Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera: „Zici că sunt vrăjitoare”

Publicat pe

Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera. S-au încins din nou spiritele la Survivor România 2022. În echipa Faimoșilor a izbucnit un nou conflict, de această dată între Emil Rengle, Andreea Tonciu și Otilia Bilionera. Dansatorul a avut niște replici dure la adresa lor, numindu-le pe acestea „vrăjitoare'. Iată de la ce a pornit totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera. Survivor România 2022 este una dintre cele mai apreciate emisiuni de la PRO TV. În cadrul show-ului, două tabere, Războinicii și Faimoșii, se luptă cot la cot pentru marele premiu. Se pare, însă, că disputele nu există doar între cele două triburi adverse, ci și între coechipieri.

Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera: „Zici că sunt vrăjitoare'Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera: „Zici că sunt vrăjitoare'

Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera. O nouă ediție Survivor România, un nou scandal uriaș între Faimoși, cu alți protagoniști. Se pare că atmosfera din echipa roșie e în continuare la fel de tensionată. Unii dintre membri le-ar exclude pe Andreea Tonciu și Otilia Bilionera și nu ar avea tocmai cuvinte de laudă la adresa lor.

Citește și: Otilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor.În ce ipostaze au fost filmați

Citește și: „Nu sunt bisexual, sunt…'. Ce a recunoscut Emil Rengle la câțiva ani de când a câștigat Românii au Talent

Citește și: Sofia Vicoveanca i-a cerut ajutorul lui Adrian Streinu Cercel, înainte de a pleca în Kenya:„M-a sfătuit ce tratament să…'

Citește și: Mihai Neșu și-a împlinit visul, la 10 ani de accidentul care l-a paralizat:„Orice rău are rolul lui'

Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera

Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera. Deși și ele fac parte din echipa Faimoșilor, Andreea Tonciu și Otilia Bilionera ar fi excluse de restul grupului, scrie click.ro. Pare însă că asta nu le prea deranjează pe cele două, pentru că își petrec mult timp împreună și se distrează de minune și în această formulă.

Emil Rengle s-a arătat deranjat de atitudinea Andreei Tonciu și a Otiliei Bilionera, pe care o găsesc a fi una infantilă. De aceeași părere sunt și CRBL și Laura Giurcanu, cu care Andreea Tonciu a mai avut și în trecut un schimb de rplici usturătoare. Aceștia susțin că bruneta ar fi un fel de „vampir' energetic.

Emil Rengle, despre Andreea Tonciu și Otilia Bilionera: „Zici că sunt vrăjitoare'

Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera. În timpul unei discuții purtate ferită de camere, Emil Rengle a spus ce crede, de fapt, despe Andreea Tonciu și Otilia Bilionera. Dansatorul a spus niște cuvinte dure la adresa lor, spunând că acestea ar fi niște „vrăjitoare' atunci când râd. În plus, a mai spus că îi vine să-și facă cruce atunci când le aude.

„În momentul de față, Andreea și Otilia sunt așa, ca niște „Vrăjigemene”. Și când râd de noi zici că sunt vrăjitoare. Îmi vine să-mi fac cruce când le aud', a spus Emil Rengle la Survivor 2022.

Ce cred Andreea Tonciu și Otilia Bilionera de la Survivor despre Emil Rengle

De cealaltă parte, tot în cadrul celei mai recente ediții, Andreea Tonciu și Otilia Bilionera îl acuză pe Emil Rengle de falsitate. Acestea susțin că dansatorul ar fi un băiat bun doar atunci când știe că e filmat, însă, în realitate, el ar isca conflictele din cadrul echipei roșii.

Pe deasupra, soția lui Daniel Niculescu e de părere că legătura care s-a format între Emil Rengle, CRBL și Laura Giurcanu ar fi, de fapt, una superficială. Andreea Tonciu a susținut că cei trei s-ar fi aliat împotriva ei doar din cauză că nu o găsesc a fi „simpatică'.

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor, în ediția difuzată marți seară pe PRO TV. Ceilalți doi concurenți propuși pentru eliminare din echipa Faimoșilor au fost Otilia Bilionera și Robert Niță. În edițiile anterioare, Faimoșii au rămas și fără Roxana Ciuhulescu și Xonia, după ce au fost și ele eliminate.

„Sunt tristă, pentru că cel mai mult m-am atașat de Otilia și-mi pare rău că o las singură aici. Vreau să-mi cer scuze în fața colegilor dacă am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus și sper să vom putea avea o prietenie frumoasă', a spus Andreea Tonciu, după ce a fost eliminată de la Survivor.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter