâlnire cu Victor Socaciu

Laurențiu Cazan a povestit recent care a fost ultima sa întâlnire cu Victor Socaciu. Se pare că cei doi s-au întâlnit în urmă cu trei luni la o emisiune online. Regretatul artist era destul de abătut, motiv pentru care l-a lăsat pe compozitor să cânte.

„Cu Victor am vorbit ultima oară acum vreo trei luni, am fost într-o emisiune, în direct, online, am și cântat puțin. M-a lăsat mai mult pe mine să cânt, era abătut, de atunci, știam că avea ceva probleme de sănătate. Din păcate, despre artiști se scrie mai mult după ce mor. Dacă tot îi regretăm, atunci invit televiziunile să facă emisiuni de folk, la ore de maximă audiență', a spus compozitorul pentru impact.ro.

Laurențiu Cazan, burlac la 64 de ani

Deși este o persoană publică, acesta se pare că a rămas singur la 64 de ani! El a fost căsătorit timp de patru ani cu o femeie din Olanda, însă a recunoscut că preferă româncele.

„Nu mă mai însor, am mai fost căsătorit 4 ani, în Olanda. Am avut relații, dar așa e viața, nu e nimic propus-nepropus. Femeile din Olanda sunt diferite de românce. Totuși, cu toată iubirea față de poporul olandez, care e un popor minunat, sunt cosmopoliți și iubesc muzica, totuși, româncuțele noastre au încă o anume feminitate în plus față de alte femei, din Europa, încă nu și-au pierdut acea dragoste față de familie, sunt pricepute la mâncare, îți mai fac o ciorbiță, acolo mâncam prin mall-uri.', a mai spus el pentru sursa citată.

Ba mai mult, acesta susține că egalitatea dintre bărbați și femei este percepută greșit de către oamenii de rând. El consideră că, așa cum femeia nu va merge la război, nici bărbatul nu trebuie să coase ciorapi.

Egalitatea dintre femei și bărbați este înțeleasă greșit, nu poți pune femeia să taie copaci, iar pe bărbat să cârpească ciorapi. Un bărbat nu poate să nască, iar femeia nu poate merge la război, cu paloșul în mână și să stea în tranșee. Femeia trebuie iubită, înțeleasă, îmbrăcată frumos, răsfățată', a mai declarat el.

Românilor le lipsește patriotismul

Laurențiu Cazan susține că tot mai mulți artiști români tind să apeleze la ajutor în străinătate. El nu este de acord cu această variantă și mărturisește că românilor le lipsește patriotismul.

Foarte mulți soliști apelează la compozitorii din străinătate. Eu spun, din perspectiva unui muzician european implicat, căci am dublă cetățenie, româno-olandeză, că ar trebui puțin mai mult patriotism, să ne reprezinte un solist român, cu o piesă compusă tot de un român!', a mai spus el.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter